Milforum

Globalt toppbanner

Collapse

Liten reklamesnutt

Collapse

Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Falske soldater, falske veteraner

Collapse

Annonse før emne

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • Sv: Falske soldater, falske veteraner

  Opprinnelig skrevet av Znuddel Vis post
  I call bullshit.

  Sent fra min E5603 via Tapatalk
  ... og du har nok mer rett enn du aner; iflg. godeste Valen selv, er det visst bare oppspinn(?!)

  Her er det knekten har lagt ut selv om saken:

  Kristian Valen

  1 t ·

  ..

  Det var etter vi fikk vite at slike post ble delt/liket osv på en åpen facebook side til en politi kvinne i Oslo vi fikk tips om å "være på vakt". Når politiet, politijurister til voldsdømte tøyser/kommenterer/liker slik og så går d kun 2 dager og jeg blir overfalt bevisst (Ifg vitner,bilder) utenfor egen leilighet at vi skjønte at nå måtte vi ta litt forhåndsregler med å pakke tursekken å komme oss litt ut av Oslo. (Det er jo politifolk som er sparket for mindre og som du ser er d direkte brudd på politiloven....men nå hørte jeg at d bare skulle "tas internt" plutselig....) Hadde d vært meg de var ute etter og ikke min sambo så hadde det vært noe annet, men det kunne ikke folkene som kom med trusselvurdering garantere, så derfor dro vi. POLITIET anmeldte saken (Ikke jeg!). Dette skjedde rett før rettsak og vi har klart å holde dette som vår hemmelighet pga vi ikke ville ha "sympati" som jeg ser noen slenger ut i kommentarfelt. Så her er nå alt vel (som dere vel og har sett HER på facebook) og vi øver inn nye nr og parodier til juleshowet i nov/des Uttrykksikonet smile

  AT vi skal flytte har vi vel snakket om i årevis som Dere vet, men d måtte passe jobbmessig for begge, og det gjør d nå.
  Blir vemodig, men vil jo besøke fedrelandet!!! Nå tenker vi positivt og kobler av med å skrive dårlige vitser Uttrykksikonet smile

  OBS: Takk for alle mailer og for at dere uttrykker at div tabloider overdriver og skriver direkte feil!
  - (Jeg har prøvd å kontakte de selv om de ikke kontakter meg, i håp om at de kan rette fakta, men d er som å pisse i motvind. Noen ganger går media i din fordel, og andre motsatt. Det må en tåle, MEN d må være lov å gi beskjed til Dere hva som er fakta håpe eg.)

  Vil du ha sannheten, så les VG+. (Dvs at de stakkars folka fra VG fikk 4 timers intervju/prat over 3 liter kaffe.... tenk alt det skal prøves å bli pressa ned til kun 2 sider.... he he.... da sier d seg selv at noe kan bli spisset/forkortet, men de tok ihvertfall kontakt og fysisk snakket med oss. De småfeil som var skal nå være rettet opp.) NÅ er d jobb med forberedelser til juleshowene og avsluttning Uttrykksikonet smile

  D blir fantastisk!!!

  Kommentér


  • Sv: Falske soldater, falske veteraner

   Så kan vi spørre oss selv om Valen virkelig fortjener all den gratisreklamen han får her på milforum og andre steder. Som nevnt tidligere i denne tråden tjente han 19 millioner i 2014, så helt uten PR-messig baktanke er vel ikke alle stuntene hans, uansett hvor paranoid han måtte fremstå?
   Those who beat their swords into plowshares will plow for those who don't.

   Kommentér


   • Sv: Falske soldater, falske veteraner

    Den facebookpposten var ikke åpen. Første faktafeil.
    Det var ikke tjenestemannen som skrev en sleivete kommentar om vådeskudd, det var noen andre som kommenterte. Faktafeil.
    Det å dele poster og deretter publisere de i media fra en lukket profil er nok ikke helt i tråd med en eller anne bestemmelse om personvern.

    Valen er full avdritt. Det samme er støttespilerene hans.

    Er du i politiets søkelys, så er sjansen stor for at du har gjort noe som fører ti lat du er det. Gjentatte ganger. Å bli fulgt litt ekstra med på når du skyter ifiller dusjkabinettet ditt (og har en åpenbar fetisj for uniformer og våpen), er ikke det samme som at Polletiet har en vendatta gående..

    At du er en semi-populær komiker, gir deg ikke rett til å bløffe, juge, vimse rundt halvnaken i CRYE(omg) pants med replikaer som kan forveksles med ekte vare. Det er heller ingen automatikk i at Politiet tenker 2 Åja, Valen. Han lager sikkert en sketsj...
    mathematical analysis does not matter in high risk decision making

    Kommentér


    • Sv: Falske soldater, falske veteraner

     Jeg tar av meg hatten for at en som skriver som en 14-åring på fjøsboka klarer å dra inn 19 millioner i løpet av et år. Personlig har jeg aldri funnet fyren morsom, før jeg leste alt han klarer å lire av seg med skrivefeil, som hadde gjort samtlige norsklærere søvnløse i åresvis. Kan noen vennligst ta en kikk i medisinskapet til Valen?

     Kommentér


     • Sv: Falske soldater, falske veteraner

      Meina å ha lese at såkalla lukka FB grupper/profiler er å regne som offentleg så lenge meir enn eit viss antal personar kan lese kva som står der. Det skal vist vere ein dom på dette.

      Kommentér


      • Sv: Falske soldater, falske veteraner

       Kanskje OT, men har man da tatt høyde for at antallet medlemmer av en gruppe ikke er statisk, og at det som postes der således kan gå fra å ha status som privat til offentlig...?

       Sent fra min E5823 via Tapatalk
       Ved kølle skal ondt fordrives!

       Kommentér


       • Sv: Falske soldater, falske veteraner

        Her står det noko om dette. >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker, Trykk her for å bli medlem av Milforum <<<<<

        Kommentér


        • Sv: Falske soldater, falske veteraner

         Dersom 20-30 personer har tilgang regnes det som en offentlig ytring.

         Kommentér


         • Sv: Falske soldater, falske veteraner

          Så 20? Eller 30? Det må da være enten eller?


          Sent from my iPhone using Tapatalk

          Kommentér


          • Sv: Falske soldater, falske veteraner

           Nå er vi rimelig OT på den tråden her. Foreslår at dere som vil diskutere FB-policy/personvern tar det ett annet sted.
           mathematical analysis does not matter in high risk decision making

           Kommentér


           • Sv: Falske soldater, falske veteraner

            >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker, Trykk her for å bli medlem av Milforum <<<<<

            Betalingsmur.

            Komiker Kristian Valen (43) vil møte når Borgarting lagmannsrett fredag behandler anken hans av dommen på 21 dagers fengsel for trusler mot politiet.

            En svært skuffet Valen ble dømt til ubetinget fengsel og sakskostnader på 15.000 kroner i september i fjor. Foruten en episode hvor han skal ha truet politiet, ble han også dømt for å ha båret en våpenkopi rundt på Aker Brygge i svært beruset tilstand.
            – Han mener han ikke framsatte noen trusler. Han beklager formen innlegget fikk, men benekter at det har vært hans mening å framsette trusler, han har aldri ment å true noen, sier forsvarer John Christian Elden til NTB.
            Påtalemyndigheten la ned påstand om fengsel i 24 dager, og Oslo tingrett dømte ham til 21 dager i fengsel.
            – Lette etter skadd samboer

            Politiet mente han rettet trusler mot politiet da han på Facebook utlovet en dusør på 10.000 kroner for den som fant navn og adresse på to politimenn som sammen med flere andre aksjonerte mot leiligheten hans på Aker Brygge i februar i fjor. Oslo tingrett mente det ikke var tvil om at Valens hensikt med etterlysningen var at han ville foreta en straffbar handling mot tjenestemennene.
            Under behandlingen i tingretten sa Valen at han bare forsøkte å finne ut hvor samboeren hans var blitt fraktet med ambulanse etter at hun hadde skadet seg hjemme under særdeles dramatiske omstendigheter. Politiet nektet Valen å reise sammen med samboeren, som i retten ga samme versjon som komikeren.
            Valen mente politiet hadde misforstått og feiltolket hva som lå bak innleggene på Facebook og anket dommen. Lagmannsretten fant grunnlag for å vurdere hele saken på nytt.
            – Gode muligheter

            – Politiet har i tiltalen blandet sammen to ulike meldinger på Facebook som ikke har sammenheng med hverandre og som heller ikke er satt ut på samme profil, så jeg mener det er ganske absurd at det skal oppfattes som én melding og at det skal være straffbart, sier Elden til NTB.


            Valen har ikke hatt automatisk rett til å få saken behandlet i lagmannsretten, til det er strafferammen for lav. Advokat Elden mener derfor at det er gode muligheter for at lagmannsretten vil vurdere skyldspørsmålet annerledes enn tingretten når den har konkludert med at anken fortjener en ny behandling.
            Kristian Valen er fem ganger tidligere straffet med bøter, blant annet for ulovlig våpenoppbevaring.
            Ville flytte fra Norge

            I kjølvannet av rettssaken i tingretten sa Kristian Valen til flere medier at han følte seg hetset og trakassert av politiet og at han hadde fått nok. Han og samboeren ville selge alt de eide og flytte fra Norge når saken var avklart, sa han til >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker, Trykk her for å bli medlem av Milforum <<<<<.
            Før han deltok i den norske Melodi Grand Prix-finalen i vår, gjentok han i et stort intervju med >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker, Trykk her for å bli medlem av Milforum <<<<< at han og samboeren ville forlate Norge allerede dagen etter finalen 11. mars. Målet var ikke spesielt klart, han nevnte både Berlin, Las Vegas og Sør-Afrika. Det viktigste var å komme vekk fra Norge.            – Jeg har ingen kommentar til om han har flyttet eller ikke, sier Elden.
            Ifølge eiendomsportalen Eiendomspriser.no er ikke leiligheten selskapet til Kristian Valen, Deepwater Entertainment AS, eier på Aker Brygge blitt solgt i løpet av det siste året. Kristian Valen har i alle fall ikke sluttet å opptre i Norge. Gjennom hele høsten og fram mot jul har han holdt show over hele landet. Også for 2018 viser hans egen hjemmeside at han vil fortsette å opptre i Norge.
            Odd objects attract fire. You are odd.

            Kommentér


            • Sv: Falske soldater, falske veteraner

             Og hvorfor gidder vi å bry oss om den klovnen der...
             Det er faan meg på tide å BITRE... Bitre, bitre. bitre

             Kommentér


             • Sv: Falske soldater, falske veteraner

              Kristian Valen er i Borgarting lagmannsrett dømt til 21 dagers betinget fengsel for Facebook-trusler mot en polititjenestemann. Valens gis en prøvetid for to år. Han dømmes i tillegg til å betale 10000 i saksomkostninger.

              >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker, Trykk her for å bli medlem av Milforum <<<<<

              Sent fra min SM-A520F via Tapatalk
              Odd objects attract fire. You are odd.

              Kommentér


              • Sv: Falske soldater, falske veteraner

               Opprinnelig skrevet av Znuddel Vis post
               Kristian Valen er i Borgarting lagmannsrett dømt til 21 dagers betinget fengsel for Facebook-trusler mot en polititjenestemann. Valens gis en prøvetid for to år. Han dømmes i tillegg til å betale 10000 i saksomkostninger.

               >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker, Trykk her for å bli medlem av Milforum <<<<<

               Sent fra min SM-A520F via Tapatalk
               opprett en La oss stalke Valen tråd mens du er i gang
               mathematical analysis does not matter in high risk decision making

               Kommentér


               • Sv: Falske soldater, falske veteraner

                Opprinnelig skrevet av jaffar Vis post
                opprett en La oss stalke Valen tråd mens du er i gang
                Takk!
                Mentalkjendiser I en tråd, Walter Mitty I en annen.
                Død ved Kølle!
                Bla bla... Hybrid warfare is easy

                Kommentér


                • Sv: Falske soldater, falske veteraner

                 Her er en fra USA: >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker, Trykk her for å bli medlem av Milforum <<<<<.

                 Click image for larger version

Name:	papotia-reginald-wright.jpg
Views:	1
Size:	536,0 KB
ID:	868628

                 Brooklyn Army vet Papotia Reginald Wright’s resume was impressive by any standard.

                 He boasted of a Purple Heart, Bronze Star — and a slew of other medals as an elite Green Beret that got him into swanky galas and even field access to the Giants.

                 But Wright is nothing but an accomplished fraud, it was revealed Thursday.
                 At sauene vedtar at alle skal leve av gress hjelper dem lite hvis ikke ulvene er enige.

                 Kommentér


                 • Vel vitende om at jeg bumper en gammel tråd, men dette temaet er jo brennhett i USA om dagen (Guardians of the Green Beret, Jeremy Dewitte etc. på Youtube bl.a)

                  Jeg har en morsom historie fra Afghanistan, det er en del år siden og jeg skal ikke spesifisere akkurat når, heller ikke stilling/avdeling ettersom intops-miljøet ikke er det største.

                  Men kan si så mye som at det var en offiser, som hadde en stilling hvor han ikke var blant dem som bevegde seg mest ut av camp.

                  Derimot var han blant dem som brukte desidert mest penger på diverse px`er, på div. kit og stash og all slags utrustning.

                  Han var også en skikkelig skrytepave, det var ikke måte på hvor operativ han var.

                  Jeg skal ikke gå i detaljer, men jeg kjenner historien relativt godt. Lang historie kort så hadde han vært på skytebanen, som lå utenfor leir, og rutine var jo at man tømte våpen i main-gate ved retur til leir.

                  I forbindelse med våpenpuss klarte han å avfyre et vådeskudd med glocken, og skøyt seg selv i låret. Han var "heldig" med skuddet da han unngikk det verste av store arterier etc. og endte med å dra hjem til Norge på sykemelding for en periode.

                  Jeg husker ikke for hvor lenge men han kom ihvertfall tilbake.

                  Denne personen var fra et relativt lite sted i Norge, men det et par stykker til i kontigenten som var fra samme sted, felles bekjente osv.

                  Needless to say, så hadde han servert litt av noen historier til folk og fe hjemme i Norge. Skutt i strid i en heftig skuddveksling som tatt ut av de heftigste scenene i Band of Brothers, mildt sagt. Dette nådde selvsagt de fleste i kontigenten, og jeg vil tro det ble relativt flaut for han etterhvert, personlig dro jeg på leave og hadde recap på et annet tjenestested i landet etter leaven, så jeg fikk ikke med meg hvordan det utartet seg videre, men jeg tror og håper at nissen lå litt lavere i terrenget

                  Kommentér


                  • Denne passer muligens her: SIAN-leder gikk med Forsvarets feltlue under demonstrasjon

                   >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker, Trykk her for å bli medlem av Milforum <<<<<

                   Those who beat their swords into plowshares will plow for those who don't.

                   Kommentér


                   • Opprinnelig skrevet av Rittmester Vis post
                    Denne passer muligens her: SIAN-leder gikk med Forsvarets feltlue under demonstrasjon

                    >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker, Trykk her for å bli medlem av Milforum <<<<<
                    Det er veldig uheldig, men hva forventer man når man kler opp halve Norge i feltuniform.. Har sett bilder av utallige tur- og jaktoutfits med flagget på skulderen og jaktvåpenet eller ølen i hånda.

                    Kommentér


                    • Én ting er å stikke på jakt i Forsvarets bekledning. Å fronte en politisk mening iført uniformsartikler er noe helt annet, og overhodet ikke innafor uansett hvilken politisk retning man fronter. Faktisk så mener jeg å ha lest en plass at det er direkte lovstridig...?

                     Kommentér


                     • Opprinnelig skrevet av Crowbar Vis post

                      Det er veldig uheldig, men hva forventer man når man kler opp halve Norge i feltuniform.. Har sett bilder av utallige tur- og jaktoutfits med flagget på skulderen og jaktvåpenet eller ølen i hånda.
                      Den gamle feltjakka (Den før membran, husker ikke navn) er ganske populær blant jegere. Var noen som nevnte at man var pålagt å fjerne flagget, usikker på om det stemmer eller ikke.

                      Kommentér


                      • Opprinnelig skrevet av Eeo Vis post
                       Én ting er å stikke på jakt i Forsvarets bekledning. Å fronte en politisk mening iført uniformsartikler er noe helt annet, og overhodet ikke innafor uansett hvilken politisk retning man fronter. Faktisk så mener jeg å ha lest en plass at det er direkte lovstridig...?
                       Det burde det være, uansett hvilken politisk mening som frontes. Men med tanke på hvor enkelt det er å få tak i bekledning som dette er det tvilsomt at det kan følges opp juridisk. Man kan handle aproberte uniformsplagg nesten hvor som helst.

                       Kommentér


                       • Problemet er at Forsvaret i en periode i en rus av evig fred, nedrustning og bedriftsøkonomisk lagerstyringstanke solgte det som var av uniformseffekter ukritisk, uten å fjerne flagg eller merker eller merke plaggene med "kass". Undertegnede kjøpte selv M98 feltbukse av en somalisk bruktselger på Grønland torg for benyttelse i HV. Han hadde mange, og solgte disse billig. Dette var i første halvdel av 2000-tallet, før M-98 ble utlevert i HV.

                        Problemet er kjent i Forsvaret, så å nekte folk å gå med plagg som er lovlig ervervet blir juridisk håpløst. Problemet vil bli løst på sikt når Forsvaret innfører nye uniformer som ser vesentlig annerledes ut, og de gamle ikke er approbert lenger.
                        Si vis pacem, para bellum

                        Kommentér


                        • Opprinnelig skrevet av gringo Vis post
                         Problemet vil bli løst på sikt når Forsvaret innfører nye uniformer som ser vesentlig annerledes ut, og de gamle ikke er approbert lenger.
                         Problemet blir løst når dette er gjort for siste mann i HV - så det er en ganske kostbar og tidkrevende feil å rette opp.

                         "Gjør Ret, Frygt Intet"

                         Kommentér


                         • Opprinnelig skrevet av Eeo Vis post
                          Én ting er å stikke på jakt i Forsvarets bekledning. Å fronte en politisk mening iført uniformsartikler er noe helt annet, og overhodet ikke innafor uansett hvilken politisk retning man fronter. Faktisk så mener jeg å ha lest en plass at det er direkte lovstridig...?
                          Det er det ingen som er uenige i, og da får vi (ex)uniformerte være med på å offentlig fordømme det. Men jeg tror ikke man skal ha forhåpninger om at noen kommer til å prioritere straffeforfølgelse av dette.

                          Kommentér


                          • Opprinnelig skrevet av Sofakriger Vis post
                           Problemet blir løst når dette er gjort for siste mann i HV - så det er en ganske kostbar og tidkrevende feil å rette opp.
                           Altså aldri?
                           "Assumption is the mother of all fuck ups"

                           Kommentér


                           • Jeg har ikke sett så mange HV-soldater med feltuniform M/51 og feltstøvler M/66 i de senere årene, så det skjer da en utskifting.
                            At sauene vedtar at alle skal leve av gress hjelper dem lite hvis ikke ulvene er enige.

                            Kommentér


                            • Opprinnelig skrevet av hvlt Vis post
                             Jeg har ikke sett så mange HV-soldater med feltuniform M/51 og feltstøvler M/66 i de senere årene, så det skjer da en utskifting.
                             Av mannskapene, ja, ikke uniformene... (dvs uniformene byttes ut etterhvert som soldatene takkes av...)

                             Kommentér


                             • Jeg fikk faktisk i HV feltuniform M/75 så tidlig som i 1997 eller 1998 og feltstøvler M/77 tror jeg jeg fikk ca 2002! Jeg fikk også M/98 ca 2003, men det var bare til befal til bruk som «penuniform».
                              At sauene vedtar at alle skal leve av gress hjelper dem lite hvis ikke ulvene er enige.

                              Kommentér


                              • Opprinnelig skrevet av gringo Vis post
                               Problemet er at Forsvaret i en periode i en rus av evig fred, nedrustning og bedriftsøkonomisk lagerstyringstanke solgte det som var av uniformseffekter ukritisk, uten å fjerne flagg eller merker eller merke plaggene med "kass". Undertegnede kjøpte selv M98 feltbukse av en somalisk bruktselger på Grønland torg for benyttelse i HV. Han hadde mange, og solgte disse billig. Dette var i første halvdel av 2000-tallet, før M-98 ble utlevert i HV.

                               Problemet er kjent i Forsvaret, så å nekte folk å gå med plagg som er lovlig ervervet blir juridisk håpløst. Problemet vil bli løst på sikt når Forsvaret innfører nye uniformer som ser vesentlig annerledes ut, og de gamle ikke er approbert lenger.
                               Det er lite sannsynlig, tror heller vi da får se samme type nisser fly rundt i den nye uniformen, eller deler av den. Ny uniform- samme problem.

                               Som du selv sier: M98 første halvdel av 2000-tallet. Dette var jo en relativt ny uniform da, og da hadde man ikke samme tilgjengeligheten som man har idag mtp. netthandel.

                               Det er jo typisk å se personell gå rundt i garnison med "fancy" versjoner av den norske arbeidsuniformen. Forskjellige ripstop-varianter, jungeluniform etc. som kun har blitt utlevert til enkelte avdelinger.

                               Men mange har også kjøpt dette selv, direkte fra leverandørene som produserer og selger til Forsvaret. Som f.eks Cato Ringstad. Andre sjapper selger uapproberte uniformer som f.eks Miltrad som selger en type identisk til ripstopen som er permetrinbehandlet og kalles jungel/trope. Og så har man jo finn.no da.

                               Den dagen ny uniform innføres går det nok ikke lang tid før dette er enkelt tilgjengelig både under og over disk.

                               Kommentér

                               Working...
                               X
                               Besøksstatistikk