Tilpasset søk
Viser resultatene 1 til 8 av 8
 1. #1
  Menig
  Ble medlem
  Jun 2007
  Innlegg
  23
  Pondusfaktor
  0

  Google søk fra Milforum - problem..

  Når eg ska bruka google-søkemotoren innpå milforum så må ein jo nødvendigvis trykka på søkelinja og da e då probleme mitt oppstår...(bruke opera, skjer ikkje med IE) så vert eg sendt rett til Marinejegerkommandoen svarer! tråden.. altså kan eg ikkje bruka den.. nokon andre som har dette probleme og/eller veit om da kan fiksast på?

  (leste at ved bruk søkemotoren herfra fekk milforum donasjoner fra google, ellers hadde eg jo bare gått rett innpå google.no)

 2. #2
  Administrator
  Ble medlem
  May 2004
  Innlegg
  15.925
  Pondusfaktor
  24
  Antar dette er et "tag" problem jeg ikke har funnet ut av. Om man klikker (for enkelte) på andre steder enn aktive linker, kommer men rett på MJK tråden. Ergo må man være noe fintfølende med hvor man klikker.

  Ikke tenk på støtte til Milforum via Google søk. Det er bare smårusk så bruk den om du ønsker en litt bedre søkemotor på Milforum eller Mil.no.

  Hvis det sitter noen phpbb nerds der ute som har peil på hvor jeg må lukke tags (antar jeg) - gi lyd!
  admin

 3. #3
  Korporal 1. klasse
  Ble medlem
  Feb 2006
  Innlegg
  4.480
  Pondusfaktor
  7
  Det rare er at dette er kun et opera-problem. Skjer aldri når jeg bruker exploerer.
  "You are overreacting, and you can't spell overreacting without ovary. You're a girl"

 4. #4
  Sersjant
  Ble medlem
  Mar 2005
  Innlegg
  2.065
  Pondusfaktor
  14
  Jeg bruker explorer og det funker også for meg, så det må være noe konflikt med opera da. Noen som har prøvd med FireFox?

  Dette er google-tingen jeg snakker om. Det med å klikke på de "tomme" områdene av forumet bringer meg til MJK tråden.

  En ide kan være at "MJK-reklamene" også ligger "ute i det tomme". Altså mener jeg at hvis man klikker MJK-reklamene så kommer man til MJK tråden. Dette gjøres ved at man definerer et område (her: MJK-reklame-rektangelet) i koden som bestemmer at man kommer til MJK tråden om man trykker på den. Et forslag kan være å sjekke opp denne delen av koden og se om den faktisk avgrenser dette området, eller om det forvandler hele "bakgrunnen" av milforum til en eneste stor link til MJK-tråden.

  Jeg har ingen erfaring med koding, dette er bare ren logisk tenkning - som kanskje ikke funker i dataens verden!;)
  As you wish.

 5. #5
  Sersjant
  Ble medlem
  Mar 2005
  Innlegg
  3.419
  Pondusfaktor
  9
  Jeg bruker Firefox og har ikke opplevd noe slikt problem. PF, det du skriver om mangelen på avgrensning virker som en sannsynlig forklaring, hvertfall for meg som driver med data (om enn ikke html og slikt).

  Alt dette ligger på én linje, jeg har redigert det litt opp for å få vist det riktig på skjermen, byttet ut de vanlige vinklene "<" og ">" med [ og ]:
  [p] [a href="http://www.milforum.net/forum/viewtopic.php?t=4972"] [img src="http://www.milforum.net/mjk_468x60.gif" border="0" /] [/a] [br/] [a href="http://www.milforum.net/forum/viewtopic.php?t=4972"]

  Mao. nytt avsnitt (p), link (a href) med bilde (img src), slutt på link (/a), linjeskift (br/), deretter enda en link som aldri slutter. Admin kan jo prøve å kverke eller kommentere ut den siste linken (altså det som står etter
  ).
  meh

 6. #6
  Administrator
  Ble medlem
  May 2004
  Innlegg
  15.925
  Pondusfaktor
  24
  Takk for godt tips!!

  Prøv nå da, jenter?
  admin

 7. #7
  Menig
  Ble medlem
  Jun 2007
  Innlegg
  23
  Pondusfaktor
  0

  hurra

  no virke da fint ja! ;-) men JENTER???:-P

 8. #8
  Administrator
  Ble medlem
  May 2004
  Innlegg
  15.925
  Pondusfaktor
  24
  Hehe...

  Militær klapp til flex1984!
  admin

Tilpasset MILFORUM søkTrådinformasjon

Users Browsing this Thread

1 stk leser denne tråden nå (0 er registrert og 1 er gjester)

Om Milforum
Milforum er et 14 år gammelt brukerstyrt, ugradert, militært debattforum. Milforum ble etablert i 2004. Diskuter tematikk som innen Forsvaret, Heimevernet (HV), NATO, sikkerhets- og geopolitikk i tillegg til å motivere ungdom til fremtidig tjeneste. En hovedregel gjelder: Tenk - Trykk - Tal. Gradert informasjon skal ikke ut på Milforum.
Registrer deg
For å få full oversikt over aktiviteten på Milforum, må du gjennom en rask registrering. Oppfordring: Ikke bruk mil.no eller annen identifiserbar epostadresse med fullt navn eller arbeidsgiver hvis mulig. Aktivitetsfeeden under viser siste innlegg basert på rettigheter. Som uregistrert bruker ser man bare "Meldinger fra Staben".