Milforum - militært diskusjonsforum. Forsvaret, Luftforsvaret, Etterretningstjenesten, Hæren, Marinen, Sjøforsvaret, debatt, GeopolitikkMilrab - Milforum - Nettbutikk - Militært Utstyr - Friluftsliv
Liker Liker:  0
Viser resultatene 1 til 5 av 5

Tråd: Forsbtt

 1. #1
  Gjest

  Forsbtt

  Fikk i dag vite at jeg skal i Kommandoplasstroppen innenfor Forsbtt i Artbn..noen som vet litt om denne tjenesten??  Trakthor

 2. #2
  Gjest
  Uten at jeg er noen artillerist så vil jeg anta at du blir kommandoplassjeger i forsyningsbatteriet.

 3. #3
  Gjest
  Dersom det er noko liknande det eg var, so får du nok ei teneste av variert kvalitet. Var sjølv i ISTAR kommandoplasstropp. Går ut på å rigge opp/ta ned kommandoplassar, og stå for drift av dei. Stikkord er vakthald, kannepatrulje og kaffe.

  Virkar kanskje ikkje so veldig spennande, men prøv å gjere det beste ut av situasjonen.

 4. #4
  Gjest
  Det er nok ingen tjeneste for en som drømmer om mye action i førstegangstjenesten.

  En del jobb med rigging og drift av Ko antagligvis containere
  og som sagt tidligere vakthold, vakthold, vakthold, venting og kaffekoking.

  Men du blir jo i senter der striden ledes og innformasjonen først formidles.

 5. #5
  Gjest
  Men på den positive siden så kan du få div. mil kjøretøy kurs (forutsatt at du har B-lappen). Dette + kommandoplass kurs og tjeneste gjør deg attrarktiv ved søknad til TmBn, intops, grenader og ikke minst befalsutdannelse!
  Hvis du ikke har B-lappen så søk asap da de kursene pleier å fylles opp fortere enn du kan si ¨kommandoplasstr. innenfor forsyningsbtt. i ArtBn¨ : ) De har også kjøreskoler utenfor Bardu som feks Bardufoss som kommer til Setermoen med opplæringsbilene. Du vil få en for det meste rolig tjeneste som ikke trenger å være negativ hvis du planlegger å studere etter førstegangstjenesten. Sett deg opp på mange kurs hos VO (voksenopplæringen) for de er jo der for dere så hvorfor ikke bruke det? Eksfil/exfaq, vekter/ordensvakt kurs, div sivile kjøretøy både teori og praktisk, truckfører kurs, sveiser kurs osv osv er de av mange tilbud mann får. Men var du på LOKBTT opptaket?

Milrab - Milforum - Nettbutikk - Militært Utstyr - Friluftsliv


Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere innleggene dine
 •