Globalt toppbanner

Collapse

Milforum Google-søk

Collapse

Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

USA #Election2020 - Kandidater

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • Rittmester
  replied
  Fasiten:  Nå har det kommet nye data om presidentvalget. De inneholder flere overraskelser.

  NEW YORK (Aftenposten): Donald Trumps sterke fremgang i USAs største minoritetsgruppe var enda sterkere enn først antatt. Joe Biden ble reddet fra et noe uventet hold.  NYHETSANALYSE: Donald Trumps valgseier i 2016 kom med en tydelig historie: Den hvite arbeiderklassen hadde gjort opprør og løftet en protestkandidat inn i Det hvite hus. Journalister reiste USA rundt på jakt etter velgerne som hadde fått nok av etablerte politikere.
  Vi har ikke sett noe lignende etter valget i november. Det skyldes delvis at Trumps grunnløse påstander om valgfusk og stormingen av Kongressen har tatt mye oppmerksomhet. Men det skyldes også at historien om hvordan ulike velgergrupper stemte, var langt mer uoversiktlig denne gangen.

  De første analysene kom allerede på valgnatten, men konklusjonene var delvis sprikende. Og fordi meningsmålerne hadde bommet grovt i en rekke delstater, og mange flere enn vanlig hadde stemt pr. post, ble data valgdagsmålingene tatt med en ekstra stor klype salt denne gangen.
  Amerikanske valg er hemmelige. Ingen vil noen gang få vite akkurat hvor mange høyt utdannede kvinner som stemte på Trump eller hvor mange militærveteraner som stemte på Biden, men siden november har det kommet analyser som er mer pålitelige.
  Nylig publiserte Pew Research Center en undersøkelse som regnes som en gullstandard. Den er basert på et stort panel med 9700 velgere som analyseselskapet har kontrollsjekket at faktisk avla stemme
  Som valgekspert Nate Cohn i New York Times poengterer har også Pew-rapporten feilkilder, men den er kanskje det nærmeste man kommer en slags fasit eller endelig dom over presidentvalget.

  Her er noen av de viktigste konklusjonene:

  1. Én historie står seg
  Allerede på valgnatten ble det klart at Trump hadde gjort det langt bedre enn ventet i områder som har en høy andel innbyggere med latinamerikansk bakgrunn.
  Pews tall underbygger denne historien. Trump gjorde det faktisk enda bedre blant spanskættede («hispanics» på engelsk) enn valgdagsmålingene viste.

  I 2016 fikk han en oppslutning på 28 prosent. I 2020 fikk han 38 prosent, ifølge Pew.
  Det betyr at Trump nesten tangerte republikanernes rekordresultat fra 2004, da George W. Bush vant rundt 40 prosent av spanskættede amerikanere.
  Trumps fremgang tok mange på sengen. Latinoer er regnet som en del av demokratenes grunnfjell, og mange antok at grensemuren og Trumps harde utfall mot folk fra blant annet Mexico, ville skremme disse velgerne unna.

  2. Én spådom slo helt feil
  Før valget var det ventet at kjønnsgapet i amerikansk politikk ville bli det største noensinne.
  Trump gjorde det langt bedre blant menn enn kvinner i 2016, og det så ut til at disse trendene ville forsterke seg ytterligere i 2020. Gjennomsnittet av oktobermålingene viste at presidentens oppslutning blant kvinner kunne bli så lav som 36 prosent.
  Det ble den ikke. Kvinner flest foretrakk riktignok Biden over Trump, men ekspresidenten gikk frem med fem prosentpoeng fra 2016 til 2020. 44 prosent av kvinnene stemte på ham.

  3. Én type menn strømmet til Biden
  Til tross for Trumps overraskende fremgang på flere områder, vant Biden valget. Nasjonalt fikk han syv millioner flere stemmer enn Trump. Hvorfor?

  Et stikkord er menn. I 2016 slo Trump Clinton med hele 11 prosentpoeng blant menn. Biden klarte nesten å tette hele gapet. Han fikk en oppslutning på 48 prosent blant menn. Trump fikk 50 prosent.
  Fremgangen fra 2016 til 2020 var særlig sterk blant gifte menn. Trump slo Clinton med 30 prosentpoeng. Mot Biden vant han bare med 10 prosentpoeng. Gifte menn utgjør over 1 av 4 velgere, og Bidens fremgang i denne gruppen er mer enn nok til å veie opp for tilbakegangen blant for eksempel spanskættede.

  Få hadde sett denne utviklingen komme.
  – Gifte menn og husholdninger med militærveteraner var trolig ikke de gruppene demokratene trodde skulle løfte dem til seier i 2020, skriver Cohn i New York Times.
  Mønsteret kan skyldes flere ting. Noen eksperter mener det har mer med Clinton enn Biden å gjøre – at mange menn mislikte henne fordi hun var kvinne.
  Det er også blitt lansert en hypotese om at Bidens fremgang blant gifte menn kan skyldes at langt flere fylte ut stemmeseddelen sin side om side med ektefellen enn tidligere. Pandemien gjorde at bruken av poststemmer skjøt i været.
  Hypotesen er at diskusjoner rundt kjøkkenbordet gjorde det vanskeligere for ektemenn med Trump-sympatier å trosse sine mer Trump-kritiske koner.

  4. Nesten som bestilt
  Bidens viktigste salgsargument i primærvalgkampen var hans påståtte evne til å vinne hvite arbeiderklassevelgere og moderate velgere i forstedene.
  Pew-tallene viser at Bidens i alle fall delvis leverte som bestilt.

  Biden gikk tilbake i de store byene og på bygda, men en kraftig fremgang i forstedene mer enn veide opp for det. Suburbia pleide å være bastioner for republikanerne, men i 2020 vant Biden 54 prosent av forstadsvelgerne. Til sammenligning fikk Clinton en oppslutning på 45 prosent i 2016.
  Biden gjorde det også vesentlig bedre blant konservative demokrater og blant moderate republikanere enn Clinton.
  Han vant også en høyere andel uavhengige velgere og husholdninger med militærveteraner.


  >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker <<<<<, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM]

  Leave a comment:


 • Bestefar
  replied
  Opprinnelig skrevet av Znuddel Vis post
  Arizona har godkjent valgresultatene. Da gjenstår Wisconsin er den siste gjenværende vippestaten som enda ikke har formelt godkjent resultatene.

  >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker <<<<<, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM]
  Ding ding: >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker <<<<<, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM]

  Leave a comment:


 • Znuddel
  replied
  Arizona har godkjent valgresultatene. Da gjenstår Wisconsin er den siste gjenværende vippestaten som enda ikke har formelt godkjent resultatene.

  >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker <<<<<, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM]

  Leave a comment:


 • Bestefar
  replied
  Spredningen er størst hos demokratene, men republikanerne har også divergens utover de mest eksentriske grupperingene. Kristenkonservative, økonomiske liberalister, og «blue collars» er vel kanskje det man først tenker på, og det er i seg selv en viss spredning. Men den demografiske utviklingen i USA gjør at republikanerne også trenger støtte hos andre, og da er det kanskje særlig den latinamerikanske delen de må fokusere på. De får pr nå mye hjelp av anti-kommunisme hos eksilcubanere, men det er ikke gitt at det i seg selv holder i lengden. Og når de begynner å føle på behovet for å utvide i den gruppen samtidig som de skal appelere til den mest innvandringskritiske delen av velgerbasen, kan det fort bli sprikende staur.

  Leave a comment:


 • Sofakriger
  replied
  Opprinnelig skrevet av hvlt Vis post
  Det ble sagt, og det virker ikke helt galt, at sammenlignet med norsk politikk rommer det demokratiske partiet alt fra SV til venstre til halve FrP til høyre. Republikanerne rommer i dag den mørkeblåeste halvdelen av FrP og en del rart ute til høyre (f.eks. Partiet De Kristne).
  For demokratene sin situasjon er det kanskje klarere enn på lenge at politiske forskjeller kan sprenge partiet. Biden og andre som er ganske konservative på mange områder og tiltrekker seg "vipperepublikanere" har en utfordring med at venstresiden fra øst- og vestkyst (spesielt storbyer) får stadig flere taleføre og tydelige representanter i kongressen. Første prøven er sammensetning av en administrasjon som balanserer ift partiet - men det skal gjøres mange hestehandler fremover. Så dette er en prosess som handler om politikk og verdier.

  For republikanerne handler det vel mer om grad av aksept av sprø klynger - fx at deler av det republikanske partiet tar avstand fra QAnon.

  Leave a comment:


 • hvlt
  replied
  Det ble sagt, og det virker ikke helt galt, at sammenlignet med norsk politikk rommer det demokratiske partiet alt fra SV til venstre til halve FrP til høyre. Republikanerne rommer i dag den mørkeblåeste halvdelen av FrP og en del rart ute til høyre (f.eks. Partiet De Kristne).

  Leave a comment:


 • Sofakriger
  replied
  Det er jo en betraktning at både i det republikanske og demokratiske partiet er det nå ekstremt stor strekk i feltet. Det skal mye til med det amerikanske systemet, men en kunne tenkt seg et flerpartisystem.

  Leave a comment:


 • mailman
  replied
  Opprinnelig skrevet av Lille Arne Vis post
  Det må vel kalles unyttige idioter fra et Trump-ståsted.

  Skal tro om alle ærekrenkelsene Trump og kjeltringene rundt ham nå hiver på andre republikanere kan få ordentlig liv i det som måtte være igjen av fornuftige og anstendige mennesker i partiet. Eller om mobiliseringspotensialet til Trumpismen er for verdifull til å ta et oppgjør med.
  Foreløpig ser det ut som de heller mot det siste.Så gjenstår det å se om de forandrer mening vist/nå trumpismen begynner å kjølne,eller om de er overbevist om at de trenger menigheten hans i mellomvalget om to år.

  Leave a comment:


 • expat
  replied
  Opprinnelig skrevet av Sofakriger Vis post
  Siden vi er på milforum og et kuppforsøk har et militært perspektiv - så kunne det vært interessant å vite hva som foregår både i Pentagon og nærmere skarp ende. Trump har jo byttet ut både sivil og militær forsvarsledelse de siste ukene med andre folk. Finnes det militære ledere som lever tilstrekkelig i Trump-verden til at de ønsker å støtte hans agenda med makt? Finnes det militære ledere som vil nekte, eller vil ringe Biden for å søke avklaring?

  Hvor står FBI og Secret Service?
  Ikke realistisk. Dette blir avgjort av electoral college eller i House of Representatives og DoD og disse federale enhetene du nevnte vil ha en sjef. Enkelt og greit.

  Leave a comment:


 • Bestefar
  replied
  Får håpe på det første. Det grunnleggende problemet for Trumpismen er jo at den kun appelerer til et (riktignok stort) mindretall i folket - den vil aldri være nok til i seg selv å vinne valg, særlig ikke når den bidrar til å mobilisere motpartens velgere, som den gjør på sitt verste. Det bør være et ganske sterkt incentiv til resten av partiet om å prøve å komme seg løs fra den fløyen. Og Trumps nederlag er en fin mulighet til nettopp det. På sikt vil nok også velgerbasen «kjølne» litt, og ihvertfall innse at anklagene om valgjuks var løgn. (I motsatt fall har USA seriøse problemer). Det vil neppe hjelpe på Trumps muligheter i 2024.

  Leave a comment:


 • Lille Arne
  replied
  Det må vel kalles unyttige idioter fra et Trump-ståsted.

  Skal tro om alle ærekrenkelsene Trump og kjeltringene rundt ham nå hiver på andre republikanere kan få ordentlig liv i det som måtte være igjen av fornuftige og anstendige mennesker i partiet. Eller om mobiliseringspotensialet til Trumpismen er for verdifull til å ta et oppgjør med.

  Leave a comment:


 • Bestefar
  replied
  Trumps løgner om valgjuks gir litt komiske resultat når republikanske velgere forsøker å forholde seg til dem på en konsistent måte.

  >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker <<<<<, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM]

  Leave a comment:


 • Bestefar
  replied
  Nyttige idioter i Norge også:

  >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker <<<<<, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM]

  Leave a comment:


 • Znuddel
  replied
  Biden er offisiell i Pennsylvania og Nevada.

  >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker <<<<<, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM]

  Leave a comment:


 • Znuddel
  replied
  Nyhetsbyråene AP og Reuters skriver at Trump-kampanjen dropper strategien med søksmål og heller forsøker å presse valgstyrer til ikke å godkjenne eller beste fall forsinke valgresultatene, slik at tidsfristene i de lokale valglovene sprekker.

  Torsdag ble ytterligere tre søksmål, i Arizona, Pennsylvania og Georgia, avvist.

  >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker <<<<<, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM]

  Valgstyret i fylket, som er Michigans største, har godkjent Bidens overlegne seier her. Biden vant Michigan med over 150.000 stemmers overvekt.

  Donald Trump vil at det republikanske flertallet i delstatsforsamlingen skal peke ut nye valgmenn fra delstaten, som 14. desember gir sin stemme til ham og ikke Biden.

  14. desember er datoen hvor alle valgmenn fra alle delstater i USA skal møtes for å velge ny president. Innen 8. desember må tvister rundt valget være løst og valgmennene pekt ut.

  Leave a comment:


 • Bestefar
  replied
  Hvis han trenger militæret, så er det fordi han har tapt valgmannskollegiet. Det er veldig vanskelig å se for seg. Klarer han ikke å kuppe kollegiet, er løpet kjørt, da vil han måtte gi seg. Det er mye mer realistisk at han bruker republikansk delstatsledelse til å kuppe kollegiet. Da er han formelt USAs neste president, og sjef for forsvaret. Det eneste han trenger dem til da er til å slå ned alle opptøyene som kommer til å komme - og det kommer de nok til å gjøre.

  Leave a comment:


 • aquila
  replied
  Opprinnelig skrevet av Sofakriger Vis post
  Siden vi er på milforum og et kuppforsøk har et militært perspektiv - så kunne det vært interessant å vite hva som foregår både i Pentagon og nærmere skarp ende. Trump har jo byttet ut både sivil og militær forsvarsledelse de siste ukene med andre folk. Finnes det militære ledere som lever tilstrekkelig i Trump-verden til at de ønsker å støtte hans agenda med makt? Finnes det militære ledere som vil nekte, eller vil ringe Biden for å søke avklaring?

  Hvor står FBI og Secret Service?
  Det var vel Chairman of the Joint Chiefs of Staff som i en tale presiserte at de militære i USA avgir sin ed til grunnloven, ikke til presidenten.

  Leave a comment:


 • Sofakriger
  replied
  Opprinnelig skrevet av Znuddel Vis post
  VGs kommentator Hanne Skartveit:

  Trumps forsøk på statskupp.

  >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker <<<<<, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM]
  Det er alltid medhjelperne som gjør diktaturer mulig. I det republikanske partiet har det vært flust av medløpere.
  Det er bekymringen.

  Leave a comment:


 • Znuddel
  replied
  VGs kommentator Hanne Skartveit:

  Trumps forsøk på statskupp.

  >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker <<<<<, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM]

  Leave a comment:


 • Sofakriger
  replied
  Siden vi er på milforum og et kuppforsøk har et militært perspektiv - så kunne det vært interessant å vite hva som foregår både i Pentagon og nærmere skarp ende. Trump har jo byttet ut både sivil og militær forsvarsledelse de siste ukene med andre folk. Finnes det militære ledere som lever tilstrekkelig i Trump-verden til at de ønsker å støtte hans agenda med makt? Finnes det militære ledere som vil nekte, eller vil ringe Biden for å søke avklaring?

  Hvor står FBI og Secret Service?

  Leave a comment:


 • Bestefar
  replied
  Opprinnelig skrevet av Bestefar Vis post

  Der mener jeg vi er allerede. USA har et system for å velge president, som nå egentlig skal surre og gå av seg selv - statene skal sertifisere resultatene fra tellingen, og velge valgmenn i tråd med dette. Rettssaker for å avklare hvorvidt det har forekommet valgfusk er legitimt - nærmest uavhengig av hvor syltynne holdepunkt man baserer søksmålet på. Forsøk på å påvirke valgapparatet til å forkaste gyldige stemmer (Graham) og på å påvirke valgapparatene i statene til å stemme i strid med resultatet fra folkeavstemningen er det ikke (det er det Trump holder på med nå, og det ser faktisk ut til at han ihvertfall i en krets i Michigan har villige medløpere - to republikanske valgstyremedlemmer i Wayne prøver seriøst å kaste valgresultatet, og Trump svarer med å invitere republikansk delstatsledelse fra MI til det hvite hus - utvilsomt for å helle bensin på bålet). Hadde Trump lykkes med dette, tror jeg alle hadde vært enige om at det i realiteten hadde vært et kupp - det hadde vært en tilsidesettelse av valgresultatet. Det han holder på med nå er forsøk på nettopp det - dårlige forsøk med lav sannsynlighet for å lykkes, men likevel forsøk.
  For å utdype litt: Flere av tingene han og hans stab har gjort er ille nok til at de i seg selv må betraktes som overtramp, men når dette i tillegg ses i sammenheng med konteksten for øvrig, skjønner jeg ikke hvordan dette kan betraktes som noe annet enn et regelrett kuppforsøk.

  Trump har (blant annet!):
  - Kultivert en oppfatning om at valgsystemet er «rigget» siden før 2016
  - Forsøkt å nekte bruk av poststemmer - som man visste ville gå i favør av Biden
  - Indirekte oppfordret egne støttespillere til å skremme Biden-supportere fra å stemme
  - Krevd stans i tellingen av stemmene i stater hvor Biden var ventet å ta ledelsen pga poststemmer, med det resultat at en mengde republikanske velgere flokket seg utenfor valglokaler og krevde nettopp stans i tellingen
  - Utropt seg som vinner til tross for at opptellingen av stemmer viser at Biden vant med god margin
  - Spredt en rekke udokumenterte og beviselig uriktige konspirasjonsteorier om at demokratene har jukset med stemmene, med det resultat at halvparten av republikanske velgere (noen undersøkelser indikerer en enda høyere andel) nå mener at Biden kun vant valget pga juks
  - Sparket ansatte i statsforvaltningen som har uttalt at det ikke finnes beviser for valgjuks
  - Iverksatt en haug av syltynne søksmål for å omgjøre klare resultater i vippestatene, åpenbart i hensikt å forsinke resultatene såpass at delstatsforsamlingene kan utpeke valgmenn i stedet for folket - klart udemokratisk
  - Tilsynelatende forsøkt å presse delstater hvor Biden vant til å velge republikanske valgmenn i stedet - også klart udemokratisk.

  Dette er så vilt at det hadde vært fullstendig surrealistisk om det hadde skjedd i et hvilket som helst annet vestlig demokrati enn USA under Trump (se for dere Erna gjøre noe i nærheten av dette!). Og hensikten er klar - Trump er riktignok etter alt å dømme godt under gjennomsnittlig intelligent, men han kan ikke være så dum at han tror på alle tingene han selv formidler. De tingene han gjør, gjør han i et forsøk på å tilrane seg makten til tross for at han vet at han tapte valget. Det er et kuppforsøk.
  Last edited by Bestefar; DTG 201743 Nov 20, .

  Leave a comment:


 • Bestefar
  replied
  Opprinnelig skrevet av Sofakriger Vis post
  Det som bekymrer meg er at mange ser på enkeltaktivitetene som håndterbare og derfor lener seg litt tilbake og stoler på at det koker ut i kålen - og at "systemet virker". Jeg lurer på når det er riktig å beskrive summen av dette som et kuppforsøk.
  Der mener jeg vi er allerede. USA har et system for å velge president, som nå egentlig skal surre og gå av seg selv - statene skal sertifisere resultatene fra tellingen, og velge valgmenn i tråd med dette. Rettssaker for å avklare hvorvidt det har forekommet valgfusk er legitimt - nærmest uavhengig av hvor syltynne holdepunkt man baserer søksmålet på. Forsøk på å påvirke valgapparatet til å forkaste gyldige stemmer (Graham) og på å påvirke valgapparatene i statene til å stemme i strid med resultatet fra folkeavstemningen er det ikke (det er det Trump holder på med nå, og det ser faktisk ut til at han ihvertfall i en krets i Michigan har villige medløpere - to republikanske valgstyremedlemmer i Wayne prøver seriøst å kaste valgresultatet, og Trump svarer med å invitere republikansk delstatsledelse fra MI til det hvite hus - utvilsomt for å helle bensin på bålet). Hadde Trump lykkes med dette, tror jeg alle hadde vært enige om at det i realiteten hadde vært et kupp - det hadde vært en tilsidesettelse av valgresultatet. Det han holder på med nå er forsøk på nettopp det - dårlige forsøk med lav sannsynlighet for å lykkes, men likevel forsøk.

  Leave a comment:


 • Sofakriger
  replied
  Det som bekymrer meg er at mange ser på enkeltaktivitetene som håndterbare og derfor lener seg litt tilbake og stoler på at det koker ut i kålen - og at "systemet virker". Jeg lurer på når det er riktig å beskrive summen av dette som et kuppforsøk.

  Leave a comment:


 • Rittmester
  replied
  På den annen side ser det ut som det demokratiske systemet fortsatt fungerer og at rettsapparatet ikke lar seg påvirke utilbørlig av presidentens forsøk på påvirkning. Jeg er nå ganske optimistisk til at han kaster inn håndkleet om et par uker og starter et realityshow i stedet. Eller begynner med hotelldrift eller noe.

  Leave a comment:


 • Bestefar
  replied
  Trumps fokus flytter seg nå fra søksmål, som har gått meget dårlig, til forsøk på å påvirke valgstyrer i stater Biden vant til å utpeke republikanske valgmenn i stedet. Dette gjør han bla i Michigan, hvor to republikanere i et firemanns valgstyre - i et område Biden vant overveldende - nekter å godkjenne resultatet.


  >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker <<<<<, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM]

  Samtidig meldes om at Lindsey Graham skal ha prøvd å overtale valgapparatet i Georgia til å ugyldiggjøre en mengde stemmer ifm omtellingen.

  Nå må man vel snart ha forlatt legitime midler og krysset grensen inn i det straffbare. Uansett sterkt bekymringsverdig at det ser ut til å være en del grobunn for Trumps kuppforsøk - alt fra en urovekkende høy andel republikanske velgere som mener Bidens seier ikke var legitim, til folk som mer aktivt støtter Trumps forsøk på å klamre seg til makten.

  Leave a comment:


 • Znuddel
  replied
  Mat for Mr. Orange dessverre.

  Leave a comment:


 • Sofakriger
  replied
  Opprinnelig skrevet av Znuddel Vis post
  Omtelling i Georgia ferdig, fortsatt i favør Biden.

  Rett før omtellingen ble det funnet to minnekort med over 5300 stemmer, som ikke var med i den første tellingen.

  >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker <<<<<, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM]
  Synd at de gjør slike feil i så spente tider, uavhengig av hvor stemmene går.

  Leave a comment:


 • Znuddel
  replied
  Omtelling i Georgia ferdig, fortsatt i favør Biden.

  Rett før omtellingen ble det funnet to minnekort med over 5300 stemmer, som ikke var med i den første tellingen.

  >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker <<<<<, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM]

  Leave a comment:


 • Znuddel
  replied
  Da er de siste stemmene i Georgia og North Carolina ferdig telt. Biden har nå 306 valgmenn og Trump 232.

  En liten oppsummering av tingenes tilstand:

  - Biden wins Georgia and Trump wins North Carolina, the final states to be called.

  - Examine ballot. Recite name. Sort into bin. Repeat 5 million times. Georgia’s audit begins.

  - The Trump campaign loses a court challenge in Michigan and withdraws one in Arizona.

  - Another progressive group suggests Biden hires: ‘We are making it easy for them to appoint good people.’

  - Trump’s refusal to give Biden access to intelligence briefings ‘poses a serious risk,’ officials warn.

  - Election officials flatly declare that the election ‘was the most secure in American history.’

  - A liberal Democrat and a QAnon-backing Republican converge on Capitol Hill for freshman orientation.

  - Trump says he may ‘stop by’ a rally in D.C. of supporters who back his refusal to concede.

  >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker <<<<<, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM]

  Leave a comment:


 • Bestefar
  replied
  Mtp Trump som støykilde: Sannsynligheten for at han ender opp med å bli utestengt fra Twitter etter å ha gått av er vel for øvrig temmelig høy - men ettersom han uansett ser ut til å planlegge etableringen av en egen TV-kanal, kommer det ikke til å mangle på kommunikasjonskanaler for å spre budskapet.

  Leave a comment:

Forsvarets historiske filmarkiv

Collapse

Working...
X
Besøksstatistikk