Milforum

Globalt toppbanner

Collapse

Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Godtgjørelse av sivil utdannelse i Forsvaret?

Collapse

Annonse før emne

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts
 • Trådstarter

  Godtgjørelse av sivil utdannelse i Forsvaret?

  Hei!
  Som student og med snart en bacleor i Paramedisin har jeg noen spørsmål ift. karriere i Forsvaret. Jeg vil ikke diskutere plan A og drømmen om redningsmann som jeg allerede har god oversikt om. Derimot ønsker jeg i tilfellet plan B, å høre om det finnes andre «tøffe» og «spennende» muligheter, gjerne med grønn tjeneste i tillegg. Skal sies at jeg har prøvd meg på opptak fra tidligere, både på SBO rett fra videregående, og MDK litt seinere. På SBO varte jeg en god stund (3uker), men ble tilslutt for tøft. På MDK fungerte rett å slett ikke musklene godt nok etter bestått vanntest, og motivasjonen var generelt dårlig. Nå som snart 22 år og mer moden, har jeg derimot fortsatt stor tro på at jeg kan lykkes med et tøft opptak.

  Så... dersom jeg ved studieslutt og med bachelor i boks skulle prøve meg på et nytt opptak, vil erfaringen og kunnskapen min da bli verdsatt/godtgjort? Jeg tenker spesielt i form av lønn, grad, osv. Eller vil jeg ha samme vilkår som han 18 år gamle karn jeg var for 3 år siden etter bestått opptak? Husker jeg riktig mener jeg at leger får OR-5 i sjø og lønn etter dette uten noen form for tidligere militær erfaring. Finnes det en slik ordning for relevante/etterspurte bachelorer også? Det samme spørsmålet gjelder naturligvis også ovenfor andre relevante avdelinger/jobber i Forsvaret.

  Takk på forhånd til de som faktisk tar seg tid til å lese gjennom, også håper jeg noen her inne i d minste kan gi litt svar på det jeg lurer på
  Lignende tråder
Working...
X
Besøksstatistikk