Milforum

Globalt toppbanner

Collapse

Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

P 6025 MLU for NSM

Collapse

Annonse før emne

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts
 • Trådstarter

  P 6025 MLU for NSM

  Prosjektnr: 6025
  Prosjektnavn: MLU for NSM

  Bakgrunn og overordnet målsetning: Prosjektet skal videreføre Sjøforsvarets beholdning av NSMmissiler slik at missilsystemet opprettholder tilgjengeligheten gjennom den resterende delen av levetiden.

  Omfang: Prosjektet vil inkludere erstatning som nødvendig av delsystemer grunnet bl.a. ukurans for å opprettholde missilsystemets tilgjengelighet ut levetiden. Omfanget gjelder selve missilene og i den grad det er nødvendig også den fartøysintegrerte delen av missilutrustningen.

  Prosjektstatus: Planlagt prosjekt.

  Kostnadsanslag: 500-750 mill. kroner.

  Oppstart: 2022.
  Those who beat their swords into plowshares will plow for those who don't.
  Lignende tråder

 • #2
  Sv: P 6025 MLU for NSM

  Fra Prop 1S. 2019.20
  6025 Hovedvedlikehold NSM
  Naval Strike Missile (NSM) ble introdusert i Sjøforsvaret mellom 2012 og 2017. Missilsystemet vil ha behov for et hovedvedlikehold for videre drift. Prosjektet er til vurdering, og flere alternativer vur-deres. Med forbehold om nødvendig omfang kan prosjektet nå grensen for kategori 1-prosjekter, og dermed kreve godkjenning av Stortinget. Prosjektet sees i sammenheng med pågående og andre mulige, fremtidige sjømålsmissilprosjekter. Regjeringen vil eventuelt komme tilbake til Stortinget med en anbefaling på et senere tidspunkt.
  Svolten og tyst, samband fyst

  Kommentér

  Working...
  X
  Besøksstatistikk