Milforum

Globalt toppbanner

Collapse

Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Invitasjon til veterantur!

Collapse

Annonse før emne

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts
 • Trådstarter

  Invitasjon til veterantur!

  Er det lenge siden sist du var på tur? SIOPS har gleden av å invitere veteraner til et inspirerende opphold på Langøya Hovedgård utenfor Langesund i Telemark 31. august – 4. september!

  Fokuset for denne turen er å komme seg ut i flott natur og være med på spennende matopplevelser der du selv har bidratt til å få råvarene på bordet. Femretters matopplevelse i fjæra, fiske, kokkelering på restaurantkjøkken, samtaler over bålet og fine vandreturer er noe av det vi legger opp til.

  Alle veteraner som er skadd i eller som følge av deltagelse i internasjonale operasjoner kan søke om å delta. Målet er en bredt sammensatt gruppe, fra ulike misjoner og aldersgrupper. Både veteraner som har sluttet i Forsvaret og stadig tjenestegjørende kan søke om å delta.

  Langøya hovedgård ligger i naturskjønne omgivelser på ei øy like utenfor Langesund i Bamble i Telemark. Fokus skal være ro, nytteverdi og nærhet til naturen.

  Vi har leid forpakterboligen, fyrmesterboligen ved fyret og 2. betjentboligen ved fyret. Her må vi regne med å dele rom. Vi lager frokost og kveldsnacks sammen, og det blir laget en liten vaktliste på hvem som setter på kaffen om morgenen. De fleste andre måltider foregår enten på hovedgården eller ute.

  Praktisk informasjon

  Det er begrenset antall plasser, så skriv noen ord om deg selv og hvorfor du ønsker å delta.

  SIOPS dekker kost, losji og aktiviteter på Langøya Hovedgård. Reise til/fra Langøya Hovedgård dekker den enkelte selv, med mulighet for å søke om reisestøtte.

  Alle reiser på eget ansvar, og vi oppfordrer alle til å ha med reiseforsikring.

  Påmeldingsfrist: 17. juli.

  Påmelding til: ruth@siops.no
  Arrangementet er alkoholfritt.

  Reiseleder er Ruth Helen Thorheim (rådgiver i SIOPS) og Knut Bendiksen (veteran og styremedlem i SIOPS).

  For mer informasjon eller spørsmål kontakt SIOPS ved rådgiver Ruth Helen Thorheim / 975 49 626 / ruth@siops.no
  Lignende tråder
Working...
X
Besøksstatistikk