Globalt toppbanner

Collapse

Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Stratagem: Tillit - Det beste effektiviseringstiltaket!

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts
 • Trådstarter

  Stratagem: Tillit - Det beste effektiviseringstiltaket!

  Tillit - Det beste effektiviseringstiltaket!

  Det har i den senere tid vært fokus omkring effektivisering i Forsvarssektoren. Hensikten med dette er beskrevet å være å skape handlingsrom i den kommende langtidsplanen for å styrke nye satsningsområder. I 2018 fikk Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) i oppdrag om å utarbeide en rapport (et veikart) som hadde som formål


  >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker <<<<<, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM]
  Ytringsfrihet, informasjonsfrihet og trykkefrihet er grunnelementer i et demokrati. En fri, uavhengig presse er blant de viktigste institusjoner i demokratiske samfunn.
  Lignende tråder

 • #2
  Dette er en bra artikkel!
  Tillit er en ressurs, og med den tilliten kan man få gode effekter ved å la det være rom for ukonvensjonelle løsninger tatt frem av fagmiljøene.

  MEN:

  Hvor passer tillit inn når man ikke opplever tillit i egen avdeling, til egen sjef eller medarbeidere? Hvor passer tillit inn når man ser gjentatte organisasjonsendringer som man ser et stort potensiale i at IKKE vil bedre nåsituasjon eller bedre effekt av dagens ressurstildeling? Hvor passer tillit inn når en organisasjon gjennom sin virksomhetsstyring har kun fokus på kriteriene de blir målt på og ikke den helhetlige virksomheten?

  Ka dokk trur?
  “If you find yourself in a fair fight, your tactics suck.”
  ― John Steinbeck

  Kommentér


  • #3
   Jeg tror det er grenser for hvor stor organisasjon man klarer å beholde den tilliten innenfor. Videre så er det forskjell på en meget sterkt selektert avdeling som FSK og resten av røkla som har litt mer blandet drops i avdelingene.

   Man kan ha et så sterkt y-syn som man vil men det vil alltid bli utfordret når de rundt deg ikke gjør det som forventes av dem.
   Svolten og tyst, samband fyst

   Kommentér


   • #4
    Tillit er bra, kontroll er bedre.

    Er noe man lærer unge befal fremdeles vil jeg tro. Intensjonsbasert, tillitsbasert etc er ikke fravær av kontroll. Det er å gi tydelige og forståelige mål, så folk tar gode valg selv. Men vi alle trenger rammer så det ikke blir hver mann sin plan.

    Denne underliggende kjeftingen på virksomhetsstyring er en uting. Virksomhetsstyring gjort riktig er å måle at du har det du trenger for å gjøre en god jobb, og at vi evner å måle din prestasjon slik at du vet når du presterer.
    "Gjør Ret, Frygt Intet"

    Kommentér

    Forsvarets historiske filmarkiv

    Collapse

    Working...
    X
    Besøksstatistikk