Milforum

Globalt toppbanner

Collapse

Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Forsvarsmateriell på Kolsås

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts
 • Trådstarter

  Forsvarsmateriell på Kolsås

  Da har jeg søkt på stilling hos FM på Kolsås. Tilsynelatende en veldig spennende stilling med min bakgrunn.
  Men så er Kolsås litt for langt unna egentlig... 2,5 time med kollektivtrafikk for å være presis.. Vet noen om man kan få "godskrevet" hjemmekontor på toget f.eks?

 • #2
  Hvis du skal jobbe på gradert system (FISBASIS Begrenset eller høyere) håper og tror jeg at du ikke får lov å bruke dette utenfor dertil egnet og godkjent lokasjon.

  Kommentér


  • #3
   En jeg kjenner som jobber hos FMA (som er korrekt forkortelse, selv om de helst vil man skal kalle det Forsvarsmateriell) pendler og har 'hjemmekontor'. Det vil si, han har en militær installasjon i nærheten av hjemmet sitt, hvor han kan sitte på FISB B/U og jobbe deler av tiden. Når han pendler har han enten med seg papirutskrifter eller en laptop med kun ugradert på. Så, hvis du har et HV-distrikt eller annen militær base i nærheten av heimen, kan du muligens jobbe noe av tiden der.

   Men, det var vel egentlig ikke svar på spørsmålet ditt om godskriving, som jeg ikke aner noe om.
   Those who beat their swords into plowshares will plow for those who don't.

   Kommentér

   • Trådstarter

    #4
    Takker for svar. Jeg ser ikke for meg å sitte med laptop og gradert materiale på toget nei.. Men kunne man f.eks brukt togturen til å lese papirer eller ugraderte dokumenter og fått regnet 1 time hver vei som arbeidstid, så har man jo 5timer igjen å jobbe gradert på.
    Evt ligger Rygge 45min unna, så det kan jo også være et alternativ innimellom som "hjemmekontor"

    Kommentér


    • #5
     Hvis du kan sannsynligjøre at du klarer å jobbe under transport (får faktisk gjort noe mens du reiser) ovenfor sjefen din og han godkjenner det så få kan du få reise som arbeidstid.

     Normalt så pendler man på fritid, dvs at du avspasserer mens du reiser (innenfor NA)

     Med 2.5t reise så ville jeg prøvd å få noen dager på Rygge de dagene man ikke er på Kolsås. Med såpass lang reisevei så blir man fort ukependler.
     Svolten og tyst, samband fyst

     Kommentér


     • #6
      Den korte perioden jeg jobba i Hærstaben på linderud, så var horisonten lang nok til at jeg i perioder lånte kontor på flybasen, og slapp da å bo altfor mye på selmordsboksen bak Linderud. Det var pr def ikke fjernkontor, men det funka. Noen dager (og uker), så trengte jeg kun ha tilgang til FISB og telefon, å jobbet minst like effektivt da.
      Last edited by jaffar; DTG 181005A Feb 20, .
      mathematical analysis does not matter in high risk decision making

      Kommentér

      • Trådstarter

       #7
       Takk for gode svar folkens. Hvilke muligheter som faktisk ligger i stillingen må jo avklares hvis det blir aktuelt, men da har vi iværtfall fått klarhet i at det finnes måter å løse dette på i forsvaret. Foreløpig er bare søknad sendt, så får vi ta det derfra...

       Kommentér

       Donasjoner

       Collapse
       Working...
       X