Milforum - militært diskusjonsforum. Forsvaret, Luftforsvaret, Etterretningstjenesten, Hæren, Marinen, Sjøforsvaret, debatt, GeopolitikkMilrab - Milforum - Nettbutikk - Militært Utstyr - Friluftsliv
Liker Liker:  0
Viser resultatene 1 til 2 av 2

Tråd: Turtips i Notodden området...

 1. #1
  OR-2 Visekorporal
  Ble medlem
  2004
  Bosted
  Østlandet
  Innlegg
  170

  Turtips i Notodden området...

  Noen som har noen turtips fra området rundt Notodden..

  Nyinnflyttet her og DNT's sider forteller meg liksom ikke det jeg ønsker å finne ut av om området... Er vel gode muligheter med utganspunkt Rjukan?
  Det jeg tenker på er noen fine enkle dags/helgeturer som ikke byr på de store utfordringene... Men vil ha litt fjell, luft og frihet...

  TIPS?

 2. #2
  OR-1 Menig
  Ble medlem
  2004
  Innlegg
  25
  Hei Hei Ugl!!

  Kan vel ikke mange ruter der oppe, men hvis du vet hvor Jondalen er (ca 1-1,5mil fra Konsgberg sentrum) så dra opp til en camping plass som heter "Max camping". Der ligger det en liten vannkulp, der er det kjempe fin natur, ivertfall hvis du følge elven oppover! Ta med deg et par sandlaer for bunden er av sand og små stegn og ikke serlig djup (er deilig å vasse oppover elven, men det går ikke ann alle steder) Jeg synes ivertfall det er veldig VAKKERT der oppe!! Har ikke klart å legge med noen bilder, har aldri skjønt hvordan jeg gjør det:( hehe! Men hvis du sender meg en PM med din e-mail adresse så kan jeg prøve å sende deg de på mail!
  En annen fin tur , men litt slitsom er å gå fra samme sted (Max camping) og opp til Jonsknuten (et stort radio tårn) som ligger på ca 900meter, der ser du utrolig langt alle veier, der kan du også se utover og finne nye ruter der ifra! Oppe på fjelle der er det også merket ski og gå løyper.

  Mhv Greenland

Milrab - Milforum - Nettbutikk - Militært Utstyr - Friluftsliv


Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere innleggene dine
 •