Globalt toppbanner

Collapse

Milforum Google-søk

Collapse

Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Finnes det en vei inn i forsvaret i midten av tjueårene?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts
 • Trådstarter

  Finnes det en vei inn i forsvaret i midten av tjueårene?

  Hei! Jeg er blitt 23 år, og prøver nå etter noen år med høyere utdanning og kjempe meg inn i forsvaret. Jeg gikk ikke inn i førstegangstjenesten da mitt årskull i utgangspunktet skulle inn på grunn av en skade. Jeg ble i forbindelse med en søknad til utdanning i forsvaret friskmeldt fra den tidligere i vår. Dessverre for min del nådde jeg ikke opp til opptak innenfor det jeg søkte på. I tiden etterpå har jeg undersøkt muligheten for å komme inn i førstegangstjenesten, men har etter gjentatte forespørsler fått til svar at det ville vært "lite hensiktsmessig" å ta meg inn til førstegangstjeneste nå da fokusområdet er på yngre årskull. Til tross for at jeg er uenig i begrunnelsen nytter det jo ikke å sette seg opp mot de ansatte på FPVS, så jeg lurer derfor på om det er noen som har noen tips til hva jeg bør gjøre for å på en eller annen måte komme inn i forsvaret? Jeg tenker nødvendigvis ikke førstegangstjenesten, men tenkte først og fremst på dette da utdanningsmulighetene innenfor forsvaret blir mange flere etter endt førstegangstjeneste. Som jeg beskrev til FPVS er jeg en fysisk aktiv bygdegutt og jeger som er godt vandt til ferdes og oppholde meg ute i skog og mark, som jeg tenker er relevante kunnskaper forsvaret kunne dratt nytte av (?). I tillegg viser en fullført bachelorgrad i historie at jeg også besitter akademiske kvaliteter, som bør være et svært relevant studie for eksempel etterretningstjenesten? Finnes det noen der ute som kan se for seg en måte inn i forsvaret for min del? Er det for eksempel usannsynlig at jeg vil bli kalt inn til opptak dersom jeg søker på en av de søkbare førstegangstjeneste, eller er jeg for gammel også til det? Er det vanlig at "eldre" går inn i førstegangstjenesten? Finnes det stillinger en kan søke på i forsvaret uten førstegangstjenesten? Mitt eneste ønske er å komme inn i forsvaret, og jeg er topp motivert for hva jeg enn kunne fått muligheten til. Dessverre tar ikke FPVS hensyn til dette. På forhånd, takk for gode tips!
  Rittmester likes this.
  Lignende tråder

 • #2
  Den kanskje beste muligheten: >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker <<<<<, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM]
  93A likes this.
  At sauene vedtar at alle skal leve av gress hjelper dem lite hvis ikke ulvene er enige.

  Kommentér


  • #3
   >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker <<<<<, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM] er en mulighet, selv om den ikke lyses ut i år.
   93A likes this.
   mathematical analysis does not matter in high risk decision making

   Kommentér


   • #4
    Du kan gå Krigsskolen, det må da være en god mulighet? (Videre tjenesre både i jegermiljø og etteretning er ingen umulighet, men nå med solid utdanning)
    Your signature cannot be longer than 70 characters long.

    Kommentér


    • #5
     Lenke til utdanning ved Krigsskolen:

     >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker <<<<<, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM]
     Hulkinator likes this.
     Odd objects attract fire. You are odd.

     Kommentér

     Forsvarets historiske filmarkiv

     Collapse

     Working...
     X
     Besøksstatistikk