Milforum - militært diskusjonsforum. Forsvaret, Luftforsvaret, Etterretningstjenesten, Hæren, Marinen, Sjøforsvaret, debatt, GeopolitikkMilrab - Milforum - Nettbutikk - Militært Utstyr - Friluftsliv
Liker Liker:  0
Viser resultatene 1 til 3 av 3

Tråd: Livet som Spesialsoldat

 1. #1
  Gjest

  Livet som Spesialsoldat

  Når man jobber som marinejeger vil man naturlig nok være veldig mye vekke hjemmefra på øvelser osv. Vil man da få tilsvarende "fri perioder" der man kan reise hjem, siden man mest sannsynlig har opparbeidet seg en del timer fri? Tenker spesiellt på f eks hvis man har en familie hjemme, hvor ofte kan man regne med å komme seg hjem?

  Noen som vet hvordan tjenesten er lagt opp?

 2. #2
  Gjest
  Har relativt lite kjennskap til dette, men de jeg kjenner som jobber/jobbet som operatører i HJK/MJK har vel erfart at dette ikke er forenlig med ett vanlig familieliv. Selv lever jeg et venlig familieliv, hvor min kjære reiser 60 - 80 døgn i året. Kombinert med mine hobbyer kan det bli en liten kabal. I en periode hadde vi begge tilsvarende reisevirksomhet; da ble det slitsomt.

  Spesialsoldatene/operatørene kan fort vekk være borte 2/3 i året, og da snakker vi lenge. Familieliv i en normal forstand; not.

 3. #3
  Gjest
  I Forsvaret er det nesten kulumulig å få tildelt overtidstimer med unntak av for helt sentrale stillinger, dvs sjefer og slikt. Det her gjelder overalt også i prioriterte avdelinger som HJK og MJK. Mao blir det veldig mye avspasering, mange langhelger og lange ferier etc, for de som er operative

Milrab - Milforum - Nettbutikk - Militært Utstyr - Friluftsliv


Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere innleggene dine
 •