Milforum

Globalt toppbanner

Collapse

Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Raskest vei til 100 push ups

Collapse

Annonse før emne

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts
 • Trådstarter

  Raskest vei til 100 push ups

  Hei. Eg har tatt ein utfordring me og klare 100 push ups til 1 Juli. Jeg er 40 pluss gammel. Er det mulig og klare dette målet. Noen som kan gi meg bra trening tips for og klare dette?
  Lignende tråder

 • #2
  Hvis du tar 1 push up om dagen frem til 1. juli, så skal du være godt innenfor siden det i dag er 109 dager fram til da.

  Fra spøk til alvor så mener jeg det finnes treningsprogram på nettet som tar for seg nettopp det å klare 100 pushups. Jeg mener også det finnes egne apper spesifikt for dette.

  Kommentér


  • #3
   Det er stor forskjell på å ta korrekte push og "ta push ups". Så lær deg å ta korrekte og tell bare de når du måler fremgang. Du finner lenker til videoer etc på andre tråder her.

   For å øke antall er det lurt å ta noen juksepush (sammen med riktige). For en som dårlig trent eller litt høy BMI er pushups mot vegg en god måte å få kroppen vant til mange. Når du klarer 100 i 45 grader mot vegg så er neste mål 100 med hendene på en benk eller noe sånn, så et trappetrinn, så flatt.

   Logge på en vegg eller noe sånn, synlig og enkelt. Trene ofte, men gi kroppen tid til å restituere. Ikke press ut den siste push'en hver gang. Allsidig trening - ikke bare pushups.
   "Gjør Ret, Frygt Intet"

   Kommentér

   Working...
   X
   Besøksstatistikk