Milforum - militært diskusjonsforum. Forsvaret, Luftforsvaret, Etterretningstjenesten, Hæren, Marinen, Sjøforsvaret, debatt, GeopolitikkMilrab - Milforum - Nettbutikk - Militært Utstyr - Friluftsliv
Liker Liker:  0
Viser resultatene 1 til 7 av 7

Tråd: noen "opptakere" fra Sørlandet??

 1. #1
  OR-1 Menig
  Ble medlem
  2004
  Innlegg
  16

  noen "opptakere" fra Sørlandet??  Lurer bare på om det er noen her som har tenkt*å søke noe spes til sommeren eller har søkt.. FSK begynner å bli litt seint å søke da men :P

  Har selv søkt MJ-opptaket og lurer på om det er flere fra sørlandet*som har tenkt seg på noe sånn:j??
 2. #2
  OR-3 Visekorporal 1. klasse
  Ble medlem
  2004
  Innlegg
  853

  RE: noen "opptakere" fra Sørlandet??  Jeg har tenkt til det ja (MJ). Har ikke sendt søknaden enda. Har forøvrig inne søknad til HV-Innsats (men kun frem til sommeren). Er med ut på treningsturer i helgene hvis det skulle være aktuellt

  BTW: Bor i Kristiansand  -- Edited by cap at 22:57, 2005-03-02

  jeg sover med lyset på, ikke for at jeg er redd for mørket, men for at mørket er redd for meg.

 3. #3
  OR-1 Menig
  Ble medlem
  2004
  Innlegg
  16

  RE: noen "opptakere" fra Sørlandet??  kunne vært greit å få til noen turer ja..

  Driver for øyeblikket å kjører det derre treningsprogrammet: marinej-dagboka.. Men ser at jeg må komme meg ut med en liten oppakning etterhvert.. varme opp rygg musklaturen.. hehe..

  Er selv 20år og tildligere oppklaringsmann... løyntnant du? er litt opp i åra du da.. Er det 016 du mener?? starter ikke det opptaket i april ellerno?
 4. #4
  OR-3 Visekorporal 1. klasse
  Ble medlem
  2004
  Innlegg
  853

  RE: noen "opptakere" fra Sørlandet??  Er ikke så forferdelig gammel som resten av "HV-Tjafset" her inne;P Blir 22 i april. Søkte bare KYP (Sjøheimevernet Kystmeldeposter (Innsatsstyrker, ikke 016))*for å ha noe "konstruktivt" å drive med i helgene frem til sommeren=)

  Var inne i storm 02/03 og i perioder ligget godt på latsiden i det sivile. Men fra ca rett før jul har det vært full trenings.

  Pakning er nok alfa omega, men du har*vell god erfaring med det fra oppklaringstjenesten vil jeg tro. Følger du MJ-programmet slavisk? Evt. hvilken uke er du i?  jeg sover med lyset på, ikke for at jeg er redd for mørket, men for at mørket er redd for meg.

 5. #5
  OR-1 Menig
  Ble medlem
  2004
  Innlegg
  16

  RE: noen "opptakere" fra Sørlandet??

  haha.. du har noen år å gå på ja...

  jeg begynte ca rett etter jul på det derre mj-dagboka.. har funka fint for meg og har prøvd å følge det sånn rimelig tett, men blir noen helger me øl og pizza og da;j.. er vel i uke 6-7 ellerno.. er faktisk å anbefale, men de legger ikke inn turer med sekk.. så det må en gjøre selv.. Men har tenkt å begynne med det etterhvert..  Men kunne fått i gang noen sekketurer eller div..  Skal faktisk å gikk kroppen litt bank med push, hang og sit nå..

  Snakkes!


 6. #6
  OR-3 Visekorporal 1. klasse
  Ble medlem
  2004
  Innlegg
  853

  RE: noen "opptakere" fra Sørlandet??

  Det som er problemet med helgefylla. Har nå faktisk kuttet kraftig ned på det (fra 2x/uka til 0,5x/uka:). Burde fått til noen overnattingsturer, gå med sekk og litt felt liv. Få med oss de andre sørlendingene som er her; ugress, l4rz og vet det er et par til. Ang. deg og meg tar vi det bare direkte, sender mail på PM.

  jeg sover med lyset på, ikke for at jeg er redd for mørket, men for at mørket er redd for meg.

 7. #7
  OR-1 Menig
  Ble medlem
  2004
  Innlegg
  16

  RE: noen "opptakere" fra Sørlandet??

  haha.. skjønner hva du mener.. Var selv i oslo i helgen og hadde meg en fyllatur med noen kamerater.. Men av og til må man jo unne seg noen små fyllakuler.. Det tror jeg selv Marinejegerene gjør!! :J haha.. Men jeg er med på noen turer etterhvert.. må gjerne få med noen flere.. akkurat nå er det litt stress for meg.. men mot våren og div. skal i allefall jeg bli å se i skogen..  Mail: f4kef8ck@hotmail.com  Jeg bare må komme inn i MJK.. MÅ MÅ MÅ!!! haha..

  znakz!!

  mj-treningsdagboka venter:P
Milrab - Milforum - Nettbutikk - Militært Utstyr - Friluftsliv


Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere innleggene dine
 •