Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

samarbeid / trening/ tur -> Partner

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • samarbeid / trening/ tur -> Partner

  Eg er ein gutt født i 1993. Eg har vore inn og avtjent mi fyrstegongtjeneste, i kystvakta. Kv Senja.
  Kvardagen etter eg var ferdig med militærtjenesten er desverre ikkje utfordrande og krevande nok. Det vil fort sei at ein arbeidar stort sett 12t + reiseing kvar dag. Det fleste med litt kunnskap om kropp, trening og utholdante heit forstår fort at detter er usunt for kroppen over tid da arbeidet verdt alt for likt og litt for einsformig. Eg arbeidar stort sett innanfor matfag, landbruksfag og anlegg.


  Angåande trening:
  Eg har tidligare vore ein god del med på diverse mosjon/terrengløp trening. Eg har løpt eit maraton løp for morroskyld. Eg har vore borti kamsport (kickboxing og boksing), parkour, eigenvektrening/ catelistic), pardans/ folkedans.
  *Kort fortalt eg har vore sulten før, eg har vore våt og har vore trøtt.

  Treningfilisofi:
  Meget Bruce Lee insporert - Har stor tru på at kroppen er eit og om ikkje dei små grå fungerar så fungerar ingenting. Det er meget ensielt for eiget ve og vel og klara og vera fokusert.
  Eg ynskjar gjerne å trena på situasjonar som kan oppstå i kvardagen. Formulert på ein annan måte. Trena for å forebygga situasjonar som kjem opp i kvardagen.

  EEg kunne gjerne tenke meg treningn som fallar under kategorien utholdenheit, (styrke) , eigenvekt trening / catelistic, parkour, terrengsykling, kampsport, yoga (variantar av ballspill, brettspill og friluftaktivitetar kan sjølvagt også vera aktuelt. (Åpen for andre nye aktivitetar også som ikkje er nemnt).

  Eg er i utganspuktet modlertideg bosett i Oslo (Ullevåll stadion). Men eg er regelmessig vestover på visitt. Om du tilfeldigvis bor ein annan plass i inn eller utland skal ikkje det vera noko stort problem.

  Dette er som sagt vel så mykkje for treninga som å håpa på å treffa andre folk med fysike krevande yrke eller dei som drive målretta trening til tjeneste.
  Send meg gjerne melding her så kan me snakkast og komma fram til noget.

Annonse i emne

Collapse

Fremhevede emner

Collapse
 

Minedykker

Minedykkerkommandoen (MDK) er Norges største eksplosivrydderavdeling. Operatørene på MDK er spesialtrente dykkere som er utdannet til å uskadeliggjøre alle typer eksplosiver. Oppstart av neste minedykkerkurs blir sommeren 2020.

Den generelle søknadsfristen for både vernepliktige og øvrig personell er 15. april 2020.Les mer: https://forsvaret.no/minedykker...
 

Forsvarets spesialstyrker rekrutterer

Bli en del av spesialstyrkene

Forsvarets spesialstyrker består av spesielt utvalgt personell som er i stand til å gjennomføre ukonvensjonelle og krevende operasjoner i alle slags omgivelser.Forsvarets spesialkommando og Marinejegerkommandoen har tidligere tilhørt henholdsvis Hæren og Sjøforsvaret og er nå samlet i én felles driftsenhet, ledet av Forsvarets Spesialstyrker Stab (FSST) i...
 

Roller i Geværlaget

Mulig jeg er dårlig på å lete, men jeg syns nå tross alt jeg har prøvd...

Hvor finner man en oversikt over hvilke roller hver enkelt soldat i geværlaget har?
Som; hvem bærer M72, Sankit, Samband, osv osv..
Nyere materiell fra Hæren og til dels også HV er i stor grad basert på LMG/Minimi, og da blir jo alt bare rot for et lag med MG
 

Sikkerhetsloven


(Illustrasjonsfoto: Denne posten er ikke gradert.)


Vi fikk ny sikkerhetslov 1.januar 2019: https://www.nsm.stat.no/publikasjone....-januar-2019/


Det ble utgitt en serie veileder utover høsten i fjor: https://www.nsm.stat.no/publikasjone.../veiledninger/...
 

Varsler flere øvingsdøgn for soldater i Heimevernet

Generalmajor Elisabeth Michelsen bruker sitt økte budsjett til å øke antall øvingsdøgn, både for mannskap og befal, dvs. seks øvingsdøgn for mannskap og ni for befal.

Håper dette er starten på noe vedvarende.

https://www.bt.no/innenriks/i/VbMPp3...-i-heimevernet
 

UD 2-1 Forsvarets sikkerhetsbestemmelser for landmilitær virksomhet

UD 2-1 Forsvarets sikkerhetsbestemmelser for landmilitær virksomhet har kommet ut med en ny utgave:

https://forsvaret.no/fakta_/ForsvaretDocuments/UD%202-1%20(norsk).pdf

...
 

Mentorordning i Heimevernet

Hei,

Jeg står i stilling som troppssjef i Heimevernet. Min militære bakgrunn har jeg fra Befalsskolen for Feltartilleriet med påfølgende tjeneste som kanonkommandør. 13 år etter at jeg leverte inn vinklene ble jeg kalt inn til Heimevernet, kledd opp og satt i stilling som NK tropp i et ungt og uerfarent Heimevernsområde. Året etter ble jeg troppssjef og startet på kursrekka, og siden...
 

Troppssersjant

Hei!

Blitt tildelt troppssjersant, har fått info om dette.
Jeg er også sersjant, tatt lagfører kurs og grunnkurs lederskap, men hvordan blir nå mtp implementering av det nye OR systemet, noen som vet dette? Forblir jeg sersjant?
 

NSM: Årlig risikovurdering


Ole Gunnar Onsøien
NTB scanpix

– Betydelig risiko for spionasje, sabotasje og terror


Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) med ny, nedslående vurdering av IKT-trusselbildet i Norge.

– Både store og små virksomheter i offentlig og privat sektor er utsatt. Den grunnleggende sikkerheten er ikke på plass, sier direktør Kjetil Nilsen i Nasjonal sikkerhetsmyndighet...

Donasjoner

Collapse
Working...
X