Globalt toppbanner

Collapse

Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

SBO - Spesialbåtfører ved Marinejegerkommandoen

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • PF
  replied
  Sv: SBO - Spesialbåtfører ved Marinejegerkommandoen

  Hei og velkommen til Milforum!

  Ut ifra det man kan lese på forsvaret.no om jobben, så er absolutt hovedvekten av tjenesten relatert til båt (https://forsvaret.no/karriere/utdann...ialbatoperator).
  Under utdanningen gjennomfører man blant annet orientering, patruljetjeneste og fallskjermkurs - alle disse vil være øvelser på land (sistnevnte også på sjøen), og hvis man tar en titt på denne facebook-siden til MJK SBO, så er det en rekke bilder fra øvelser på land https://nb-no.facebook.com/pages/Spe...01498060018524.
  I denne artikkelen fra Forsvarets Forum står det litt om rollen til SBO, og minst ett av bildene viser vel SBOere som også har bordet skipet (Forsvarets forum* » Seksjoner » Aktuelt » Skipsjakten). Riktignok ikke på land, men det viser at de ikke bare kjører/navigerer/er skytter på båt.

  I tillegg er det ingen hemmelighet at hvis man gjennomfører utdanningen og blir SBO-operatør, så vil man kunne søke på stillinger innad i MJK og dermed kunne jobbe med andre ting enn båt om man ønsker det - på lik linje med marinejegerne.

  Utover det må du nesten ringe MJK og se hva de vil dele av info, evt søke opptak og se selv!

  Leave a comment:


 • SBO - Spesialbåtfører ved Marinejegerkommandoen

  Hei! Driver SBO øvelser på land? Eller fokuserer de mest på å drive øvelsene sine på sjøen? Har sett på forsvaret sine sider, men det står ikke så mye om bidraget deres på land i øvelser etc...

Donasjoner

Collapse
Working...
X