milforum.net - fra sikkerhetspolitikk til stridsteknikk
Milforum - Fra sikkerhetspolitikk til stridsteknikk
Liker Liker:  0
Viser resultatene 1 til 3 av 3

Tråd: ER DET BARE MEG, ELLER...

 1. #1
  Gjest

  ER DET BARE MEG, ELLER...  Er det bare meg eller er det vanskeligere nå å få engasjementutenlandtjeneste. Det virker som om det var mye lettere før, mens nå må mann nesten drepe (no fun intended) for å få søknaden vurdert. Er det ikke rom for good guys (les dyktige)*lenger? Bortsett fra S-1 ol. hvem kan mann snakke med/hva kan mann gjøre for å få jobb i forvaret inn/utlandet?

  Hilsen en fortvilet good guy som trolig må tilbake til det sivile livet i januar  __________________
  Give gas, kick ass!

 2. #2
  Gjest

  RE: ER DET BARE MEG, ELLER...  Du har nok satt deg selv i en litt vanskelig posisjon da kontrakten (eller plikttjenesten?) din går ut i januar. Dette er en tid på året da det er svært få ledige stillinger. For det første varer de aller fleste kontraktene til engasjerte 1 eller flere år, fra sommer til sommer, og for det andre har de aller fleste avdelingene innrykk i august, og det er vanskelig å hoppe inn i en stilling midt i soldatenes utdanning. Dessuten er alle januarinntak relativt små mtp antall soldater, og det trengs ikke så mye befal som på sommeren.

  Det som gjelder er gode tjenesteuttalelser og/eller å kjenne folk i systemet. Kompanisjefer og en del andre offiserer rundt det nivået har ofte en del*å si når det skal ansettes befal i deres avdeling. Hvis du kjenner noen fra befalsskole, pliktår eller annen tjeneste som fortsatt jobber i Forsvaret, anbefaler jeg deg å ringe dem for*å spørre om de vet om noen ledige stillinger.

  Ellers så anbefaler jeg deg å ringe til Personelloffiserer (S-1) på alle avdelingene du kan tenke deg å jobbe på. De som har innrykk i januar er HMKG, GSV (tror jeg), KNM HH, HVUV og alle UB-kursene: UBHV og UB-kursene i Luftforsvaret, men ring likevel til alle andre avdelinger og.

  Det beste tipset jeg kan gi deg er det å ringe rundt, og hvis de sier at de ikke har noe ledig akkurat nå, må du overtale dem til å ta imot en søknad fra deg og la den ligge i tilfelle noe dukker opp. Vær litt "masete", ring til du får svar og ikke gi deg.*Ring etter noen uker og spør igjen om det har dukket opp noe.*Selv om personelloffiseren blir litt lei, innser han til slutt at det de trenger er*nettopp det: folk som aldri gir opp!

  Lykke til!
 3. #3
  Gjest

  RE: ER DET BARE MEG, ELLER...

  OK :( Takk for hjelpen.

  __________________
  Give gas, kick ass!Lignende tråder

 1. Bare for å forsikre meg (MJK)
  By Sondrusen in forum Forsvarets spesialstyrker (FS)
  Svar: 4
  Nyeste innlegg: DTG 071654A Nov 09,
 2. HV - bare på papiret
  By 84mm in forum S-2 1. Generelle nyheter.
  Svar: 23
  Nyeste innlegg: DTG 081829A Sep 09,
 3. Bare plast
  By mp_satan in forum Mannskapsmessa
  Svar: 13
  Nyeste innlegg: DTG 021839A Dec 06,
 4. Er det bare meg?
  By 02Surefire in forum Mannskapsmessa
  Svar: 6
  Nyeste innlegg: DTG 070058A Jun 06,
 5. ER DET BARE MEG, ELLER...
  By No fear in forum Forsvarets spesialstyrker (FS)
  Svar: 2
  Nyeste innlegg: DTG 291733A Nov 04,

User Tag List

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere innleggene dine
 •