Globalt toppbanner

Collapse

Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

SBO - Spesialbåtfører ved Marinejegerkommandoen

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • SBO - Spesialbåtfører ved Marinejegerkommandoen

  Hei! Driver SBO øvelser på land? Eller fokuserer de mest på å drive øvelsene sine på sjøen? Har sett på forsvaret sine sider, men det står ikke så mye om bidraget deres på land i øvelser etc...

 • #2
  Sv: SBO - Spesialbåtfører ved Marinejegerkommandoen

  Hei og velkommen til Milforum!

  Ut ifra det man kan lese på forsvaret.no om jobben, så er absolutt hovedvekten av tjenesten relatert til båt (https://forsvaret.no/karriere/utdann...ialbatoperator).
  Under utdanningen gjennomfører man blant annet orientering, patruljetjeneste og fallskjermkurs - alle disse vil være øvelser på land (sistnevnte også på sjøen), og hvis man tar en titt på denne facebook-siden til MJK SBO, så er det en rekke bilder fra øvelser på land https://nb-no.facebook.com/pages/Spe...01498060018524.
  I denne artikkelen fra Forsvarets Forum står det litt om rollen til SBO, og minst ett av bildene viser vel SBOere som også har bordet skipet (Forsvarets forum* » Seksjoner » Aktuelt » Skipsjakten). Riktignok ikke på land, men det viser at de ikke bare kjører/navigerer/er skytter på båt.

  I tillegg er det ingen hemmelighet at hvis man gjennomfører utdanningen og blir SBO-operatør, så vil man kunne søke på stillinger innad i MJK og dermed kunne jobbe med andre ting enn båt om man ønsker det - på lik linje med marinejegerne.

  Utover det må du nesten ringe MJK og se hva de vil dele av info, evt søke opptak og se selv!
  As you wish.

  Kommentér

  Donasjoner

  Collapse
  Working...
  X