Milforum

Globalt toppbanner

Collapse

Liten reklamesnutt

Collapse

Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Fokus: NROF

Collapse

Annonse før emne

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts
 • Trådstarter

  Fokus: NROF

  NROF - Norske reserveoffiserers forbund

  Norske Reserveoffiserers Forbund er en politisk uavhengig organisasjon som ble stiftet i 1896. Forbundet har 7000 medlemmer fordelt på 57 lokale avdelinger.

  NROF skal være en landsdekkende organisasjon med formål å støtte Forsvaret og forankre forsvarsviljen. Dette gjennom aktiviteter som bidrar til at medlemmene har god forståelse for Forsvaret og kan opptre som gode ambassadører. Videre bidrar NROFs aktiviteter til at medlemmene er bedre rustet til å tilfredsstille Forsvarets krav, og derigjennom kan være en verdifull ressurs i styrkestrukturen. NROF er et bindeledd mellom Forsvaret og det sivile samfunn og bidrar aktivt til å bygge forsvarsvilje i befolkningen.

  Forbundet setter medlemmene i sentrum og ivaretar reservistenes interesser uten å være et fagforbund.  Aktivitetene er hva som gjør NROF unikt

  NROF har et aktivitetstilbud som gjør at medlemmene blir bedre rustet til å tilfredsstille Forsvarets krav.

  Aktivitetene i NROF spenner vidt. Fysisk aktivitet som militær idrett og skyting er en kjernevirksomhet som på mange måter fungerer som limet i Forbundet. Videre gjennomfører NROF kurs og seminarer som bidrar til økt forståelse og kunnskap hos medlemmene.

  Norske Reserveoffiserers Forbund kan med sin landsdekkende organisasjon og kompetente medlemmer bidra til å forankre forsvarsviljen i befolkningen. Dette ved å legge vekt på å skape forståelse for behovet for militær kompetanse, hvordan militær og sivil kompetanse utfyller og forsterker hverandre i det daglige, og ikke minst, skape forståelse for Forsvarets rolle. NROFs medlemmer har ofte en bakgrunn og posisjon som er velegnet til dette, men det krever at man systematisk vedlikeholder kunnskap om aktuell forsvarspolitikk.

  Forholdene ligger til rette for at NROF også i fremtiden vil være en relevant og solid støttespiller med høy troverdighet og tillit hos Forsvarets ledelse. Forbundet vil fortsette med å legge opp til variert virksomhet som bygger opp under målsettingen og som er attraktiv for medlemmene.

  >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker, Trykk her for å bli medlem av Milforum <<<<<

  Medlemskap krever norsk statsborgerskap, og at minst ett av følgende krav oppfylles:
  • Tjenestegjør i stilling som befal eller spesialist. (Grenader/konstabel, matros).
  • Personell som etter endt førstegangstjeneste har forpliktet seg til tjeneste i Forsvaret gjennom kontrakt.
  • Har fullført, eller er under befalsutdannelse.

  Medlemskontingenten er kr. 550,- pr. år.
  Til og med det året man fyller 24 år og fra og med det året man fyller 65 år, er kontingenten kr. 350,-.
  Befalskoleelever: kr. 100,-  NROFs hjemmesider finner man her: >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker, Trykk her for å bli medlem av Milforum <<<<< . De er nettopp oppdatert med lenker til Pro Patria, medlemsbladet.

  NROF finnes også på Facebook: >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker, Trykk her for å bli medlem av Milforum <<<<<

  Og Instagram: >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker, Trykk her for å bli medlem av Milforum <<<<<
  Those who beat their swords into plowshares will plow for those who don't.
  Lignende tråder
Working...
X
Besøksstatistikk