Milforum

Globalt toppbanner

Collapse

Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Forsvarets forum

Collapse

Annonse før emne

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts
 • Trådstarter

  Forsvarets forum


  Forsvarets forum


  Forsvarets forum er et fagblad for og om Forsvaret

  Papirutgaven F kommer ut seks ganger i året og sendes ut til forsvarsansatte, samt deler av skoleverket, bibliotek, yrkesveiledere, medier og politiske organer.


  Du kan også følge oss på >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker <<<<<, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM], >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker <<<<<, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM] og >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker <<<<<, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM] Her kan du abonnere på nyhetsbrevet vårt.


  Som fagblad er oppgaven vår å formidle informasjon og debatt. Redaksjonen har en fri og uavhengig stilling og jobber etter >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker <<<<<, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM] og >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker <<<<<, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM]. Vi tar åpenhet på alvor, og publiserer fortløpende rettelser av våre egne feil i >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker <<<<<, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM]. Vår uavhengige stilling er i henhold til >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker <<<<<, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM]. Innholdet på nettsidene og i papirutgaven behøver derfor ikke være et uttrykk for hva den politiske eller militære ledelsen måtte mene.


  Forsvarets forum er medlem av >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker <<<<<, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM].


  Forsvarets forum er utgitt av Forsvarets fellestjenester på oppdrag fra forsvarssjefen. Ansvarlig redaktør er Stian Eisenträger. Ole Kåre Eide er digitalredaktør.


  Har du innspill, kommentarer, ris eller ros? Send e-post til tips@fofo.no eller kontakt en av >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker <<<<<, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM].
  Those who beat their swords into plowshares will plow for those who don't.
  Lignende tråder
 • Trådstarter

  #2

  Brigader Eystein Kvarving slo torsdag ettermiddag fast at de ansatte ved Forsvarets mediesenter ikke lenger skal kalles journalister. (Foto: Even Hye T. Barka)

  Forsvaret skal ikke lenger kalle sine ansatte journalister: – Dette er ikke lov


  Nå blir journalistene ved Forsvarets forum de eneste i organisasjonen.

  Les mer på >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker <<<<<, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM]
  Those who beat their swords into plowshares will plow for those who don't.

  Kommentér

  • Trådstarter

   #3
   Jeg synes det er positivt at man nå trekker et skarpere skille mellom Forsvarets forum som (mer eller mindre) uavhengige journalister, og øvrige deler av Forsvarets kommunikasjonsapparat, som ikke skal drive uavhengig journalistikk, men formidle det ledelsen ønsker.

   Til tider har Forsvarets forum også fremstått som en ren propagandamaskin for forsvarsledelsen, men jeg synes å ha merket en positiv trend etter at de fikk ny redaktør nylig - Stian Eisenträger. Jeg synes også det er interessant at ordren om tittelbruk kommer fra Eystein Kvarving, som sitter i FD, men rapporterer direkte til Forsvarssjefen.
   Those who beat their swords into plowshares will plow for those who don't.

   Kommentér


   • #4
    FSJ om omstrukturering i FoFo og litt om tilgjengelighet og åpenhet.

    >>>>> Bare registrerte brukere kan se lenker <<<<<, [TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM AV MILFORUM]
    Odd objects attract fire. You are odd.

    Kommentér

    Working...
    X
    Besøksstatistikk