Tilpasset søk
Viser resultatene 1 til 3 av 3
 1. #1
  Battle Captain
  Ble medlem
  May 2006
  Innlegg
  19.349
  Pondusfaktor
  83

  Ris og ros på milforum

  Vi oppfordrer alle brukere av milforum til å aktivt bruke de muligheter som finnes til å gi andre ris og ros for sine innlegg. I tillegg til den mest opplagte, å svare direkte på innlegget, finnes de tre mekanismer, som vist under:
  Navn:		risogros.PNG
Visninger:	284
Størrelse:	2,8 KB

  Liker-knappen til venstre anbefales brukt på alle innlegg som du synes er godt skrevet eller bare rett og slett er enig i. I tillegg til at andre da kan se hvilke innlegg som er populære, gir du også brukeren som skrev det ett plusspoeng på sitt rykte. Dette vises i form av grønne prikker under graden og danner igjen grunnlaget for ponduset* til brukeren.

  Ved å trykke på varseltrekanten til høyre kan du rapportere innlegget til moderatorstaben. Denne skal BARE brukes for å rapportere spam, reklame, støtende meldinger, krangling eller uønsket oppførsel.

  Trykker du på stjerna i midten får du opp følgende:
  Navn:		Rykte.PNG
Visninger:	277
Størrelse:	28,3 KB
  Skriv en kort begrunnelse, og trykk på positivt hvis du synes innlegget var veldig bra, og negativt hvis du synes det var dårlig. I begge tilfeller endrer du brukerens rykte, men til forskjell fra liker-knappen kan du påføre flere poeng, avhengig av ditt eget pondus.


  Dersom alle bruker disse mekanismene flittig, vil vi over tid se at brukere som bidrar positivt til milforum får mange poeng. I tillegg til at dette gir cred i seg selv, danner det grunnlag for de vurderinger staben gjør når det gjelder forfremmelse til moderator eller befal, og adgang til det lukkede forumet DIS.


  *: Pondus, også kalt reputation-altering power, baseres på blant annet antall likes gitt og mottatt, antall innlegg og fartstid på forumet. Har du en pondus på 10 og bruker stjerna for å gi ros for et innlegg, er det samme effekt som om ti brukere hadde trykket like på innlegget.
  Those who beat their swords into plowshares will plow for those who don't.

 2. #2
  Battle Captain
  Ble medlem
  May 2006
  Innlegg
  19.349
  Pondusfaktor
  83

  Sv: Ris og ros på milforum

  Aller først: Godt nytt år til alle milforum-brukere!

  Vi henstiller fortsatt alle til å flittig benytte seg av mekanismene beskrevet i forrige innlegg for å gi ris og ros til andre. Vi vil om kort tid kunngjøre en rekke beskikkelser (forfremmelser) hvor bedømmelsene fra andre brukere har gitt viktige innspill til hvem som bør bli befal og offiserer på milforum.
  Those who beat their swords into plowshares will plow for those who don't.

 3. #3
  Battle Captain
  Ble medlem
  May 2006
  Innlegg
  19.349
  Pondusfaktor
  83

  Sv: Ris og ros på milforum

  Og så setter vi stor pris på at milforums våkne lesere rapporterer om forsøk på spam, slik @Signal_m nettopp gjorde, raskt og effektivt. Bra!
  Those who beat their swords into plowshares will plow for those who don't.

Tilpasset MILFORUM søkTrådinformasjon

Users Browsing this Thread

1 stk leser denne tråden nå (0 er registrert og 1 er gjester)

Lignende tråder

 1. I want my Milforum!
  By didl in forum Spørreundersøkelser
  Svar: 4
  Nyeste innlegg: 18-08-09, 21:02
 2. Welcome to Milforum
  By admin in forum Ordet er fritt - generelle diskusjoner
  Svar: 0
  Nyeste innlegg: 16-01-07, 23:45
Om Milforum
Milforum er et 14 år gammelt brukerstyrt, ugradert, militært debattforum. Milforum ble etablert i 2004. Diskuter tematikk som innen Forsvaret, Heimevernet (HV), NATO, sikkerhets- og geopolitikk i tillegg til å motivere ungdom til fremtidig tjeneste. En hovedregel gjelder: Tenk - Trykk - Tal. Gradert informasjon skal ikke ut på Milforum.
Registrer deg
For å få full oversikt over aktiviteten på Milforum, må du gjennom en rask registrering. Oppfordring: Ikke bruk mil.no eller annen identifiserbar epostadresse med fullt navn eller arbeidsgiver hvis mulig. Aktivitetsfeeden under viser siste innlegg basert på rettigheter. Som uregistrert bruker ser man bare "Meldinger fra Staben".