Milforum - militært diskusjonsforum. Forsvaret, Luftforsvaret, Etterretningstjenesten, Hæren, Marinen, Sjøforsvaret, debatt, GeopolitikkMilrab - Milforum - Nettbutikk - Militært Utstyr - Friluftsliv
Liker Liker:  0
Viser resultatene 1 til 5 av 5

Tråd: Tur Trondheim!

 1. #1
  Rekrutt
  Ble medlem
  2004
  Innlegg
  2

  Tur Trondheim!  Hei! Jeg studerer i Trondheim for tiden, og lurte derfor på om det var noen som bor/studerer her oppe som planlegger opptak til sommeren? Hadde vært kjekt om det var noen som var motiverte og godt trente her opp som har lyst til å gå tur, trene spesifikt til opptak..Vennligst ta kontakt på forumet..

  *

  Mvh
 2. #2
  OF-3 Major
  Ble medlem
  2004
  Innlegg
  15.288

  RE: Tur Trondheim!  Kjenner endel personell i din region - om ikke i trening for opptak - så burde det være relevante og potensielle tur-kamerater...

  Håper du får "napp"!  __________________
  Har du støttet Forumet?

 3. #3
  Rekrutt
  Ble medlem
  2004
  Innlegg
  6

  RE: Tur Trondheim!

  Hva er det du skal trene til da. Er det marinejeger eller spesialjeger?. Har selv tenkt å klare spesialjeger...


 4. #4
  OF-3 Major
  Ble medlem
  2004
  Innlegg
  15.288

  RE: Tur Trondheim!

  Håper du fikk noen å trene med. Men ikke vent til sommeren med å trene... Vinteren er ypperlig årstid for*å bygge feltmessig robusthet. Skaff treningsmakker og kjørt stramt løp med kontinuerlig treninger - prioriter helgene til utmarsj og tur i terrenget og ukedagene/kveldene til svømming og annen styrke/jogging etc.

  __________________
  Har du støttet Forumet?

 5. #5
  OR-1 Menig
  Ble medlem
  2004
  Innlegg
  11

  RE: Tur Trondheim!  Hei, tvilling

  Tr.heim er ikke så langt unna meg det(50 min).. i forbinndelse med en større*ekspedisjon jeg skal ha i marsj, så er trheims marka stor og yppert terreng for trening nå i vinter for min del. Men hadde vært fint å vite mer spesifikk hva du tenker trene på? er selv ferdig med alt det jeg trenger for opptak, jobber kun med utholdenhet med relativ tung(25/30) pakning og "no tent no fire". Men følge ville vært fint :) Svar mer spesifikt hva du er ut etter når det gjelder treningsmakker, takk.

  Mvh
Milrab - Milforum - Nettbutikk - Militært Utstyr - Friluftsliv


Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere innleggene dine
 •