Milforum

Globalt toppbanner

Collapse

Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Ledige stillinger: Hæren

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts
 • Trådstarter

  Ledige stillinger: Hæren

  Savner du tiden i Hæren?

  Har du tidligere jobbet i Hæren og kunne tenke deg å komme tilbake? Nå kan du registrere kompetansen din her og bli kontaktet om Hæren har bruk for akkurat deg.

  ​Hæren er i utvikling og har stadig behov for å knytte til oss kompetanse for å dekke opp på ulike nivåer og fagområder i våre avdelinger. Et rekrutteringstiltak er re-rekruttering gjennom å komme i kontakt med tidligere ansatte.

  I første omgang er vi ute etter å opprette et interesseregister der vi kan søke etter personell med ulik fagkompetanse ut ifra våre behov og ta kontakt med disse. Vi søker i denne omgang personell med fullført befalsutdanning eller offisersutdanning, samt teknisk personell med fagbrev med og uten befalsutdanning.  https://forsvaret.no/milit%C3%A6re-s...ister-i-haeren
  Last edited by Rittmester; DTG 181004A Mar 20, .
  Those who beat their swords into plowshares will plow for those who don't.
 • Trådstarter

  #2
  Er du utdannet politi og kan tenke deg å jobbe som leder i en av Hærens avdelinger?

  Hæren har behov for troppssjefer med politifaglig kompetanse fra Politihøgskolen som kan gjennomføre grunnleggende offiserspåbygging (årstudium) før tilsetting i offiserstilling.

  Arbeidsoppgaver og stillingsnivå vil kunne variere noe, og er avhengig av utdannings- og erfaringsbakgrunn hos den enkelte søker. Søkere med bakgrunn som ansatt fra Forsvaret vil kunne plasseres i selvstendig stilling som troppssjef ved en av Militærpolitiets operative- eller utdannings-tropper. Søkere uten militær bakgrunn og/eller tjenestebakgrunn fra politiet vil i førsteomgang plasseres i stilling med mulighet for oppfølgning og opplæring.


  https://www.finn.no/job/fulltime/ad....sORtgSRf5vms6o
  Those who beat their swords into plowshares will plow for those who don't.

  Kommentér

  • Trådstarter

   #3
   Nye utfordringer i Hæren?

   Vil du sør- eller nordover, bytte avdeling eller søke nye utfordringer i en annen forsvarsgren? Du som er på beordringssystemet kan levere villighet i FIF frem til 15. oktober.
   ​Forsvarets beordringsbehov for 2021 er kunngjort. Det betyr at det åpner seg muligheter for deg som er ute etter nye utfordringer. Forsvaret har behov for å fylle 1600 stillinger.

   Personellsjef i Hæren, oberst Svenn Egil Grøtte, poengterer at folk ikke må se seg blinde på den avdelingen eller grenen de jobber i til daglig.

   – Det er utrolig mange muligheter for gode og spennende jobber i Hæren og Forsvaret. Se etter disse mulighetene, er Grøttes klare oppfordring.

   Mer her: https://forsvaret.no/aktuelt/nye-utf...5CZcAYxO8zx2iM
   Those who beat their swords into plowshares will plow for those who don't.

   Kommentér

   Donasjoner

   Collapse
   Working...
   X