Globalt toppbanner

Collapse

Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

SIOPS: Åpent møte torsdag 28.januar kl 18:00, Oslo

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts
 • Trådstarter

  SIOPS: Åpent møte torsdag 28.januar kl 18:00, Oslo

  Vi inviterer til åpent møte på SIOPS’ Info- og Ressurssenter, torsdag 28. januar, kl 18.00 med temaet Fra militært til sivilt arbeidsliv. Overgangen fra militært til sivilt arbeidsliv er et stort karriereskift for mange forsvarsansatte og veteraner fra internasjonale operasjoner. Denne overgangen går ikke alltid smidig. Grunnene til dette kan være mange; manglende kunnskap i sivilsamfunnet om soldaters kompetanse og CVer utformet i et militært språk blir ofte nevnt.

  Men en eventuell manglende smidighet i karriereskiftet handler kanskje også om andre ting? Er det forskjeller i arbeidskultur, hierarkisk struktur og måter å kommunisere på, som gjør overgangen vanskelig? Hva med rekrutteringsprosesser til stillinger i Forsvaret kontra sivile arbeidsplasser? Er veteraner med flere års tjeneste i Forsvaret godt nok forberedt på omstillingen til sivil arbeidstaker? Er det myter knyttet til hva soldater kan og ikke kan, som hindrer sivile arbeidsgivere å ansette tidligere forsvarsansatte?
  Denne ettermiddagen vil vi få høre to veteraner om deres møte med og vei inn i det sivile arbeidslivet etter endt ansettelse i Forsvaret.
  Paal Ødegaard har vært ansatt i Forsvaret i til sammen 10 år, og har vært i internasjonale operasjoner i Kosovo og Afghanistan. Han har etter dette bl.a vært HR sjef i Aker Solution Angola og er nå HR & Crewing Manager i Yinson Production.
  Tom Erik Løkken er Stormingeniør fra Hæren og veteran fra Afghanistan. Han har ledelsesutdannelse fra USA og 10 års erfaring fra rekruttering og bemanning. Han er i dag innehaver av SMA Løkken.
  Etter foredragene vil det bli panelsamtale der generalsekretær i NROF, Jørgen Berggrav, og leder for leder for det nasjonale talentsenteret i > LOGG INN FOR Å SE LENKER <, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM], Lars Morten Windelstad, deltar sammen med Ødegaard og Løkken.
  Møteleder: Erik Wold
  Møtet arrangeres i samarbeid med> LOGG INN FOR Å SE LENKER <, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM], > LOGG INN FOR Å SE LENKER <, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM]> LOGG INN FOR Å SE LENKER <, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM] og> LOGG INN FOR Å SE LENKER <, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM].
  Arrangementet varer til cirka kl. 20. Åpent for alle, gratis inngang og enkel servering.

  Velkommen!  > LOGG INN FOR Å SE LENKER <, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM]
  Lignende tråder

 • #2
  Sv: SIOPS: Åpent møte torsdag 28.januar kl 18:00, Oslo

  Jeg deltok på et seminar i Oslo kommune nylig vdr veteranoppfølging, og der var det litt kort info om Manpower sitt arbeid på dette området. Hørtes svært spennende ut, så kan ikke tro annet enn at dette møtet må bli interessant.

  Sent fra min E5823 via Tapatalk
  Ved kølle skal ondt fordrives!

  Kommentér

  Heimevernet - historisk filmarkiv

  Collapse

  Working...
  X