Milforum - militært diskusjonsforum. Forsvaret, Luftforsvaret, Etterretningstjenesten, Hæren, Marinen, Sjøforsvaret, debatt, GeopolitikkMilrab - Milforum - Nettbutikk - Militært Utstyr - Friluftsliv
Liker Liker:  0
Viser resultatene 1 til 2 av 2

Tråd: Operation Enduring Freedom

 1. #1
  Gjest

  Operation Enduring Freedom

  Regner med at de fleste har fått dette med seg men har dog sakset fra www.mil.no 180705
  " Spesialstyrker til Afghanistan
  Forsvaret sender i månedskiftet juli/august ut spesialstyrker til Afghanistan. Styrken vil stille som bidrag til Operation Enduring Freedom, og vil være ute i en periode på inntil 6 måneder.

  Pressemelding nr. 14 /2005, fra Forsvarsstaben 18. juli 2005.

  Norges bidrag i ”Operation Enduring Freedom” (OEF) er en oppfølging av tilsvarende tidligere bidrag. Norsk deltakelse i OEF vil primært ha som siktepunkt å bekjempe internasjonal terrorisme og samtidig bidra til å skape den sikkerhet og trygghet i Afghanistan som er en forutsetning for at den NATO-ledede operasjonen ISAF skal kunne fortsette sin utvidelse.
  "

 2. #2
  Gjest
  Forsvaret sender avgårde 40 spesialsoldater fra HJK og MJK (sto i VG 6.juli). Det er begrenset hvor mye en får diskutere dette her, så det får vel holde med at endel her på forumet nikker samtykkende når de leser innleggene om at de skal på tur, samtidig som de tenker "jeg ser og jeg vet" ;)

Milrab - Milforum - Nettbutikk - Militært Utstyr - Friluftsliv


Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere innleggene dine
 •