Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Ledige stillinger: Forsvarsmateriell (FMA)

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • Ledige stillinger: Forsvarsmateriell (FMA)

  Husket denne fra tidligere i år. Dette må jo være en særdeles spennende stilling for den som liker fremtiden i luftdomenet, si? Link til annonse fra et eksternt byrå som var med å lyse ut stillingen.

  Vil du lede en høyteknologisk avdeling i et luftfartsmiljø?

  Forsvarets logistikkorganisasjon / Divisjon for Luftkapasiteter er Forsvarets tekniske fagmyndighet på luftmateriell (herunder fly, helikopter, UAV). Divisjonen har ansvaret for de aller fleste nyanskaffelser til Luftforsvaret og har systemansvar for alle materiellsystemer i Luftforsvaret. Divisjonen er lokalisert på Kjeller (Lillestrøm), og har ca. 250 ansatte.
  Teknisk avdeling, som en del av Divisjon for Luftkapasiteter, består av Flyteknikk, Avionikk, Driftsstyring og Prøvefly. Avdelingen understøtter blant annet de store prosjektene som skal fornye deler av Luftforsvarets flypark. I den forbindelse søker vi nå etter en leder til denne nyopprettede stillingen.


  Ved Forsvarets logistikkorganisasjon/Luftkapasiteter/ Teknisk avdeling – er det ledig stilling som underdirektør kode 1059 – for fast tilsetting. Arbeidssted er på Kjeller ved Lillestrøm i Skedsmo kommune. Teknisk avdeling er under etablering som overordnet ledd for fagseksjonene, og det vil tilligge stillingsinnehaver å utvikle avdelingen samt påvirkning av prosesser. Teknisk avdeling teller ca 100 militære og sivile medarbeidere. Stillingsinnehaver vil inngå i divisjonens ledergruppe.

  Teknisk avdeling ivaretar teknisk luftdyktighetsmyndighet på vegne av sjef Luftkapasiteter og har ansvar for levering av ingeniør- og prøveflygertjenester, samt utarbeidelse og publisering av regelverk og tekniske ordre.

  Stillingens ansvarsområde:
  • På vegne av sjef Luftkapasiteter, skal du organisere, lede og utvikle leveransen av tidsriktige og kosteffektive løsninger innenfor luftdyktighetsmyndighet og ingeniørtjenester.
  • Du skal ivareta og utvikle teknisk kompetanse og kapasitet for utøvelse av avdelingens ansvarsområde
  • Lede teknisk fagråd
  • Du er ansvarlig for at regelverk og tekniske ordre blir utarbeidet og publisert, samt at det etterleves i Forsvaret
  • Utstrakt samarbeid med fagmiljøer både i Forsvaret, og i våre samarbeidsland
  • Arbeidsgiveransvaret i henhold til delegerte fullmakter for teknisk avdeling
  Denne stillingen som andre innkjøpsrettede stillinger i Forsvaret, som ellers i samfunnet også naturligvis, må være veldig utsatt for press fra kommersielle aktører og deres våpendragere, og nyhetsbildet preges tidvis av det som denne artikkelen i Teknisk Ukeblad om droner, for ikke å snakke om Kampflyprosjektet som vi ser dialogen rundt her som andre anskaffelsesprosesser. Skulle tidvis vært interessant å visst hvem som var egentlig avsender av budskapene vi får i ulike mediekanaler.

 • #2
  Ledige stillinger: Forsvarsmateriell (FMA)

  Forsvarsmateriell Ikt lyser ut 5 stillinger som seniorrådgiver /rådgiver.

  Disse skal arbeide med strategisk samarbeid som et sentralt virkemiddel i sitt arbeid med å levere relevante og tidsriktige IKT løsninger til forsvarssektoren.

  Som seniorrådgiver/rådgiver vil du få ansvar for å identifisere, etablere og utvikle strategiske samarbeid med leverandører, industri og andre relevante offentlige og private aktører.
  https://www.finn.no/126309504
  Last edited by Rittmester; DTG 281221A Jan 19, .
  Svolten og tyst, samband fyst

  Kommentér

  Annonse i emne

  Collapse

  Donasjoner

  Collapse
  Working...
  X