Milforum

Globalt toppbanner

Collapse

Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Tåler SAS Braathens flere streiker?

Collapse

Annonse før emne

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts
 • Trådstarter

  #31
  Nære på for Norwegian nå gitt.

  Kommentér


  • #32
   Tipper at de strakk seg ganske langt i forhandlingene for å unngå å få samme stempel som SAS...

   Kommentér


   • #33
    Nå er visst krisen over i Sas ,og folk er visst ikke så opptatt av det å få billige flybiletter lengre ble det nevnnt igår på dagsrevyen og en er tilbake til tida med utdeling av gratis smørbrød og kaffe=) pluss lansering av en ny buisness klasse.

    Kommentér


    • #34
     Dette har sammenheng med den veldig gode økonomien generelt som gjør at selskaper også blir mindre prisbevisste og også det at folk er blitt mer villige til å betale litt ekstra for ekstra service. Et godt eksempel er NSB's comfortklasse. Kjempesuksess, hvor de tar litt ekstra for ting som koster dem ingen verdens ting.
     "You are overreacting, and you can't spell overreacting without ovary. You're a girl"

     Kommentér


     • #35
      Greia er bare det at NSB Komfort koster 75,- ekstra uansett hvor lang strekning. Skal jeg sitte på toget i 5-6 timer synes jeg det er helt greit å betale litt over ti kroner i timen for å få litt bedre plass (er som oftest mindre folk på Komfort) og strømuttak så jeg får brukt pc'en mer enn 2-3 timer.

      Det blir noe annet når en Norwegian-billett koster 3-4-500 kroner hver vei mens en SAS-billett koster det tredobbelte. Jeg flyr konsekvent ikke SAS der det kan unngås, men dessverre har de monopol på enkelte strekninger innenlands. Om jeg skal sitte på flyet i to timer er det helt uaktuelt å betale noe som helst for et par tørre brødskiver og en boks brus..

      Greia er som sagt hvor mye ekstra det koster. Når det er snakk om et påslag som er så ubetydelig i forhold til billettprisen som NSB Komfort er det helt greit, ikke når billettprisen tredobles. Dyrere flybilletter betyr dårlige tider for oss som liker å reise privat og ikke reiser i jobben med noen arbeidsgiver som betaler det det koster "no matter what"..

      Kommentér


      • #36
       For all del, dette er nok noe som er mye enklere å akseptere for oss som reiser i jobb og ikke privat. Privat reiser jeg Norwegian så sant det er mulig, men som du selv sier, monopolet ødelegger ofte dette. Heldigvis skal norwegian igjen inn på den strekningen jeg reiser mest privat nå i løpet av året.
       "You are overreacting, and you can't spell overreacting without ovary. You're a girl"

       Kommentér

       • Trådstarter

        #37
        På'n igjen:

        http://e24.no/boers-og-finans/article1790655.ece

        Problemene rir SAS (SAS-NOK) som en mare.
        Mandag meldte de kabinansatte i organisert i fagforeningen HTF i Sverige om streik fra 25. mai.

        Onsdag svarer SAS-ledelsen med lockout allerede fra 28. mai for de HTF-organiserte som omfattes av streiken. Den tøffe linjen i arbeidskonflikter blir dermed opprettholdt.

        Kommentér


        • #38
         Jeg synes det er en trist historie å se hva SaS er redusert til nå både hva personellpolitikk angår ,rutenett samt rennomee,det er ikke så mange tiår siden dette selskap ble valgt til Airline of the year ,og i tidligere år var selskapet pioner på mange fronter som :først over Nordpolen og videre stadig utvidelse av rutenettet var temmelig globale på dette området ,dyktige folk som Bernt Balchen,Riise Larsen satt i styret,videre var dem langt fremme på forskning-Flymetrologitjenste for transatlantiske flyvninger gode rådskomiter som var sammensatt av metrologer og piloter.

         Kommentér


         • #39
          Snakket forøvrig med en x dame av meg her forleden som har vært cabin Attended-nå purser og bare så vidt over 50 og hun bare håpet på å kunne gå av i løpet av en 5 års periode var så sliten sa hun og arbeidsklimaet var ifølge xen slitsomt ,elendig osv ,men oppe i dette må jeg nevne at hun også har ca 500,000 i året ,men bevares unner jeg hun lønna ,selv om jeg i min jobb måtte jobbe 360 timer overtid på en lønn på ca 420.000.Men nå det er nevnnt så stortrives jeg i min jobb og står gjerne til 66 så sant legenenemda godkjenner meg =)

          Kommentér

          Working...
          X