Globalt banner

Collapse

Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Arfan Bhattis jihad

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • jaffar
  replied
  Han er trolig tatt av pakistansk etterretning
  .Personer som står Bhatti nær er redd noe alvorlig kan ha skjedd.

  http://www.dagbladet.no/2013/01/25/n...ning/25429700/

  Leave a comment:


 • onkel smerte
  replied
  er sikkert en sånn event-ferie....??

  Back on topic, så tror jeg den mediaomtalen denne saken har fått, har bidratt til at flere har fått øynene opp for gjengen Profetens Ummah og co, og de uttalelsene som kommer fra den kanten. Personlig synes jeg det er flott at disse luringene har satt seg såpass inn i Norsk lov at de kan hevde rettigheter i den og samtidig drite seg godt ut i media. Måten Dagbladet vinklet det på i nettavisen sin i går, var bare gull i mine øyne.

  Et annet aspekt, de har jo han advokaten Elden.. Han må jo få lønn for jobben sin og siden disse luringene er subsidiert fra NAV med en liten sum i måneden, så vil jeg anta og tro at de er innenfor grensen for fri rettshjelp? Kanskje noen med bedre kunnskaper om dette kan belyse litt av dette, men spørsmålet mitt er; Får de dekket en så profilert advokat via fri rettshjelp-saken, blir det gjort pro-bono for publisitet, eller klarer de å stable disse pengene på bordet selv?

  Leave a comment:


 • AGR416
  replied
  Og hva har han egentlig gjort, bortsett fra å anlegge et ukledelig skjegg og stikkende øyne? Han har deltatt på noen demonstrasjoner, som ikke er ulovlig, og han er neppe hjernen bak Profetens Ummah. Det er ikke ulovlig å posere med en kalash og en PKM (selv om han kanskje kunne påtales for brudd på våpenloven). Det er ikke ulovlig å si at han hater ISAF og norske soldater, og håper at de dør (det ville kunne vært ulovlig å oppfordre andre til å drepe norske soldater, men det kan jeg ikke se at han har gjort). Det er ikke ulovlig å dra til Pakistan, og det er ikke ulovlig å heve støtte fra NAV.
  Nja....min vurdering basert på den infoen som finnes heller mot at det er sannsynlig eller høyt sannsynlig at han ihvertfall ikke er på ferie....;-)

  Leave a comment:


 • AGR416
  replied
  Hvem snakker om å nekte noe? De må gjerne etterlyse han og whatnot.

  Det jeg kommenterte var din påstand om at følelser ikke må ta overhånd når det er snakk om menneskeliv. Å tro at det ikke skjer, er urealistisk. Det er fullt mulig å ta livet av en fiende innenfor lov og rett, selv om man der og da er forbanna.

  Ser dog ikke sammenhengen mellom det scenariet, og det at noen krysser fingrene for at Bhatti har tatt kvelden. Og det må videre være lov til å påpeke hvor hykleriske disse fjolsene er i deres uttalelser vs deres forventinger, re det norske samfunn.

  Leave a comment:


 • Sofakriger
  replied
  AGR416, nå krangler du for å krangle. Som soldat, offiser og menneske kan og skal du selvsagt føle. Men dine handlinger skal styres av lov og rett. Så du kan mislike og til og med hate drittsekker, men du kan ikke nekte dem samme rettigheter som alle andre. Da har du sunket til deres nivå.

  Leave a comment:


 • Rittmester
  replied
  Det går an å ha to tanker i hodet samtidig.

  Bhatti er en løk, dust, slask, kjeltring - you name it. Dersom jeg får høre at man har funnet hans råtnende skrott i fjellstrøkene i Waziristan, kommer jeg nok til å markere det med en god Laphroaig og tenke på de ISAF-soldatene den tosken aldri får drept. Jeg kommer nok også til å sovne med et smil om munnen den kvelden.

  Juridisk sett har Sofakriger selvsagt rett. Bhatti er bevislig en kjeltring, og har vært dømt for det flere ganger. Men dermed har han også sonet for sine forbrytelser, så om han skal straffes må det være for noe han ikke allerede er dømt for. Og hva har han egentlig gjort, bortsett fra å anlegge et ukledelig skjegg og stikkende øyne? Han har deltatt på noen demonstrasjoner, som ikke er ulovlig, og han er neppe hjernen bak Profetens Ummah. Det er ikke ulovlig å posere med en kalash og en PKM (selv om han kanskje kunne påtales for brudd på våpenloven). Det er ikke ulovlig å si at han hater ISAF og norske soldater, og håper at de dør (det ville kunne vært ulovlig å oppfordre andre til å drepe norske soldater, men det kan jeg ikke se at han har gjort). Det er ikke ulovlig å dra til Pakistan, og det er ikke ulovlig å heve støtte fra NAV.

  Vi kan som privatpersoner ønske at svinet dør en langsom død, men rettsstaten Norge har faktisk plikt til å hjelpe familien hans med å finne ham, og det bør vi være stolte av.

  Leave a comment:


 • AGR416
  replied
  At følelser tar overhånd når spørsmålet er et menneskes liv er ikke akseptabelt. Ikke tale om.
  Så man skal være følelsesløse maskiner i alt man gjør? En noget urealistisk ambisjon. Mennesket har følelser Sofa. Man kan bli sint, glad, lei seg etc. Hvis man mangler disse følelsene, så sitter man gjerne med samme diagnose som Bhatti selv.

  Videre, ytringsfrihet....et fint prinsipp, som Bhatti og kompisene hans aktivt prøver å begrense til fordel for seg selv.

  Løk? Dust? Han er en terrorist, beviselig. Trenger ikke male over hva han har gjort. Det er klart uten noe tvil, at Bhatti har valgt en sti som strider mot våre verdier og normer. Da får han akseptere konsekvensene. Hvis det medfører at han har tatt kvelden, synd trist leit. Jeg mister ikke noe søvn av den grunn.

  Og at han får spalteplass gjør bare at hans sak får mere PR. Hvor mye spalteplass får "vanlige" nordmenn som forsvinner?

  Leave a comment:


 • Sofakriger
  replied
  At følelser tar overhånd når spørsmålet er et menneskes liv er ikke akseptabelt. Ikke tale om. Bhatti er først og fremst en løk. En skikkelig dust. Som alle andre nordmenn som drar til et annet land underkaster han seg de land han besøker sine rettssystem og lover. Som alle andre nordmenn har hans familie rett til å melde ham savnet og forvente at utenrikstjenesten gjør samme innsats for å finne ham som andre savnede i utlandet (dette er forøvrig svært lite).

  Leave a comment:


 • jaffar
  replied
  Re: Arfan Bhattis jihad

  Hva har han gjort? Hva tror du grunnen er til at han fiser rundt med AK i grensetraktene?

  Han bidrar aktivt til terrororganisasjoner. Om han deltar aktivt, med penger eller annen støtte, så bryter han uansett en drøss med lover og regler, både skrevne og uskrevne. Han vil drepe oss.

  Å sitte og late som at man er overrasket over at følelser tar overhånd her, og at noen ønsker ham død, blir bare påtatt.

  Leave a comment:


 • 4312
  replied
  Alle roper heng ham, men hva har han gjort , eller er det bare heng ham for sine uttalelser. Det kan vere greit å huske selv hvilke verdier som er vært å stå for selv om det er fristende å la han gå planken. I mine øyner er hanen landsforræderen og burde behandles som en og dømmes som en.

  Leave a comment:


 • yamaha
  replied
  Bare for å sjekke, om de ikke finner han, er det da ikke like stor sjanse for at han blir en martyr?

  Det beste for å buste all cred, ref amerikanske predikanter, måtte vel være å finne ham med buksa nede på en homsebar i soho med en whisky i neven?

  Leave a comment:


 • Clutch
  replied
  Alle hjerter gleder seg. Bare å håpe at de aldri finner skurken, så blir vi både kvitt problemet, og vi slipper at han ender opp som martyr.

  Leave a comment:


 • 4312
  replied
  Arfan Bhattis jihad the dead terorist: silence i kill you! jeg bare begynte å le og tenkte på Achmed the dead terrorist en stand up som gikk rundt på nettet for noen år siden

  Leave a comment:


 • Bving1981
  replied
  Har null tålmodighet for den bermen han kommer fra. Kaste driten rett på bålet..

  Leave a comment:


 • MMB
  replied
  Ut av fare for å høres godt over norm konspiratorisk ut her nå, så burde det være verdens smaleste sak å få sånne fjols som det der drept i sånne områder, uten noe som helst måte å spore dette tilbake til land-X sine myndigheter.
  Det er jo ikke til å skuffe under en stol at den gemene hop av lokale i de der trakter er særs enkle, som for all del ikke må forveksles med dumme, mennesker; Dem er godt fornøyd og tilfreds med livet så lenge Allah er glad, avlingene går i orden, geitene ikke dør av sult og sykdom og døtrene bringer inn en god sum med brudepenger.
  Det er heller ikke til å skuffe under stolen det at rykter spres kjapt og ikke har noe videre problem med å bli tatt som Guds sannhet der borte, ref det som skjer hver føkkings gang en lokal mullah bringer nyheter til sin flokk om at amerikanske soldater har spist en koran til middag, eller verre.
  Da bør det også være en relativ smal sak å få plantet informasjon om at utlending-X, på tross av skjegglengde og antall ganger i sekundet han sier bismillah, i realiteten er en spion for vesten/USA, som er ute etter å identifisere og designere mål/HVTs for amerikanske droner og SOF-strikes. Problem afviklet.

  Leave a comment:


 • onkel smerte
  replied
  Arfan Bhattis jihad

  Syns jeg så i en nyhetsartikkel at han hadde slettet/deaktivert facebook-profilen sin? Kan jo tenkes at han er gått i dekning eller på ferie til Guantanamo eller noe?

  Leave a comment:


 • Kdo_Under
  replied
  De lokale har vel knerta fyren, etter at de ble klar over hvilken P*KK han er.

  Leave a comment:


 • Bestefar
  replied
  Ganske patetisk gjeng, de groupiesene hans. Egentlig ganske interessant at de nå faktisk forlanger at den norske stat skal bidra til å prøve å finne en av kompisene deres, og ikke bare fordi det er utrolig hyklersk. Wannabe-terrorister vil ha staten til å presse Pakistan til å finne enda en wannabe-terrorist som er i et område han åpenbart reiste til for å lære å bli terrorist? Jeg ser bare for meg scener fra Four Lions når jeg leser om de gutta der.

  Får stikke innom polet imorgen og kjøpe en flaske god whisky....som skal sprettes hvis de finner dauskrotten hans et eller annet sted. Krysser fingra for at han ikke bare gjemmer seg.

  Leave a comment:


 • hvlt
  replied
  Dagbladet: - Støtter terror mot nordmenn i utlandet, men er de første til å rope om hjelp fra Norge

  Leave a comment:


 • Bving1981
  replied
  krysser fingrene for at Mr.Drone finner han før UD

  Leave a comment:


 • yamaha
  replied
  EBE er sikkert på vei for å løse saken.

  Leave a comment:


 • Telefonoperatør
  replied
  Det er sikkert mange som er lei seg nå...

  Leave a comment:


 • Rittmester
  replied
  Flott ide. De kan jo trykke opp slike postere for lettere å finne ham:

  Leave a comment:


 • EivindM
  replied
  Nå ble vel NAV informert om problemstillingen i november, så mon tro om de ikke har kuttet støtten. De pleier å være raske til å kaste seg rundt når støtte kan inndras. Så får vi også tro det kommer/har kommet en anmeldelse. Noe annet ville i hvert fall folkets tillitt til NAV (ytterligere) på prøve.

  Bhatti har fikk for øvrig diagnosen dyssosial/antisosial personlighetsforstyrrelse, bedre kjent som psykopati, allerede tilbake i 2001. Med prognosen til den pasientgruppen i bakhodet, er det kanskje like greit hvis han forblir savnet...

  Leave a comment:


 • hvlt
  replied
  Dagbladet: Profetens Ummah: Krever at Norge legger press på Pakistan for å finne Bhatti

  Leave a comment:


 • hvlt
  replied
  Dette får Arfan Bhatti i Nav-stønad

  Han får 9.400 kroner fra Nav i brutto per måned, eller 3.450 kroner i netto for to uker. Han har en basisytelse på 313 kroner per dag, og reisetillegg på 32 kroner per dag. Pengene utbetales annenhver uke til Bhattis konto.
  Da håper jeg dette ikke lenger tas fra skattepengene mine. Reisetillegget, var det for å besøke Taliban?

  Leave a comment:


 • Voodoo
  replied
  Opprinnelig skrevet av Rittmester Vis post
  Fra Twitter:

  "Islamisten Arfan Bhatti er meldt savnet i Pakistan etter å ha unnlatt å sende meldekort til NAV hver 14. dag."
  Dette er kvalmt.

  Leave a comment:


 • cwo-kp4
  replied
  Kanskje han har tatt seg en tur til Casa del JDAM

  Leave a comment:


 • tiurleik
  replied
  Opprinnelig skrevet av essal Vis post
  Noen burde lete etter han!


  Med Hellfire festet under magen.
  Kanskje han befinner seg ved et gassanlegg i Algerie.

  Leave a comment:


 • essal
  replied
  Noen burde lete etter han!


  Med Hellfire festet under magen.

  Leave a comment:

Donasjoner

Collapse
Working...
X