Milforum

Globalt toppbanner

Collapse

Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Camp Meymaneh

Collapse

Annonse før emne

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts
 • Trådstarter

  Camp Meymaneh

  Det er selvfølgelig når han som skal svare på spørsmålene ikke er på telefonen lenger at man begynner å lure på små ting.

  Jeg reiser nedover til sommeren og kom plutselig til å lure på et par praktiske små ting som kanskje noen som er der nede eller nettopp har kommet hjem kan svare på.

  Hvordan er forlegningen der nede.
  Fikk vite at det er internett tilgang og slikt. Men er det lagt opp slik at det er mulig å ta med en pc feks og skype med de hjemme?
  Får en tak i snus/røyk o.l
  Hvva får en ellers kov å drasse med seg av private/sivile gadgets?

  Setter pris på om noen som vek kan informere.

  Takk
  Last edited by Rittmester; DTG 011040 Sep 11, . Begrunnelse: Rettet trådtittel
  Lignende tråder

 • #2
  Hvordan er forlegningen der nede.
  Spørs litt hva du skal nedover som, men tipper du havner i telt. Teltene er ganske ok, greit med plass og ac.

  Fikk vite at det er internett tilgang og slikt. Men er det lagt opp slik at det er mulig å ta med en pc feks og skype med de hjemme?
  Det er internett der, men den er heller dårlig. Er heller ikke lov med skype, youtube eller andre streaming tjenester.

  Får en tak i snus/røyk o.l
  Yes, og dette er billig

  Hvva får en ellers kov å drasse med seg av private/sivile gadgets?
  Nå vet jeg ikke hvilke gadgets du tenker på, men er lov med det meste, men du får ei viss vekt du må holde deg under pga. fly.

  Kommentér

  • Trådstarter

   #3
   Høres bra ut.

   synes jeg har hørt snakk om brakker da. Mener å ha lest at forsvarsbygg var veldig fornøyd med å ha brukt 3,5mil mann timer på å bygge leir der nede nett. Men jeg kan jo ta feil. Ser nok det når jeg kommer ned uansett.

   Ble litt dårlig mottatt i andre enden av sofaen at skype ikke er lov, men regner med det har med begrensninger i båndbredden å gjøre. Hadde sikker funka dårlig om 400 gubbs skal "ringe" hjem samtidig.

   Ja, hadde ikke tenkt å ta med et kjøleskap fult av solo. Selv om det kanskje hadde vert digg. Men mer på ting som pc og slikt.

   Kommentér


   • #4
    I Meymaneh kan du enten havne i telt, da sover du på enerom med plass til en liten seng og zargesen din. Eller så kan du ende i ett av de mange kassernebyggene. Tremannsrom med felles dusj/do i enden.

    Når det gjelder internett finnes de felles PC-er som du kan bruke, men latvierene er meget aktive på disse så du må belage deg på å sitte mye i kø! Jeg satt på det meste i nesten en time i kø for å sende en mail hjem. I tillegg har alle avdelinger egne kontorer med egne "internett-maskiner".

    Skype er lov! PIOen har ett trådløst internett man kan bruke etter klokka ni på kvelden. Derimot youtube og nedlastninger osv er ikke lov.

    Ja, snus/røyk får man tak i! MEN! Det er mange andre som også skal ha, så det settes begrensninger på hvor mye du kan kjøpe om gangen! Husk at du også kan kjøpes under mellomlandingen en MeS

    Ja, lov til å ha med PC og stæsj!

    Bare å fyre løs med spørsmål om du har noen!
    * FomP *

    Kommentér


    • #5
     Aha jeg fikk høre at skype ikke var lov, men det var på naborommet som sa det da. Uansett, hvis man skal ringe der nede så kan du jo bare bruke telefonene de har der. Funker ganske bra. Bare pass på at folk hjemme vet nummeret da de kan tro det er selger osv.

     Kommentér

     • Trådstarter

      #6
      Takker for gode svar. Men de fører jo selvfølgelig bare til flere spørsmål....

      Regner med det er en slags kiosk der siden en får kjøpt diverse. Men hva betaler en med der? Moderne greier med kort og slikt?

      Er det noe som er gøy og handle hos de lokale? Og får en fatt i afghani lett nok.

      Og snakker om ting og ta med seg. Noen som har gjort noen erfaringer med duppedingser som er lure å ta med?

      Takker for svar godt folk.

      Kommentér


      • #7
       PX er kiosken. De tar kort. Afghanis trenger du ikke. Dollar holder. De tar du ut på feltpostkontoret. Euro i Mez går og. De lokale har en slags bazaar på utsia av campen. Tepper og zippoer og ræl.
       Last edited by jaffar; DTG 060850 Sep 11, .
       mathematical analysis does not matter in high risk decision making

       Kommentér


       • #8
        Det er jo sikkert interessant for allmennheten å få vite litt om dette, men du skal ned sommeren 2012, sier du? Da har du vel en opptreningsperiode halvåret i forveien, og det ville overraske meg stort om ikke noen andre der har førstehåndserfaring, og kan svare på alle detaljer.
        Those who beat their swords into plowshares will plow for those who don't.

        Kommentér

        Working...
        X
        Besøksstatistikk