Milrab - gears you there

Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Team Rubicon.

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • #31
  Australia ber om vår hjelp. For å kunne hjelpe igjen, så trenger vi din støtte!

  Pengene går til Team Rubicon Norges operasjon i Australia knyttet til de enorme skogbrannene. Eventuelt overskytende beløp benyttes utelukkende til videre operasjoner i regi av Team Rubicon.

  Australia brenner, og viktig biologisk mangfold forsvinner i mens du leser dette korte innlegget. Vi i Team Rubicon snakker ikke bare om, vi gjør noe helt konkret. Rett før jul sendte vi en gruppe nordmenn ned for å bidra i kampen mot de enorme skogbrannene, som en del av en internasjonal dugnad. Våre frivillige gjorde en massiv innsats. Vi har i dag fått to nye forespørsler om å bidra igjen. Det ønsker vi selvsagt å gjøre, for dette er viktig for vår planet. Deler av kostnadene for et nytt oppdrag dekkes fra Australia, men vi trenger støtte for å få dette til. Du kan være med å bidra til et helt konkret oppdrag på bakken i Australia, der våre folk skal lede og bidra til opprydding under og etter denne enorme katastrofen.

  Bli med på denne spleisen!  https://www.spleis.no/project/95797

  Kommentér


  • #32
   På torsdag den 30 setter 10 frivillige seg på flyet med retning Sydney, Australia. Det vil ta ca 26 timer å komme dit, så det er en tøff reiserute som venter våre Gråskjorter. Det blir en natt i Sydney før man setter kursen for operasjonsområdet som ligger ca 5 timer sørøst for Sydney.

   Vi sender avgårde frivillige som har erfaring på motorsag, et kamerateam som skal dokumentere det som skjer og vanlige frivillige.

   Kommentér


   • #33
    Her pressemeldinga om dei som kjem til Australia i dag. https://mailchi.mp/880e8ee4fb65/pres...QFms2c_SLrLcDc
    Dei har hatt ei lang reise og er no klare til innsats.

    Kommentér

    Annonse i emne

    Collapse

    Donasjoner

    Collapse
    Working...
    X