Milforum

Globalt toppbanner

Collapse

Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Re-test Teori Sesjon 2

Collapse

Annonse før emne

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts
 • Trådstarter

  Re-test Teori Sesjon 2

  Jeg skulle begynne studiet mitt i August, etter garantert studieplass og alt har jeg nå i dag fått vite at jeg har mistet plassen min på grunn av ikke nok erfaring for å få Lærlingplass i fremtiden. Noe som er helt tullete spesielt med tanke på at de har sendt tidligere mail på at jeg har plass og har fått den garantert. Det er ganske synd at de kom med den meldingen nå i dag, da det er for sent for meg å søke andre studier, osv.

  Jeg har heldigvis en innkalling i starten av August for å ta teori prøven fra Sesjon 2 på nytt, jeg fikk karakter 4 på teorien på sesjon og har nå fått muligheten til å ta den på nytt nå i August. Hvis jeg da får over 5 i karakter har en jeg mye bedre mulighet til å konkurrere meg til evt studier osv i Forsvaret, enn hvis jeg skulle ha 4.

  Jeg vet hvilke deler teorien går utpå, hvor det er matematikk som trakk meg betraktelig ned sist, enn de 2 andre delene.

  Mitt spørsmål da, er dermed; Er det noe spesifikt man bør eller kan øve/forberede seg på for matte delen, det er hovedsakelig grunnleggende matte-ferdigheter ja, men hvis noen har noe konkret hadde jeg satt stor pris på det.


 • #2
  Er det nå mulig å ta re-test av allment evnenivå?

  Kommentér


  • #3
   Hei
   Jeg mener at det i utgangspunktet ikke er muligheten til det, men hvis dette er noe som.er relevant for deg så anbefaler jeg at du tar forbindelse med forsvaret, over 03003.
   Det er faan meg på tide å BITRE... Bitre, bitre. bitre

   Kommentér

   Working...
   X
   Besøksstatistikk