Globalt banner

Collapse

Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Meldinger til/fra Ledelsen

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • Vi skriver september, som står i Hærens bilde på Milforum.

  Hæren er den eldste og største av Norges forsvarsgrener; grunnlagt i 1628. Hæren er den tradisjonelle kjernen i Forsvaret, med hovedansvar for suverenitet over landterritoriet. Hæren er hovedprodusenten av norsk landmakt – og av norske styrker i internasjonale operasjoner.

  Hæren utdanner personell som inngår både i Hærens egne avdelinger og fellesavdelinger i Forsvaret. Etter en sterk nedbygging av struktur og størrelse etter den Den kalde krigen har Hæren på 2000-tallet vært gjennom en moderniseringsperiode, med reorganisering og tilførsel av nytt eller oppgradert hovedmateriell. Denne utviklingen fortsetter, blant annet som følge av landmaktutredningen fra 2017.

  Hæren har i flere tiår vært en hovedprodusent av norske bidrag til fredsbevarende operasjoner, og har i senere år høstet erfaring fra skarpe operasjoner; særlig i Afghanistan og Irak. Deler av Hærens hovedstyrke, Brigade Nord, står i beredskap for så vel nasjonale oppgaver som for utrykningsstyrker innen NATO-samarbeidet.

  Kilde: SNL

  Click image for larger version Name:	image_8370.jpg Views:	0 Size:	771,7 KB ID:	1035823

  Kommentér


  • Opprinnelig skrevet av Intendanten Vis post
   Brukere av Milforum har forskjellige tilganger, avhengig av hvilken brukergruppe de tilhører. Generelt sagt medfører høy aktivitet og gode innlegg at du får tilgang til mer. En kort redegjørelse for de forskjellige brukergruppene følger:

   Gjest: Du som ikke er registrert (eller er registrert, men ikke innlogget) får lest innholdet på oppstillingsplassen (her), de seks fagforumene og markedsplassen, men får ikke lov til å skrive.

   Sivilist: Når du er registrert vil du måtte tilbringe litt tid som sivilist på Milforum. Du får postet, men postene dine må godkjennes av moderator før de vises. Det er snakk om de første par innleggene dine, og hensikten er først og fremst at moderatorene skal luke vekk spambot'er.

   Rekrutt: Nå får du lov til å poste på alle underforumene nevnt over. Rekruttskolen på Milforum varer i 30 dager, i tillegg må du poste en liten håndfull innlegg av en viss kvalitet før du automatisk blir forfremmet. 'Kvalitet' i denne sammenhengen betyr at noen må ha syntes at innlegget ditt var så bra at de har trykket på 'liker'-knappen.

   Mannskap: Du starter som menig, og får da tilgang til mannskapsmessa. Her er det en del faglige og sosiale diskusjoner som ikke er synlige på det åpne forumet. Etter et halvt år på Milforum kan du bli ledende menig om du har postet mye bra. Ellers blir du automatisk visekorporal etter ett år, og visekorporal 1.klasse fire år etter dette, akkurat som i virkeligheten.

   Spesialist: Etter en vurdering gjort av forumets ledelse kan du når som helst etter at du har blitt menig forfremmes til gruppen av spesialister. Det innebærer at du blir korporal og får adgang til befalsmessa. Her er det flere faglige og sosiale debatter som foregår, og dette er faktisk en av de mest aktive områdene på forumet.

   Det finnes flere brukergrupper og skjulte underforum enn disse, men dette er de som de fleste behøver å vite om.
   Jeg gjentar denne, postet tidligere i år. Det er gjort to små justeringer - rekrutter får nå lesetilgang i Mannskapsmessa, men må bli menige før de får skrive. Sivilister ser strukturen til Mannskapsmessa, men ikke innholdet i trådene.

   Kommentér


   • Et lite lifehack, eller hva man skal kalle det, som muligens har vært postet før: Dersom du trykker på bannerbildet (som akkurat nå er en vakker stridsvogn i fint driv), kommer du til forsiden av forumet, uansett hvor du er.
    Those who beat their swords into plowshares will plow for those who don't.

    Kommentér


    • Opprinnelig skrevet av Rittmester Vis post
     Et lite lifehack, eller hva man skal kalle det, som muligens har vært postet før: Dersom du trykker på bannerbildet (som akkurat nå er en vakker stridsvogn i fint driv), kommer du til forsiden av forumet, uansett hvor du er.
     Så den Pasi'en der er altså de nye stridsvognene? Effent.
     "Gjør Ret, Frygt Intet"

     Kommentér


     • Opprinnelig skrevet av Sofakriger Vis post

      Så den Pasi'en der er altså de nye stridsvognene? Effent.
      Du mener Fuchs?
      Død ved Kølle!
      Bla bla... Hybrid warfare is easy

      Kommentér


      • Opprinnelig skrevet av Kdo_Under Vis post

       Du mener Fuchs?
       Ups. Jaja, sånn er det være gammel. Lurte litt på hvor røykrørene var blitt av.
       "Gjør Ret, Frygt Intet"

       Kommentér

       Donasjoner

       Collapse
       Working...
       X