Milforum

Globalt toppbanner

Collapse

Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Forsvarets spesialstyrker rekrutterer

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts
 • Trådstarter

  Forsvarets spesialstyrker rekrutterer

  Bli en del av spesialstyrkene

  Forsvarets spesialstyrker består av spesielt utvalgt personell som er i stand til å gjennomføre ukonvensjonelle og krevende operasjoner i alle slags omgivelser.Forsvarets spesialkommando og Marinejegerkommandoen har tidligere tilhørt henholdsvis Hæren og Sjøforsvaret og er nå samlet i én felles driftsenhet, ledet av Forsvarets Spesialstyrker Stab (FSST) i Oslo.

  FORSVARETS SPESIALKOMMANDO
  Forsvarets spesialkommando velger ut og utdanner fallskjermjegere, jegertropp og spesialjegere. Avdelingen kan på kort tid stille styrker til nasjonal og internasjonal krisehåndtering.

  Forsvarets spesialkommando er en fleksibel og operativ spesialstyrke som med høy reaksjonsevne og kvalitet løser nasjonale og internasjonale oppdrag. Spesialstyrkene er i stand til å samle informasjon og gjennomføre offensive operasjoner langt inne på fiendtlig territorium. I fredstid støtter avdelingen politiet med terrorbekjempelse ved eksempelvis olje- og gassinstallasjoner til havs, fartøy i norske farvann og installasjoner på land.

  Click image for larger version Name:	190606 Forsvarets spesialkommando 092.jpg Views:	0 Size:	378,6 KB ID:	1028188

  MARINEJEGERKOMMANDOEN
  Forsvarets maritime spesialstyrke deltar som en integrert del av moderne krigsoperasjoner. Marinejegerkommandoen løser oppdrag som stiller særlige krav til grundig planlegging, hurtig reaksjon, høy presisjon, skjult gjennomføring, dristighet, mot og evne til å operere selvstendig.

  Som regel rettes spesialoperasjoner mot mål av høy eller kritisk betydning på militærstrategisk eller operasjonelt nivå.

  Click image for larger version Name:	20161109N8475.jpg Views:	0 Size:	96,1 KB ID:	1028189


  Fullført førstegangstjeneste
  Er du snart ferdig, eller har du gjennomført førstegangstjenesten? Da kan du søke spesialjeger, marinejeger eller spesialbåtoperatør. Søknadsfristen er 15. april hvert år.


  Søknadsskjema og mer informasjon: https://forsvaret.no/spesialstyrker?...7KNPvKD_SihMms
  Those who beat their swords into plowshares will plow for those who don't.
 • Trådstarter

  #2
  Se over. Også Forsvarets spesialstyrker har søknadsfrist som går ut i morgen.
  Those who beat their swords into plowshares will plow for those who don't.

  Kommentér

  Donasjoner

  Collapse
  Working...
  X