Milforum

Globalt toppbanner

Collapse

Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

No Man’s Sea: CSBA’s Lethal Vision Of Future Naval War

Collapse

Annonse før emne

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts
 • Trådstarter

  No Man’s Sea: CSBA’s Lethal Vision Of Future Naval War  WASHINGTON: The seas are shrinking. As >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker <<<<<, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM], as >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker <<<<<, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM], there are ever fewer places for a ship to hide. “A ship’s a fool to fight a fort,” goes an old naval adage, because a land base can carry more ammunition and armor than anything that floats. Admirals have always been uneasy about bringing their fleets >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker <<<<<, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM]. But what does the US Navy do when those weapons can find you hundreds or thousands of miles out to sea?

  It’s a world in which naval warfare is very different — indeed, in which land-based forces can do so much damage to fleets that the conflict isn’t purely “naval” anymore. (That’s why the study uses “maritime” instead). The World War II parallel is not Midway, where US and Japanese carriers struggled to find each other in the vast Pacific: It’s the Mediterranean, where both Axis and Allied ships were easily found and ravaged by land-based bombers. The difference is that modern technology effectively shrinks the Pacific to the size of the Mediterranean.

  >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker <<<<<, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM]
  Last edited by Rittmester; DTG 280743 Aug 19, .
  Lignende tråder

 • #2
  Derfor er det best å være på land, vi har alltids spaden. Vi har jo historiske bevis på at store slagskip ble utrangsjert til fordel for hangarskip. Det jeg mener er at kommer det en tid da båter blir for kostbare til at de kan brukes?
  Trenger bare litt flaks, så går det godt

  Kommentér


  • #3
   Krig er ikke bare å slå ut fienden, det er også tilstedeværelse og å utgjøre et potensielt maktmiddel. Når USA flytter et hangarskip til feks det indiske hav er det en tydelig markering av fokus og kapasitet. De kan sikkert ta ut mål i området med langtrekkende bombefly og missiler - men et hangarskip utenfor kysten er en annen markering. Så nei, sjømaktens tid er ikke forbi.
   "Gjør Ret, Frygt Intet"

   Kommentér


   • #4
    En amerikansk hangarskipsgruppe (Carrier strike group, CSG) har dessuten en formidabel forsvarskapasitet, også mot landbaserte fly og missiler. En CSG består av et atomdrevet hangarskip med ca. 70 fly ombord, en til tre kryssere av Ticonderoga-klassen med bl.a. Standard luftvernmissiler (inklusive SM-3 og ERAM) og to til fem destroyere av Arleigh Burke-klassen (også med Standard- og ESSm luftvernmissiler). Dessuten vil en eller to Los Angeles-klasse atomubåter operere i tilknytning til hangarskipsgruppen.
    At sauene vedtar at alle skal leve av gress hjelper dem lite hvis ikke ulvene er enige.

    Kommentér


    • #5
     Dette er noe av grunnen til at jeg elsker ubåtvåpenet vårt. En dieselelektrisk ubåt på lur i farvann som våre er en helt drøy taktisk nøtt å knekke, der en enslig fregatt er et juicy mål I forhold.

     Kommentér


     • #6
      Jeg ser at en hangarskip gruppe er et formidabelt våpen i dag og en del år framover, men det er en årsak til at de har en slik tenke tank gruppe som ser i krystall kulen. Som et alternativ til en slag kraftig marine er droner. Jeg har et meget åpent sin til drone kapasiteter, spesielt som erstatning for kostbare kapasiteter. Ubåter og hangarskip er ikke sikkert de forsvinner med det første, men noen av støtte fartøyene kan. Men dette er framtiden som jeg ikke har peiling på hverken når eller hvordan.
      Trenger bare litt flaks, så går det godt

      Kommentér


      • #7
       Re 4312 nevner droner:

       For flere år siden ble det på militaryphotos linket til et forprosjekt om en stealthy dronekrysser mener jeg å huske, vet ikke om det har ledet til noe konkret, men man ser jo mye av tankegodset der.

       Fant den : >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker <<<<<, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM]

       Kommentér

       Working...
       X
       Besøksstatistikk