milforum.net - fra sikkerhetspolitikk til stridsteknikk
Milforum - Fra sikkerhetspolitikk til stridsteknikk
Liker Liker:  0
Viser resultatene 1 til 5 av 5

Tråd: Mjk/Hjk

 1. #1
  Gjest

  Mjk/Hjk

  Hei sann....bare lurer pa en ting. Jeg har hort av noen venner at det gar ann og ta marinejeger som forstegangstjeneste, stemmer det egentlig??? Men i sa fall hvist det er riktig, hva er hardest av det og fallskjermjeger?

  -- Edited by SpesJeg at 21:46, 2004-09-23

  __________________
  ...sannheten får du aldri vite

 2. #2

  Ble medlem
  1970
  Innlegg
  0
  Nevnt
  innlegg
  Sitert
  innlegg

  RE: Mjk/Hjk

  Jada, det går an å ta Marinejeger som førstegangstjeneste. Marinejegerne er en miks av førstegangstjeneste-personell, og personell på kontrakt. (Yrkessoldater). Mens Fallskjermjegerne består KUN av vernepliktig personell, bortsett fra patruljefører som er yrkesbefal.  Hva er hardest av MJ og FJ? Godt spørsmål, vanskelig å svare på. Tror jeg nøyer meg med å si at begge er ca. like tøffe å stille på opptak til... Har et inntrykk av at dette temaet har vært diskutert "tusen ganger før", og jeg tror at dette er en sånn noenlunde grei konklusjon:)

  -- Edited by Crazy_K at 22:22, 2004-09-23

  __________________
  Live fast, Die young

 3. #3
  Gjest

  RE: Mjk/Hjk  Hmm.....ok, jo tusen takk for hjelpen i vertfall :-) er du inne i milen du ell? eller skal du inn...i sa fall hva skal du prove a komme inn pa? har engelsk tastatur visst du lurer hehe...  __________________
  ...sannheten får du aldri vite

 4. #4

  Ble medlem
  1970
  Innlegg
  0
  Nevnt
  innlegg
  Sitert
  innlegg

  RE: RE: Mjk/Hjk

  quote:
  Originally posted by: SpesJeg

  "Hmm.....ok, jo tusen takk for hjelpen i vertfall :-) er du inne i milen du ell? eller skal du inn...i sa fall hva skal du prove a komme inn pa? har engelsk tastatur visst du lurer hehe...

  "
  Hehe, ser det:)  Jeg er ikke inne nei. Jeg skal etter planen inn i 2006, og da skal jeg prøve Fallskjermjeger.  Jeg har derimot lest mye på Hæren sine hjemmesider og funnet ut om Fallskjermjegere/ Marinejegere, samt at jeg har lært utrolig mye av å lese på dette forumet.  Utrolig mange kunnskapsrike personer her:)

  __________________
  Live fast, Die young

 5. #5
  Gjest

  RE: Mjk/Hjk

  Enig og da fungerer Forumet som forventet. Mye bra folk der ute - både tidligere skogens konger og andre med stor kunnskap. Flott at dere som skal inn på sikt fremstår som gode ambassadører for forumet! Spread the word!

  __________________
  Har du støttet Forumet?User Tag List

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere innleggene dine
 •