Kunngjøring

Collapse

Info

Problemer med innlogging/registering er løst, og e-post sendt til de berørte.
See more
See less

Meldinger til/fra S-1

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

  #31
  Sv: Ris og ros på milforum

  Aller først: Godt nytt år til alle milforum-brukere!

  Vi henstiller fortsatt alle til å flittig benytte seg av mekanismene beskrevet i forrige innlegg for å gi ris og ros til andre. Vi vil om kort tid kunngjøre en rekke beskikkelser (forfremmelser) hvor bedømmelsene fra andre brukere har gitt viktige innspill til hvem som bør bli befal og offiserer på milforum.
  Those who beat their swords into plowshares will plow for those who don't.

  Comment


   #32
   Sv: Ris og ros på milforum

   Og så setter vi stor pris på at milforums våkne lesere rapporterer om forsøk på spam, slik [MENTION=85184]Signal_m[/MENTION] nettopp gjorde, raskt og effektivt. Bra!
   Those who beat their swords into plowshares will plow for those who don't.

   Comment


    #33
    Sv: Ris og ros på milforum

    Milforum er, og skal være, et sted hvor det er takhøyde til å føre friske diskusjoner om relevante tema, så lenge man følger de generelle reglene (om f eks å ikke poste gradert informasjon) og ellers følger de vanlige normer for skikk og bruk og høflighet som gjelder både på nettet og IRL. Man kan godt uttrykke uenighet om sak, men man skal være forberedt på å begrunne sine meninger på en god måte, og bli utfordret på egen kompetanse innen feltet. Samtidig forventes det en smule ydmykhet med tanke på at en selv kanskje ikke sitter på alle svarene eller er den som vet mest om temaet.

    I går kveld tok moderatorkorpset i bruk sitt sterkeste virkemiddel da en bruker ble utestengt fra forumet. Dette er ikke noe som skjer ofte, eller man tar lett på. Vedkommende utfordret andre Milforum-brukere med flere års erfaring fra Forsvaret og operasjoner i Afghanistan og andre steder, uten å selv kunne redegjøre for noen relevant erfaringsbakgrunn. Dette skjedde på en ufin måte, og vedkommende ga seg ikke tross gjentatte advarsler.

    Slikt ønsker vi ikke. De som er erfarne forventes å støtte og gi råd, til gjengjeld forventes de mindre erfarne å være spørrende og åpne om ting de kanskje ikke er verdensmestre i.


    Til slutt vil jeg gjenta det som er tema for de tidligere innleggene i denne tråden - bruk forumets mekanismer for ris og ros, så vil man over tid se hvem som er de gode bidragsyterne til forumet.
    Those who beat their swords into plowshares will plow for those who don't.

    Comment


     #34
     Pondusfaktor

     Hei, jeg vet ikke om dette er riktig sted å spørre - men jeg finner ikke noe annet sted som ser mer "passende" ut.

     Spørsmålet er om det nylig har blitt foretatt en justering av skalaen for pondusfaktor?

     Årsaken til at jeg spør er at jeg har observert at min egen nylig ble halvert, fra 8 til 4 - og jeg vet ikke om dette bare gjelder meg?

     Comment


      #35
      Sv: Pondusfaktor

      Du er i godt selvskap.Ser ut som @Admin kjører knallhardt på konvertering,også på pondusfaktor.
      When in doubt,empty your magazine.

      Comment


       #36
       Sv: Pondusfaktor

       Det var noe slikt jeg hadde mistanke om, men det ville ha greit å få det bekreftet.

       Regner med at "noen" var i ferd med å sprenge skalaen, slik den har vært.

       Comment


        #37
        Sv: Pondusfaktor

        Ser ut til å gjelde alle? Det nærmer seg nyttår, kan være Y2K litt på etterskudd.
        Beidh a lá leo

        Comment


         #38
         Sv: Pondusfaktor

         Ah, golden oldie - Y2k, du.

         Jeg har for øvrig en gogol pundusfaktor, så jeg kan sikkert gi bort litt til dere som er nødne.
         Shaking the ground with the force of a thousand guns

         Comment


          #39
          Sv: Pondusfaktor

          Det er visst noen justeringer på gang. Regner med vi får vite mer etter hvert.
          Those who beat their swords into plowshares will plow for those who don't.

          Comment


           #40
           Sv: Pondusfaktor

           Ja, det ble gjort noen justeringer.

           1) Rykte ("reputation"), som vises med de grønne prikkene under graden, og som gir en tekst om man holder musepekeren over den (f eks "Gehenna har et godt omdømme i avdelingen"), er ikke forandret, bortsett fra at den nevnte teksten er endret. Ryktet ditt går opp ett poeng hver gang noen trykker "like" på et av innleggene dine.
           2) Pondus ("reputation altering power") er en funksjon av eget rykte, hvor lenge siden det er man ble medlem og hvor mange poster man har postet. Dette ble til dels kraftig justert ned for de fleste, ved at lengde på medlemskap og antall poster fikk svært redusert betydning. Dette skal belønne aktive brukere som poster gode poster, og ikke kvantitet.
           3) Muligheten for å trykke "like" på innlegg ble fjernet fra en del mindre seriøse tråder, for å primært belønne gode faglige innlegg.
           4) Ved å bruke "stjerna" kan man gi spesielt gode innlegg flere likes på én gang, i et antall tilsvarende egen pondus. Fordi enkelte brukere var i ferd med å sprenge skalaen, ble maksgrensen for pondus satt til 100, noe som sammen med reduksjonen nevnt i 2) reduserer effekten noe.
           5) De grønne prikkene ble fjernet for moderatorene (offiserene), fordi deres rolle primært er å holde orden og disiplin på forumet; ikke å flashe ryktet sitt.

           Se også tråden "Ris og ros på milforum" for mer om dette (https://milforum.net/showthread.php/...os-på-milforum).

           Comment


            #41
            Sv: Ris og ros på milforum

            Bumper denne tråden på nytt, og henviser til første innlegg her.

            Vær en aktiv bruker, og trykk "liker" når du ser et innlegg som du synes er bra.
            Leser du noe veldig bra kan du bruke "stjerna". Da kan du gi veldig mange liker (opptil 100, faktisk, avhengig av ditt eget rykte på forumet) med et tastetrykk.

            For det første hjelper det oss til å se hvilke brukere som er aktive og gode bidragsytere, og for det andre får innlegg som mottar fem eller flere liker en farget ramme som gjør det enklere for andre å se hvilke innlegg som er gode.


            EDIT: Eksempel - Bruker MMB har fått en av de høyeste spesialistgradene på Milforum fordi h*n i en årrekke har kommet med en rekke faglige innlegg av høy kvalitet, f eks dette, som nettopp ble postet: https://milforum.net/showthread.php/...=1#post1330827
            Dette er med på å bidra til kvaliteten til Milforum, som igjen vil kunne tiltrekke nye brukere og føre til enda høyere standard på diskusjonene.
            Those who beat their swords into plowshares will plow for those who don't.

            Comment


             #42
             Sv: Ris og ros på milforum

             Ønsker du å prøve deg som sersjant eller kvartermester på Milforum? Sjekk kunngjøringen på toppen av siden under "Meldinger fra ledelsen".


             Comment


              #43
              Meldinger til/fra S-1

              Meldinger til/fra S-1: Personelloffiseren har ansvaret for alt som har med førstegangstjeneste, opptak, utdanning, ledige stillinger, trening, ny militær ordning samt utnevnelser og utmerkelser å gjøre.

              På denne tråden informerer han og svarer på spørsmål om tema som ikke allerede dekkes av en av trådene på fagforumet.

              Comment


               #44
               Sv: Meldinger til/fra S-1

               S-1: [MENTION=15731]Rittmester[/MENTION].

               Jeg har ansvaret for alle diskusjonene som hører hjemme på fagforum S-1 - som nevnt over inkluderer det spørsmål og svar rundt førstegangstjeneste, utdanning etc. Siden jeg ikke har noe personellbefal til å hjelpe meg - ja, ikke en gang en vernepliktig ledende menig personellassistent, blir det ofte lange dager, men jeg klager ikke.

               Veldig mange tema har allerede blitt diskutert på fagforumets forskjellige tråder, men om det er noe du lurer på, og ikke finner der, må du gjerne spørre her, så skal jeg se om jeg kan peke deg i riktig retning.

               I tillegg til å styre de faglige diskusjonene, har jeg også det administrative ansvaret for utmerkelser og forfremmelser på Milforum. Moderatorene har egne diskusjoner rundt dette inne i offisersmessa, men dersom du har noen innspill til folk som fortjener en ekstra påskjønnelse, er du hjertelig velkommen til å fremme dem her!
               Those who beat their swords into plowshares will plow for those who don't.

               Comment


                #45
                Meldinger til/fra S-1

                Opprinnelig skrevet av Rittmester Vis post
                Vi oppfordrer alle brukere av milforum til å aktivt bruke de muligheter som finnes til å gi andre ris og ros for sine innlegg. I tillegg til den mest opplagte, å svare direkte på innlegget, finnes de tre mekanismer, som vist under:


                Liker-knappen til venstre anbefales brukt på alle innlegg som du synes er godt skrevet eller bare rett og slett er enig i. I tillegg til at andre da kan se hvilke innlegg som er populære, gir du også brukeren som skrev det ett plusspoeng på sitt rykte. Dette vises i form av grønne prikker under graden og danner igjen grunnlaget for ponduset* til brukeren.

                Ved å trykke på varseltrekanten til høyre kan du rapportere innlegget til moderatorstaben. Denne skal BARE brukes for å rapportere spam, reklame, støtende meldinger, krangling eller uønsket oppførsel.

                Trykker du på stjerna i midten får du opp følgende:

                Skriv en kort begrunnelse, og trykk på positivt hvis du synes innlegget var veldig bra, og negativt hvis du synes det var dårlig. I begge tilfeller endrer du brukerens rykte, men til forskjell fra liker-knappen kan du påføre flere poeng, avhengig av ditt eget pondus.


                Dersom alle bruker disse mekanismene flittig, vil vi over tid se at brukere som bidrar positivt til milforum får mange poeng. I tillegg til at dette gir cred i seg selv, danner det grunnlag for de vurderinger staben gjør når det gjelder forfremmelse til moderator eller befal, og adgang til lukkede forum.


                *: Pondus, også kalt reputation-altering power, baseres på blant annet antall likes gitt og mottatt, antall innlegg og fartstid på forumet. Har du en pondus på 10 og bruker stjerna for å gi ros for et innlegg, er det samme effekt som om ti brukere hadde trykket like på innlegget.
                Sitatet over er hentet fra tråden Ris og ros på Milforum.

                For å oppfordre til gode faglige tråder og debattinnlegg, er det fortsatt fint om alle brukerne på Milforum flittig bruker mekanismene skissert over. Terskelen for å trykke 'liker' (tommel opp) på et innlegg trenger ikke være så veldig høy, og vil både gi forfatteren en liten oppmuntring, samtidig som andre ser hvilke innlegg som kan være interessante for dem. For å synliggjøre dette har det blitt innført to mekanismer siden sist - innlegg med 5 eller flere likes får en gul kant for å være mer synlig, og ute på høyresiden av forsiden er det kommet en boks "Mest likte innlegg", som man kan sjekke fra tid til annen (her kan man enten se de innlegg noen nettopp har trykket liker på eller de som er mest likt sist måned). Bruker du Tapatalk går du glipp av begge disse mulighetene.

                I tillegg til gullkronen som gis til årets milforumist, har det kommet en sølvkrone som tildeles de som har kommet med gode bidrag, ofte (men ikke alltid) er dette sammenfallende med den som har et innlegg som har fått mange liker siste måned.

                Stjernen, også beskrevet over, brukes når noen har forfattet noe virkelig bra (eller dårlig). Avhengig av din egen pondus kan den slå hardt - f eks har Milforum-veteranen [MENTION=15729]pioff[/MENTION] en pondus på 23, slik at hver gang h*n trykker på stjerna, vil det gi samme effekt som om 23 stykker trykket 'liker' på innlegget. Stjernen er kun tilgjengelig i de seks åpne fagforumene, samt det lukkede fagforumet som finnes i befalsmessa, for å kunne belønne gode faglige innlegg spesielt.

                Dette bidrar direkte til ryktet til mottageren. Og ryktet kan man få en ide om ved å telle de små strekene (hos noen: grønne prikker) under gradstegnene til den enkelte. Holder man musen over vil man få enda en indikasjon om ryktet:
                Click image for larger version

Name:	Hulk.jpg
Views:	1
Size:	19,0 KB
ID:	870004
                [MENTION=21202]Hulkinator[/MENTION] har gjort det så bra at h*n er godt kjent i hele Brigade Nord.

                Click image for larger version

Name:	EEO.jpg
Views:	1
Size:	18,5 KB
ID:	870005
                [MENTION=19959]Eeo[/MENTION] er ennå et strå hvassere, faktisk slik at E-tjenesten har begynt å bli interessert!
                Those who beat their swords into plowshares will plow for those who don't.

                Comment


                 #46
                 Sv: Ris og ros på milforum

                 I lys av de siste endringene i forumet, gjentar jeg denne. Liker-knappen fungerer som nevnt ikke for øyeblikket, men stjernen gjør det i alle fagforumene. Denne anbefales fortsatt brukt for å gi en påskjønnelse til dem som skriver gode, faglige innlegg.

                 Opprinnelig skrevet av Rittmester Vis post
                 Vi oppfordrer alle brukere av milforum til å aktivt bruke de muligheter som finnes til å gi andre ris og ros for sine innlegg. I tillegg til den mest opplagte, å svare direkte på innlegget, finnes de tre mekanismer, som vist under:
                 [ATTACH]4422[/ATTACH]

                 Liker-knappen til venstre anbefales brukt på alle innlegg som du synes er godt skrevet eller bare rett og slett er enig i. I tillegg til at andre da kan se hvilke innlegg som er populære, gir du også brukeren som skrev det ett plusspoeng på sitt rykte. Dette vises i form av grønne prikker under graden og danner igjen grunnlaget for ponduset* til brukeren.

                 Ved å trykke på varseltrekanten til høyre kan du rapportere innlegget til moderatorstaben. Denne skal BARE brukes for å rapportere spam, reklame, støtende meldinger, krangling eller uønsket oppførsel.

                 Trykker du på stjerna i midten får du opp følgende:
                 [ATTACH]4423[/ATTACH]
                 Skriv en kort begrunnelse, og trykk på positivt hvis du synes innlegget var veldig bra, og negativt hvis du synes det var dårlig. I begge tilfeller endrer du brukerens rykte, men til forskjell fra liker-knappen kan du påføre flere poeng, avhengig av ditt eget pondus.


                 Dersom alle bruker disse mekanismene flittig, vil vi over tid se at brukere som bidrar positivt til milforum får mange poeng. I tillegg til at dette gir cred i seg selv, danner det grunnlag for de vurderinger staben gjør når det gjelder forfremmelse til moderator eller befal, og adgang til det lukkede forumet DIS.


                 *: Pondus, også kalt reputation-altering power, baseres på blant annet antall likes gitt og mottatt, antall innlegg og fartstid på forumet. Har du en pondus på 10 og bruker stjerna for å gi ros for et innlegg, er det samme effekt som om ti brukere hadde trykket like på innlegget.

                 Comment


                  #47
                  Forumoppdateringen har endret på dette. Nå kan man trykke Like (tommel opp), og det gir automatisk like mange ryktepoeng til mottakeren som man selv har 'pondus' (reputation-altering power). Dette gir erfarne bidragsytere mer tyngde, men det er ikke nødvendigvis veldig dramatisk.

                  En liten stikkprøve viser at uerfarne brukere stort sett gir 0 eller 1 ryktepoeng når man trykker tommel opp. Korporaler gir ca 1-5 poeng, mer erfarne sersjanter kanskje opp til 10 poeng, mens bare et knippe av de mest erfarne befal og offiserer på forumet gir 20 poeng eller mer ved å trykke på knappen.

                  En annen sak er at forumoppdateringen har medført at antall liker gitt har forsvunnet fra det enkelte innlegg, men det har uansett gitt forfatteren av innlegget disse poengen, og det er jo det viktigste.
                  Those who beat their swords into plowshares will plow for those who don't.

                  Comment


                   #48
                   Opprinnelig skrevet av Rittmester Vis post
                   En annen sak er at forumoppdateringen har medført at antall liker gitt har forsvunnet fra det enkelte innlegg, men det har uansett gitt forfatteren av innlegget disse poengen, og det er jo det viktigste.
                   Det innebærer vel nødvendigvis også at flaggingen av innlegg med >5 og >10 likes som gule/gode og sorte/ekstra gode innlegg heller ikke fungerer lenger? Det er jo dumt.

                   Comment


                    #49
                    Enig.
                    Those who beat their swords into plowshares will plow for those who don't.

                    Comment


                     #50
                     I mangel av en bedre tråd i farta: Er det noen spesiell grunn til at det er en enorm forumoversikt nederst, når man er inne i en tråd?
                     One of the universal rules of happiness is: always be wary of any helpful item that weighs less than its operating manual. -- (Terry Pratchett, Jingo)

                     Comment

                      
                     • Filter
                     • Tid
                     • Show
                     • New Topics
                     Clear All
                     new posts
                     No content found
                     Show More
                      
                     • Filter
                     • Tid
                     • Show
                     • New Topics
                     Clear All
                     new posts
                     Please log in to your account to view your subscribed posts.
                     Underforum Tråder Innlegg Nyeste innlegg
                     Oppstillingsplassen
                     Tekniske driftsmeldinger
                     Tekniske driftsmeldinger.
                     Tråder: 8 Innlegg: 652
                     Nyeste innlegg: Milforum: Driftsmeldinger
                     8 652
                     Kunngjøringer fra ledelsen
                     Kunngjøringer og informasjon fra forumledelsen.
                     Tråder: 15 Innlegg: 1.086
                     Nyeste innlegg: Meldinger til/fra S-1
                     15 1.086
                     yamaha
                     Meldinger til/fra S-1
                     av yamaha
                     Kommentarer fra rekkene
                     Stedet for korte spørsmål og kommentarer om forumet. Faglige diskusjoner tar vi på andre tråder under fagforumene.
                     Tråder: 3 Innlegg: 450
                     Nyeste innlegg: NYE BRUKERE - POST HER!
                     3 450
                     Fagforum S-1: Personell & administrasjon
                     S-1 1. Førstegangstjeneste, opptak og trening
                     Rekruttering, opptak og trening til førstegangstjeneste. Livet som vernepliktig etter førstegangstjenesten.
                     Tråder: 2.453 Innlegg: 41.955
                     Nyeste innlegg: Livet i tjeneste
                     2.453 41.955
                     Rittmester
                     Livet i tjeneste
                     Underforum:
                     Treningsdagbøker (11/1.130)
                     S-1 2. Utdanning og tjeneste
                     Utdanning og tjeneste som offiser, befal og spesialist, herunder diskusjoner rundt OMT (Ordning for Militært Tilsatte).
                     Tråder: 66 Innlegg: 2.900
                     Nyeste innlegg: Luftforsvarets flygeskole
                     66 2.900
                     Underforum:
                     S-1 3. Ledige stillinger innen totalforsvaret
                     Se annonseringer av ledige stillinger i Forsvaret, Politiet, NSM, Sivilforsvaret og andre forsvars- og sikkerhetsrelaterte næringer.
                     Tråder: 30 Innlegg: 492
                     30 492
                     S-1 4. Utnevnelser, utmerkelser og administrative forhold
                     Alt om utnevnelser, utmerkelser og annet administrativt.
                     Tråder: 8 Innlegg: 283
                     8 283
                     Fagforum S-2: Etterretning & sikkerhet
                     S-2 1. Generelle nyheter.
                     Her følger vi det generelle nyhetsbilde, hovedsaklig sikkerhets og militærrelaterte temaer, verden over.
                     Tråder: 1.054 Innlegg: 33.833
                     1.054 33.833
                     S-2 2. Etterretning
                     Følg utviklingen i ulike deler av verden, regioner, land og konfliktområder.
                     Underinndeling og innhold er tilpasset Etterretningstjenestens fokusområder.
                     Tråder: 395 Innlegg: 28.350
                     395 28.350
                     Underforum:
                     Tema: Russland (58/6.882)
                     Tema: Asia (102/4.213)
                     S-2 3. Sikkerhet
                     Terrorisme, spionasje, sabotasje, subversjon og organisert kriminalitet.
                     Underinndeling og innhold er tilpasset PSTs trusselvurderinger.
                     Tråder: 59 Innlegg: 5.302
                     59 5.302
                     Underforum:
                     22.juli 2011 (32/4.562)
                     S-2 4. Nyhetsfeed
                     Automatiske nyhetsfeeder. NB! Slettes automatisk etter en tid, så diskusjoner bør føres videre på andre tråder.
                     Tråder: 205 Innlegg: 260
                     205 260
                     Fagforum S-3: Operasjoner & avdelinger
                     S-3 1. Forsvarets avdelinger, øvelser og operasjoner
                     Forsvarets ulike forsvarsgrener, våpengrener og avdelinger.
                     Tråder: 2.549 Innlegg: 62.549
                     2.549 62.549
                     Underforum:
                     Hæren (41/1.518)
                     Sjøforsvaret (36/1.959)
                     Luftforsvaret (62/1.285)
                     Heimevernet (564/17.509)
                     S-3 2. Totalforsvaret
                     Diskuter totalforsvaret unntatt Forsvaret, herunder Sivilforsvaret, Redningstjenesten og Politiet.
                     Tråder: 584 Innlegg: 19.529
                     Nyeste innlegg: Rettssaken mot Erik Jensen
                     584 19.529
                     Underforum:
                     Politiet (235/12.996)
                     S-3 3. Ledelse
                     Diskuter ledelse, strategi, operasjonskunst og taktikk.
                     Tråder: 9 Innlegg: 177
                     Nyeste innlegg: Ledelse
                     9 177
                     Rittmester
                     Ledelse
                     S-3 4. Militære fag og stridsteknikk
                     Stridsteknikk, skyting, feltarbeider, sprengning, vintertjeneste og andre militære fag.
                     Tråder: 21 Innlegg: 2.270
                     Nyeste innlegg: Den store PI-tråden
                     21 2.270
                     pioff
                     Den store PI-tråden
                     av pioff
                     Fagforum S-4: Logistikk & materiell
                     S-4 1. Kjøretøy, fartøy og fly
                     Alt om militære kjøretøy, fartøy og flymaskiner.
                     Tråder: 109 Innlegg: 10.278
                     109 10.278
                     S-4 4. Forsvarets anskaffelser, annet materiell
                     Analyser og diskusjoner om ulike anskaffelser av militært materiell til Forsvaret i Norge, samt generelle diskusjoner rundt materiell som ikke er dekket andre plasser.
                     Tråder: 65 Innlegg: 827
                     65 827
                     Underforum:
                     Landsystemer (28/624)
                     Sjøsystemer (4/5)
                     Luftsystemer (6/41)
                     INI-systemer (23/128)
                     Fagforum S-5: Planer & policy
                     S-5 1. Forsvarsbudsjett, planer og doktriner
                     Forsvarsbudsjett og langtidsplaner, doktriner og militærmakt. Debatt rundt politiske føringer for Forsvaret, samt Forsvarets egne strategier og planer.
                     Tråder: 93 Innlegg: 6.070
                     93 6.070
                     S-5 3. Militærhistorie
                     Her diskuterer vi norsk og internasjonal militærhistorie, avdelingstradisjoner og militaria.
                     Tråder: 411 Innlegg: 10.511
                     Nyeste innlegg: David Fletcher's Tank Chats
                     411 10.511
                     Underforum:
                     S-5 4. Veteranforum
                     Informasjon om veteraner og reservister og aktiviteter landet rundt. FN-tjeneste, NATO-Veteraner, NROF etc.
                     Tråder: 89 Innlegg: 1.564
                     Nyeste innlegg: Team Rubicon.
                     89 1.564
                     magskor
                     Team Rubicon.
                     av magskor
                     Fagforum S-6: Samband & IKT
                     S-6 1. Fagforum Samband
                     Dette formet skal være for alle innlegg om sambandsmidler, relaterte systemer, erfaringer, utdanning, avdelinger og historikk samles. Tråden vil være ugradert, noe som er en selvfølge på dette forumet.
                     Tråder: 119 Innlegg: 1.706
                     Nyeste innlegg: Alternativ til kontorkasse
                     119 1.706
                     Underforum:
                     01 Fagområder (16/297)
                     02 Felttriks (23/301)
                     S-6 2. Tekniske forum
                     Her diskuterer vi tekniske saker innenfor IKT og data, som ikke er dekket av fagforum samband.
                     Tråder: 170 Innlegg: 3.017
                     170 3.017
                     Markedsplassen
                     Kjøp og salg
                     Her kjøper og selger du utstyr. Kun for privatpersoner.
                     Buy and sell kit. Non-commercial use only.
                     Tråder: 537 Innlegg: 2.182
                     537 2.182
                     Milforums testarena
                     Tester med terningkast på forskjellige typer utstyr. Det forutsettes at tester ikke har noen tilknytning til produsent eller forhandler av utstyret.
                     Tråder: 3 Innlegg: 16
                     3 16
                     Bedriftspresentasjoner
                     Bedrifter som mener de har noe å tilby Milforums lesere, enten i form av produkter eller jobb, kan her legge inn en tråd med informasjon og relevante lenker.
                     Tråder: 2 Innlegg: 2
                     2 2
                     Working...
                     X