Globalt toppbanner

Collapse

Milforum Google-søk

Collapse

Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Kan jeg bli marinejeger?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts
 • Trådstarter

  Kan jeg bli marinejeger?

  Hei! Jeg er en 18 år gammel gutt som skal tjenestegjøre i forsvaret 2021/2022. Har en enorm motivasjon for å bli en del Marinejegerkommandoen (MJK). Jeg søkte på opptak til fallskjermjeger, men fikk avslag på dette. Grunnen til det er at jeg dreit meg ut og fikk karakter 4 på teoritesten. Derfor har jeg søkt på Kystjegerkommandoen (KJK), siden det virker som en tjeneste som er like krevende som fallskjermjeger.

  Jeg lurer egentlig bare på om jeg har en god mulighet til å bli Marinejeger. Må nevne at jeg klarer de fysiske minstekravene med glans og motivasjonen min er svært høy. Litt usikker på om dette er relevant, men ligger på rett under karakter 5 i Idrettsfag.

  Takk for svar på forhånd
  Lignende tråder

 • #2
  Dette er det som står på Forsvarets hjemmesider:

  • Ha minimum karakter 5 på teoritesten (allment evnenivå) fra sesjon. Har du karakter 4 får du mulighet til re-testing under opptaket
  Når de velger å ha den muligheten åpen, kan det vel tyde på at de har tatt inn folk som har forbedret seg fra 4 til 5 før, og som har fungert.

  >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker <<<<<, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM]
  "De känner döden, de vet at den som slutar vandra dör, och att en knivskada, ett benbrott, en plötslig hosta kan vara avskedstecknet."

  Kommentér


  • #3
   Om du har en god sjanse til å bli marinejeger? Det er veldig vanskelig å bedømme.

   På generelt grunnlag kan jeg si at en spesialsoldat må ha gode holdinger og prestere både mentalt og fysisk. Det er utrolig mye man skal kunne, og man skal etterhvert kunne det godt. Tar du med deg gode holdinger og ståpåvilje - vil jeg si du har gode sjanser. Så tror jeg det hjelper å være god i vannet, typ livreddertest- og store havhesten-god i vannet.

   Kommentér

   Forsvarets historiske filmarkiv

   Collapse

   Working...
   X
   Besøksstatistikk