Globalt toppbanner

Collapse

Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

P 6025 MLU for NSM

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts
 • Trådstarter

  P 6025 MLU for NSM

  Prosjektnr: 6025
  Prosjektnavn: MLU for NSM

  Bakgrunn og overordnet målsetning: Prosjektet skal videreføre Sjøforsvarets beholdning av NSMmissiler slik at missilsystemet opprettholder tilgjengeligheten gjennom den resterende delen av levetiden.

  Omfang: Prosjektet vil inkludere erstatning som nødvendig av delsystemer grunnet bl.a. ukurans for å opprettholde missilsystemets tilgjengelighet ut levetiden. Omfanget gjelder selve missilene og i den grad det er nødvendig også den fartøysintegrerte delen av missilutrustningen.

  Prosjektstatus: Planlagt prosjekt.

  Kostnadsanslag: 500-750 mill. kroner.

  Oppstart: 2022.
  Those who beat their swords into plowshares will plow for those who don't.
  Lignende tråder

 • #2
  Sv: P 6025 MLU for NSM

  Fra Prop 1S. 2019.20
  6025 Hovedvedlikehold NSM
  Naval Strike Missile (NSM) ble introdusert i Sjøforsvaret mellom 2012 og 2017. Missilsystemet vil ha behov for et hovedvedlikehold for videre drift. Prosjektet er til vurdering, og flere alternativer vur-deres. Med forbehold om nødvendig omfang kan prosjektet nå grensen for kategori 1-prosjekter, og dermed kreve godkjenning av Stortinget. Prosjektet sees i sammenheng med pågående og andre mulige, fremtidige sjømålsmissilprosjekter. Regjeringen vil eventuelt komme tilbake til Stortinget med en anbefaling på et senere tidspunkt.
  Svolten og tyst, samband fyst

  Kommentér

  Takk for innsatsen F-16

  Collapse

  Working...
  X