Milrab - gears you there

Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Fokus: Politisk motivert vold

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

  Fokus: Politisk motivert vold

  Fra PSTs trusselvurdering 2019:

  POLITISK MOTIVERT VOLD

  - Den mest alvorlige terrortrusselen i 2019 vil fortsatt komme fra ekstreme islamistiske grupper. Det vurderes som mulig at ekstreme islamister vil forsøke å utføre terrorangrep her i landet. Samtidig vil antall nye personer som radikaliseres til disse gruppene fortsatt være lavt.
  - Det er lite* sannsynlig at norske høyreekstreme vil forsøke å gjennomføre terrorangrep i 2019, ettersom de fremdeles fokuserer på radikalisering og organisasjonsbygging. Det at enkelte innvandrings- og islamfiendtlige grupper ser ut til å øke sin tilstedeværelse i de norske høyreekstreme miljøene, vil utgjøre en særskilt utfordring det kommende året.
  - Det vurderes som svært lite sannsynlig at norske venstreekstreme vil forsøke å gjennomføre terrorhandlinger i 2019. Vi forventer imidlertid at den markante økningen i politisk motivert vold mot dem de definerer som motstandere, vil fortsette.

  *: Merk at trusselnivået fra høyreekstremister har blitt oppjustert etter dette, se egen tråd: https://milforum.net/showthread.php/...-høgreekstreme

  Også:

  TRUSLER MOT MYNDIGHETSPERSONER

  Selv om det jevnlig fremsettes trusler, forventes det at terskelen for å gjennomføre angrep mot myndighetspersoner fortsatt vil være høy.

Annonse i emne

Collapse

Donasjoner

Collapse
Working...
X