Milforum

Globalt toppbanner

Collapse

Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Reserve til grovopptak

Collapse

Annonse før emne

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts
 • Trådstarter

  Reserve til grovopptak

  Jeg er blant de som har søkt Kystjegeropptak denne sommeren. Fikk nylig brev fra Forsvaret og ble informert om at jeg pr nå ligger som reserve på Kystjeger førstegangstjeneste.

  Har ikke hørt noe om reserve til grovopptak før, så jeg ringte Forsvaret tidligere i dag og spurte om hva dette innebærer. Hun som tok telefonen sa at hun trodde jeg ville bli innkalt dersom noen andre takket nei til Kystjegeropptak. Klarer de fysiske minstekravene med god margin, men fikk 4 på teoritesten som er minstekravet. Er nok det som avgjorde det.

  Sitter nå og grubler veldig på om jeg vil bli innkalt eller ikke siden dette er det eneste jeg vil hehe. Er det noen som har blitt innkalt før som reserve, eller vet om det vanligvis er mange som takker nei?
  Lignende tråder

 • #2
  Har ingen formening om hvor mange som eventuelt takker nei,men toget er jo ikke gått om du må gjennomføre førstegangstjenesten din i en annen avdeling.
  Da vil du stille på opptaket med ett års millitær erfaring,og gjør du en god jobb og får en god tjenesteuttalelse,så vil nok det veie tyngre enn den fireren på teoritesten.
  When in doubt,empty your magazine.

  Kommentér


  • #3
   Her må du nok ha litt is i magen og være tålmodig. Er nok lite du kan gjøre for å påvirke situasjonen. Kan være nyttig å reflektere over hvorfor du fikk 4 på teoritesten og vurdere om dette er noe du kan gjøre noe med. Kan også være nyttig ballast ved et evt. intervju
   “If you find yourself in a fair fight, your tactics suck.”
   ― John Steinbeck

   Kommentér

   • Trådstarter

    #4
    Jeg har et spørsmål. Sitter fortsatt som reserve. Det sto på meldingen min at om jeg ikke ønsket å stå som reserve, kunne jeg ta kontakt. Har Feltoperatør som tredje prioritet og lurer på om jeg må takke nei som reserve på Kystjeger for å kanskje få plass på Feltoperatør. Hvis jeg vil fortsatt stå som reserve, kan jeg fortsatt komme inn på Feltoperatør?

    Kommentér


    • #5
     Anbefaler å tak kontakt med FPVS, evt. kontaktnummer/-person i meldingen du har fått.

     >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker <<<<<, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM]
     Odd objects attract fire. You are odd.

     Kommentér

     Working...
     X
     Besøksstatistikk