Milforum

Globalt toppbanner

Collapse

Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Hva slags ting bør en ok sambandsmann kunne?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • #31
  Opprinnelig skrevet av lightfoot
  GSM og PACE er ypperlig måte å drive ildledning på. Det tar vel ca. 4-5 sekunder før fi har peilet deg inn ut i fra dataene fra basestasjonen og bestiller en serie cargoammunisjon til eders forlystelse. ;-)
  Kan være tilfeller hvor man kan bruke ropert & PACE, bare å huske og bruke dobbelt hørselvern. Trodde en oppegående FI uten større problemer kunne finne en gsm-mob bare den er skrudd på. Hørt noe snakk om at de kan peile mob pga mobilens integrerte batteri, men dette er kanskje bare skremeselpropaganda. Uansett jeg er mer enn paranoid nok til ikke å bruke mobilen i en uakseptabel situasjon.
  DYT-DYYYYYT-DYT

  Kommentér


  • #32
   Opprinnelig skrevet av Vannglass
   Hørt noe snakk om at de kan peile mob pga mobilens integrerte batteri, men dette er kanskje bare skremeselpropaganda.
   Såvidt jeg vet går batteritrusselen primært ut på at batterier vanligvis er så store at man lett kan bygge et nytt "batteri" med både batteri og avlyttingsutstyr (mikrofon, sender) inni, uten at brukeren merker på batterikapasiteten at han ikke lenger har et ekte uskyldig batteri i telefonen. Dette forutsetter at man før eller siden har tilgang til brukerens telefon for å bytte ut originalbatteriet, men de færreste har konstant stålkontroll på telefonen sin (legger den til lading, brukeren går i dusjen etc.), derfor må man anta at telefonen ikke er sikker. I tillegg kan man modifisere hele telefonen, eller bytte ut telefonen, men det er lettere å oppdage for brukeren. Når åpnet du sist lokket og inspiserte batteriet ditt?

   I tillegg har man det at telefoner ikke er helt av når man har slått de av, riktignok skal de koble av nett og slå av senderen, men litt elektronikk (f.eks. klokkefunksjonene) fortsetter å gå som normalt. Her er det mulig å stelle til bråk, selv om det kan kreve noe mer enn å bytte ut batterier. Litt avhengig av telefonmodell kan det være mulig å fjernstyre den fra nettet når den er påslått, og kanskje endre hvordan den oppfører seg i "avslått" tilstand.
   meh

   Kommentér


   • #33
    Hvis du besøker de virkelig voksne karra må du jo legge fra deg mobilen før du får tatt av deg jakken. Selv om rommet og bygget for den saks skyld har elendige mottaksforhold for petre og at man følgelig ikke kan påregne å se en eneste antennestrek på displayet på kjatreboksen.

    Før i tiden var avlytting osv. ting som kunne skje med en mobil hvis den var rigget (ja, det å ringe noen og holde linja fungerer jo uansett, med mindre man er i tidligere nevnte rom), i dag er dette basisutstyr på de fleste mobiler. Man trenger ikke et minikamera av agenttypen for å ta bilder av papirer, det er nok å bruke en 4 år gammel mobiltelefon.

    Når det gjelder signalstyrken er vel GSM-mobiler rimelig svake helt til noen ringer. Da formerlig freser det fra antennespissen. Dette, og det faktum at den enkelt kan peiles fra Beijing hvis de får de rette tilgangene, taler nok desverre imot bruken av mobiltelefon som nødsamband. Greit om man holder på å krepere, men sørg i det minste for å spise SOIen før du drar den opp fra lomma. God på smak og full av fiber og veldig attraktiv for de røde. :-)
    Skraphaugen har talt!
    - Rill og Rall

    Kommentér

    Donasjoner

    Collapse
    Working...
    X