Milforum

Globalt toppbanner

Collapse

Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Stratagem

Collapse

Annonse før emne

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts
 • Trådstarter

  Stratagem

  Milforum har innledet et samarbeid med Stratagem ( >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker <<<<<, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM] )!

  Samarbeidet er todelt: Gode innlegg fra Milforum kan publiseres hos Stratagem, og artikler fra Stratagem kan postes på egnet tråd på Milforum.

  Stratagem retter seg spesielt mot yngre offiserer og kadetter, og ønsker å få dem til å engasjere seg i debatten. Redaksjonen hjelper dem om nødvendig til å formulere seg. I tillegg er det en del eldre bidragsytere, og artiklene leses av flere innad i Forsvaret. De av dere som ikke har sett på sidene deres anbefales å gå inn og skaffe seg en oversikt.

  Forsvarets forum har et innlegg om Stratagem i dag: >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker <<<<<, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM] .

  Vi tror Stratagem og Milforum kan utfylle hverandre på en god måte. Stratagem leses allerede av mange innad i Forsvaret, og har flere innlegg av høy kvalitet. Imidlertid kan kanskje terskelen være litt høyere for å poste der. På Milforum har vi et bredere tilfang av poster som ikke bare er debattinnlegg, men også nyhetssaker, spørsmål om førstegangstjeneste etc. Og ikke minst - gode innlegg kan lettere føre til en debatt her, samtidig som innlegget kan settes i riktig kontekst.

  Ideen er at innlegg fra Stratagem postes på relevant subforum her, prefikset med STRATAGEM: i trådtittelen. Alternativt, dersom artikkelen hos Stratagem spiller inn mot en eksisterende diskusjon her, at det bare postes som et nytt innlegg i tråden (men fortsatt prefikset STRATAGEM: .

  Som dere husker, hadde vi i gamle dager en egen blogg her, hvor gode innlegg fra forumet ble 'forfremmet'. Tanken er nå å foreslå gode innlegg fra Milforum som kan postes som artikler på Stratagem. Jeg er helt sikker på at det er mye herfra som kan brukes, men det bør påpekes at de krever en viss logisk stringens på innleggene. Ikke at det må være vitenskapelige artikler, men de må ikke være følelsesbaserte og usammenhengende leserinnlegg heller. Les gjerne også deres Style guide: >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker <<<<<, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM] . Til dette trenger vi hjelp fra dere til å peke ut innlegg som kan brukes, og så må forfatteren av innlegget være forberedt på å gjøre endringer og korreksjoner dersom redaksjonen hos Stratagem anbefaler det.


  Innspill? Legg gjerne inn lenke til innlegg, egne eller andres, som ønskes vurdert. Ingenting vil bli sendt til Stratagem før forfatteren av innlegget har godkjent det.
  Lignende tråder
Working...
X
Besøksstatistikk