Milforum - discussion politics, security, military and conflicts around the world.

Kjøp bøker med stikkord #forsvaret her eller #military her

Side 4 av 4 FørsteFørste ... 234
Viser resultatene 106 til 138 av 138

Tråd: Den store erkjennelsestråden

 1. Post ID# 969008 #106

  Re: Den store erkjennelsestråden

  Godt å høre SlakaBall :-)

 2. Post ID# 969016 #107

  Re: Den store erkjennelsestråden

  Fersket av Kp-sjef med mobil i handa under stridspause på CR-øvelse for noen år siden... -jaggu ble jeg strekt.
  Dulce et decorum est pro patria mori, sed dulcius pro patria vivere, et dulcissimum pro patria bibere.

 3. Post ID# 969072 #108
  Junior Member
  Ble medlem
  Jan 2010
  Bosted
  Så i lende.
  Innlegg
  11

  Re: Den store erkjennelsestråden

  Jeg klarte å gjøre det helt store på en escape øvelse.
  Fokuset var enkeltmannsferdigheter og survival. Jeg og resten av kompaniet skulle komme oss fra punkt A til punkt B, og befalet skulle suse rund på snøskutere og prøve å ta oss. Ble vi tatt, bar det tilbake til start. 36 timer hadde vi på oss til a krysse 17km råtten snø. Og jeg mener skikkelig råtten snø. Lårdyp, med en tynn skare som du bryter gjennom når du legger over 70% av kroppsvekta di på en fot. Med truger! Recon pack'en er jo også å ta med i betrakning.
  Når jeg var ca. halvveis bestemte jeg meg for å ta en liten blund. Da var klokka ca. 01:00 på natta. Pakkning av! Iverksett nød bivuak!
  Jeg la ned en bivuak som var så til de grader porno, om jeg får si det selv.
  Følte meg ganske ninja idet jeg la meg til å sove, siden jeg hadde klart å komme så lang uten å bli sett, selv om det var på håret et par ganger.
  ----
  Sovepose og jervenduk er en skummel kombinasjon.
  Jeg hørte ikke vekkerklokka på armbåndsuret og våknet ikke før 12:00. Da var det tre timer til deadline og jeg befant meg midt på vidda.
  Når jeg omsider karret meg ned til veien, vel vitende om at allt håp var ute, ble jeg plukket opp av en a sjantene OG KJØRT HELT TILBAKE TIL START.

  Dette er nok min største screw-up så langt. Skal aldri stole på vekkerklokker i felt, igjen.

 4. Post ID# 969084 #109

  Re: Den store erkjennelsestråden

  Hva skjedde når deadline var omme? Ble øvelsen avsluttet, eller måtte du fullføre?

 5. Post ID# 969495 #110
  Junior Member
  Ble medlem
  Jan 2010
  Bosted
  Så i lende.
  Innlegg
  11

  Re: Den store erkjennelsestråden

  Sitat Opprinnelig skrevet av Eeo
  Hva skjedde når deadline var omme? Ble øvelsen avsluttet, eller måtte du fullføre?
  Jeg ble nødt til å fullføre, men siden vi forlot området etter øvelsen ble jeg plukket opp med scania ca. 1 km fra mål.

 6. Post ID# 969653 #111

  Re: Den store erkjennelsestråden

  Hehe 11timer sammenhengende søvn i felt må jo være ny rekord!
  Husker jeg hadde 7 timer i posen ved endex JW-01 før transport hjem til leir og det var helt legendarisk.
  Dette er en irriterende signatur

 7. Post ID# 974443 #112

  Re: Den store erkjennelsestråden

  Hmm jeg får slutte meg til med min også da.

  Komatroll møter Komatrollene

  Stormesk 3. Skulle være markør for esk 6 som hadde vært i teig i en slags "helvettes uke" 1.5 måned før vi dimmet. Først ble vi fortalt 3 dager før: ut på kvelden inn i løpet av kvelden, quick in and easy out. Juhuu tenker vi, supert dette blir kult. Dagen før blir vi fortalt ut på kveld og tilbake på natta. Humøret ble ikke det samme. Samme dag blir vi igjen fortalt at vi skal ut på kvelden, dra med oss full KTS og lags telt, og i tillegg skal vi F*** meg kjempe i 2 timer og stå på "stand by" hele natta i ett telt. Vi venter i 4 timer på Eldhus i avvente for transport opp. Skal ærlig si at humøret var ikke topp for noen meg inkl. Så da setter vi i "marsj" på vei opp. Så prøver vi å få opp teltet men pluggene og hammeren til teltet er borte vekk, og etter en time med intens leting finner vi det og får opp teltet ganske fort bare for å finne ut at det "trekker" igjennom hele teltet. Så etter å tettet hullene prøver vi å få noe blund på øyna. Da vi har ett befal som er 110% helt hypa og prøver å få oss andre med, som er også LF i laget mitt. Resultatet blir en halv tropp med drit trøtte komatroll.

  Så setter vi ut på tokt, tror jeg aldri har vært så trøtt i hele fgtj for utenom rekrutt øvelsen med beretløp. Oppsøker fienden og kommer i kontakt, jeg hadde da MG som jeg ikke hadde skutt med på over ett halvt år. Fikk klikk på hvert eneste skudd og ble da ganske hissig. I tillegg ett "krigs befal" bak meg som står og skriker ber oss attpåtil om løpe over stillingen. På siste klikk fikk jeg en patron klemt fast mellom pipa og kassa som var umulig å få ut. Vi trakk oss ut eventually. Skal linke opp med BV og sitte opp. Jeg prøver da å få ut pipa for å sjekke den men sitter fast (self). Det som sjedde var at før vi begynte å trekke oss ut så hadde patronen som klemte seg fast hadde falt ut og på tøm våpen så hadde da sluttstykket klart å holdt en patron igjen som da ble kilt inni pipa. Tøm våpen endte med klikk siden jeg "trodde" at patronen fremdeles var der inne. Ble ett helt annet resultat ved tøm våpen kontr ved sitt opp....

  Vådeskudd ble jo da ett resultat av mange ting som: raseri, kulde, særdeles trøtthet, gi fa** holdning og gira befal som står og skriker "fortfortfortfort skynd dere nå da for helv****. Og når den respektive patronen da fikk fart ut i det fri så er det ingen i laget som hverken hørte eller la merke til det, foruten om en viss person som skriker: HVEM I HELVETTE VAR DET!!!! DETTE SKAL RAPPORTERES!! Drit surt og en skam resten av tjenesten.

  Neste dag på eldhus finner vi ut at den ene fjæra fra patron lederen er borte og melder dette til "respektivt befal" som sier: "PØH det der er ikke grunnen for klikk på MG, bare sjangseløse folk som ikke klarer å skyte med MG" Senere blir det bevist at det var faktisk grunnen:p Ble ikke store refset, esk sjef leste nå ned "forbrytelsen" og sa: jaja blir en bot på 800 dette, godkjenner du eller anker du? Jeg godtok.
  Ett erfarent tips: bruk alle metoder man lærer ved å sjekke våpen i mørke og dagtid, uansett hvilken omstendigheter det er.

  En lang historie, er ikke stolt av jeg klarte å prestere men syns selv det er ganske bra minne i ettertid:D
  "Semper Paratus"

 8. Post ID# 975268 #113

  Re: Den store erkjennelsestråden

  Sitat Opprinnelig skrevet av Makaan
  *snip*
  Var du inne i fjor? Isåfall var vi på samme øvelse, bare at jeg var i esk6. Var skikkelig hat husker jeg :P

 9. Post ID# 975843 #114

  Re: Den store erkjennelsestråden

  Sitat Opprinnelig skrevet av panserskalle
  Sitat Opprinnelig skrevet av Makaan
  *snip*
  Var du inne i fjor? Isåfall var vi på samme øvelse, bare at jeg var i esk6. Var skikkelig hat husker jeg :P
  2009 oh yeah hat var det mye av:D
  "Semper Paratus"

 10. Post ID# 975902 #115
  Global moderator
  Ble medlem
  May 2006
  Bosted
  ***
  Innlegg
  12.459

  Re: Den store erkjennelsestråden

  Hat var det mye av også i 2008, 2007, 2006...
  I forrige århundre hatet de nok enda mere.
  For ikke å snakke om 1800-tallet, DA var det mye hat, da!
  "Those who beat their swords into plowshares will plow for those who don't."


 11. Post ID# 975987 #116
  Svart belte
  Ble medlem
  May 2004
  Bosted
  Bunker på Kvarven
  Innlegg
  4.145

  Re: Den store erkjennelsestråden

  For ikke å snakke om riktig gamla dager, før de lærte å kontrollere ilden. DA var det sikkert mye hating da...
  Odd objects attract fire. You are odd.

 12. Post ID# 976004 #117

  Re:

  Sitat Opprinnelig skrevet av isak
  Sitat Opprinnelig skrevet av rangle
  For ikke å snakke om de norsktalende jødene som satt på lyttestasjonen oppi fjellet:-)...Hva de tenkte vites ikke, men at samtlige fikk et solid hakaslepp - Det er jeg rimelig sikker på.
  Hehe vi hadde et par episoder med disse i en tidligere kontingent. Vi varslet våre posisjoner på linje om at vi skulle sende ut en "brødmelding" på bn nettet om at en norsk FN soldat var blitt kidnappet i en bil ved en av våre CPer. Og ca 5 min etter at denne 98 meldingen var gått ut over bn nettet så stenget alle DFF og IDF posisjonene rundt norbatt veiene inn og ut og kontrollerte alle bilene. Alt dette uten annen info enn Norbatts bn nett. Vi førte også en samtale med noen svenser på bn nettet ei natt og de ville ikke si noe om hvor de var eller hvem de var, men ett par netter senere hørte vi den samme svenske tjeien prate hebraisk på samme nettet. Så at alt vi gjorde og sa ble overvåket av personell som skjønte språket er garantert.

  Flere ganger når jeg var sammen med bn sjefen eller S3 uten for å snakke med IDF så hørte vi bn nettet eller kp A, kp b nettet jome ut av PPKene til IDF. Var til om med en periode sjefen for nord kommandoen kjørte hvit landcruiser, som vår bn sjef, de manglet bare UN merkene på siden.
  IDF var og er fortsatt godt informert om UNIFILS aktivitet, dvs. patruljeruter, klokkeslett osv. Dette for å unngå israelsk artilleri-ild og annen beskytning. Slik har det alltid vært. Dessuten avlyttes nettet, gjerne med tidligere FN-personell som blir vervet til denne typen etterretning. Jeg har personlig kjennskap til slike forsøk på verving. Ikke så aller verst betalt, heller.
  Dulce et decorum est pro patria mori, sed dulcius pro patria vivere, et dulcissimum pro patria bibere.

 13. Post ID# 976162 #118

  Re: Den store erkjennelsestråden

  To selvopplevde historier fra GP tidlig på 2000-tallet
  En natt skulle vi i Garnisonstroppen snike oss inn på et jegerlag og slå dem ut. Vi ble kjørt en god stund ut på E6 og inn en laaang skogsvei. Etter en stund laster vi ut, og begynner snikingen mot nevnte plass. (Dette var en arrangert øvelse). Jeg er fremst og baner vei, En MP fenrik (sjefen) et stykke bak. Plutselig ut av ingenting ser jeg noe som ligner en teltduk og noe presenning som blafrer i mørket. Pulsen stiger og jeg begynner å føle meg som Kaptein Sabeltann som nettopp har funnet skatten i Skjuttaviga. ALLE i laget åpner ild med alt vi eier og har i sikkert 5 minutter. Etter hvert begynner jeg å innse at noe skurrer. Ingen motreaksjon å spore.... Så skjønner jeg hva vi har prepret avgårde på: 4-hjulingene til det jegerlaget vi skulle slå ut. I kampens hete den natten klarer MP fenriken å kaste et knallskudd som lander en armlengde fra hode mitt.

  Neste natt:
  Samme gjenget skal på OP jakt i åsene rundt leiren vår. Vi har nemlig sett lysglimt, så vi vet vi er under observasjon. 10 mann fordelt på to lag legger avgårde oppover åsene, og planen er å angripe fra 2 sider. Vi ca hvor OP'en etter tidligere rekognosering og nevnte lysglimt. Snikingen er igang og plutselig ut av det store intet høres et kraftig smell etterfulgt av et lysglimt som gjør natt til dag et kort øyeblikk. Så begynner noen å skyte på oss fra andre siden av en snøskavel, og vi besvarer selvsagt. Slikt holder det sikkert på i fem minutter. Litt etter kommer 4 lettere forskremte jegersoldater, og lurer på hva i faen er det som foregår.. Hvem skjøt vi på? Jo det andre laget fra troppen vår!!

  Mye kan skje en mørk november natt skjønner dere:)
  Vena, Vidi Vici

 14. Post ID# 976446 #119
  Svart belte
  Ble medlem
  May 2004
  Bosted
  Bunker på Kvarven
  Innlegg
  4.145

  Re: Den store erkjennelsestråden

  Dette var under Øvelse Hafrsfjord 08.

  Jegerlagene hadde overvåket en leir i et par dager, som skulle angripes av 016 og innsatstropper etterhvert.
  Natten angrepet skulle starte, satt jeg og LF på OP.
  Rett forut for angrepet begynte angriperne å sende opp lysraketter.

  LF ber meg føre opp en lysrakett (til loggen).
  Men jeg hørte "Fyr opp en lysrakett"

  Så jeg gikk rett utenfor OPen, og fyrte den av.

  Kom fornøyd tilbake til LF, som først bare sto og måpte, før han skjelte meg ut etter noter. Og jeg ble plutselig avløst fra vakt, ettersom resten av laget hadde bråvåknet av raketten. Var rimelig spak resten av øvelsen.

  Den dag idag får jeg fortsatt høre dette med jevne mellomrom, og tror nok hele Bjørn West har fått høre denne historien snart... Merkelig nok får jeg ikke komme i nærheten av lysraketter vi får utlevert i forkant av øvelser :P

  Moralen her er: Få bekreftet ordren før du utfører...
  Odd objects attract fire. You are odd.

 15. Post ID# 1131558 #120
  Nettopp fått utlevert AG3, noen år siden sist. Kun delvis innskutt for nærstrid. Dags for skarpskyttermerket. Fire skudd innskyting med digital anvisning. Ingen treff i skiva. Naboskiva har seks treff. Svarte, jeg mente jeg siktet på riktig skive. Fire nye skudd innskyting. Første skudd kommer ikke opp på anviser. Når naboskiva har skutt sine skudd har han fem skudd på anviseren. Jeg skyter mine siste tre skudd. De treffer naboskiva, og de er bedre treff enn hans egne. Hva i Himmelens navn? Alle tror jeg skyter på feil skive. "Jo, jeg sikter riktig. Den er kanskje bare ikke skikkelig innskutt?" "Hvis du traff i nærstrid skal du treffe innenfor anviseren her også." "Øh, jeg har ikke lyst til å skyte mer - kan noen skyte med min AG for å se hva som skjer?" Standplassmannskap ser over AG'en. Baksiktetrommelen står på halvt hold, han vrir den på plass.

  Jeg har trommelen alltid på "2" - er ikke en av dem som skyter nærstrid på 1 - så jeg må ha kommet borti trommelen en gang mellom nærstrid og skarpskyting. Det var jo det første jeg skulle ha sjekket, og ville vel ha kommet på det med en gang hvis jeg ikke hadde vært usikker på innskytingen og "ny" AG.

  Lærdom: Trenger mer skytetrening, helst med AG men vanlig rifle hadde også vært fint. Som ussel menig får jeg kanskje ikke skyte med NROF, men kanskje DFS eller IPSC?

  Ildhåndgrepene og Mosambikdrillen fra førstegangstjenesten satt fremdeles så godt i kroppen at jeg virkelig måtte tenke meg om under nærstridsskytingen for å følge skyteprogrammet, f.eks. å ikke utbedre klikk umiddelbart men vente til neste skudd, ikke skyte dobbeltskudd, osv. Det måtte et par gjennomkjøringer til før jeg gjorde alt riktig, så tørrtrening på skyteprogrammer er vel noe som også er lurt.
  Sist endret av Tusseladd; 20-06-13 kl 10:59

 16. Post ID# 1131566 #121
  Junior medlem
  Ble medlem
  Feb 2013
  Bosted
  Oslo
  Innlegg
  11
  Ett par stk her..

  1: Befalskaserne 1 på Rygge. Grunnen til vond lukt i 1 og 2 etg opp i gjennom årene skyldes nok en frysepose med ekskrementer.
  Ligger over en takplate i 1 etg.

  2: Ørland. En eller annen internasjonal øvelse. Vi måtte bo ett helt kompani i en liten og eldre flyhangar. 5 toalettbåser fordelt på alle sammen. Ikke mye privatliv der i 2 uker. Jeg var på utkikk etter en annen plass å hilse på "Hanne Høyrehånd" enn de andre som gjorde det på de kjipe toalettbåsene.

  Fant da ett gammelt F5 Phantom? litt borti skogholtet som ventet på å bli satt opp som ett monument. Cockpiten var nesten inntakt, men glassbobla fungerte helt fint. Det ble min kosekrok på kveldene. Spesiell følelse å se opp mot stjernene under lokket ..

 17. Post ID# 1131567 #122
  Senior medlem
  Ble medlem
  Jun 2011
  Bosted
  Varden
  Innlegg
  365
  Under skyting med M109 skulle jeg ut og prate med nabolaget. Jeg finner MP5'en i døra, og tar drillen. Det var kveld og mørkt, så jeg stakk fingeren inn i kammeret. Ingenting der. Avtrekk - PANG!! Faen, så feil kan man ta. Ingen hørte det heldigvis, pga alt bråket rundt!
  Strength & Honor

 18. Post ID# 1131571 #123
  Insjet gjerne litt som NLF under pakking av BV206 med laget kvelden før Joint Winter.
  Fant ut at alle bør kunne kjøre BV i tilfelle rottefelle, så alle fikk prøve. vroom vroom
  Dette er en irriterende signatur

 19. Post ID# 1131796 #124
  Senior medlem
  Ble medlem
  Jun 2007
  Innlegg
  206
  Jeg erkjenner og ha bedrevet biologisk krigføring.

  I hine hårde dager i arktiske nord på en større øvelse var behovet for avtreden større enn normalt og mitt faste ansvar med å etablere bc var blitt bort delegert til en løk. Jeg satt da bare med ca posisjon da det var innført l&l disiplin. I det jeg kommer til ca posisjon finner jeg ingen bc samtidig som jeg panisk speider med nvg etter den. Jeg må tilslutt innse at "seljordsormen" ikke var inetresert i å vente og jeg kasta meg over en fallen Bjørk og gjorde et realt støkke mannfolkarbeide. Da seljordsormen var forløst og jeg satt med blandede følelser forsøkte jeg nok engang og speide med nvg med IR filter på ser jeg endelig bc ca 20meter ifra meg .. I blindt raseri etter dette blir den nå ekstra tunge sorte posen slengt ut i perifirien. Jeg har siden den kalde natten alltid forvisset meg om at resten av laget/troppen vet forskjell på normale lightsticks og IR sticks.

 20. Post ID# 1131834 #125
  Senior medlem
  Ble medlem
  Jun 2012
  Bosted
  Godt gjemt under kamo-nettet
  Innlegg
  491
  Sitat Opprinnelig skrevet av 22 Vis post
  Jeg erkjenner og ha bedrevet biologisk krigføring.

  I hine hårde dager i arktiske nord på en større øvelse var behovet for avtreden større enn normalt og mitt faste ansvar med å etablere bc var blitt bort delegert til en løk. Jeg satt da bare med ca posisjon da det var innført l&l disiplin. I det jeg kommer til ca posisjon finner jeg ingen bc samtidig som jeg panisk speider med nvg etter den. Jeg må tilslutt innse at "seljordsormen" ikke var inetresert i å vente og jeg kasta meg over en fallen Bjørk og gjorde et realt støkke mannfolkarbeide. Da seljordsormen var forløst og jeg satt med blandede følelser forsøkte jeg nok engang og speide med nvg med IR filter på ser jeg endelig bc ca 20meter ifra meg .. I blindt raseri etter dette blir den nå ekstra tunge sorte posen slengt ut i perifirien. Jeg har siden den kalde natten alltid forvisset meg om at resten av laget/troppen vet forskjell på normale lightsticks og IR sticks.
  Hahaha!

 21. Post ID# 1131866 #126
  Engang så ble en MB til et stort hus med fest i. lo litt for meg selv fordi jeg var trøtt og viste at det var bullshit. tenkte også at vist det faktisk var et hus der så måtte vi ha gått langt ut av øvningsfeltet.
  When i was at your age, i totally used to pee in my closet.

 22. Post ID# 1139912 #127
  Enda en udødelig tråd - se flere under Seksjon D - Våre klassikere.

  http://milforum.net/forums/130-H%C3%...ede-klassikere

 23. Post ID# 1140015 #128
  Sitat Opprinnelig skrevet av Znuddel Vis post
  Dette var under Øvelse Hafrsfjord 08.

  Jegerlagene hadde overvåket en leir i et par dager, som skulle angripes av 016 og innsatstropper etterhvert.
  Natten angrepet skulle starte, satt jeg og LF på OP.
  Rett forut for angrepet begynte angriperne å sende opp lysraketter.

  LF ber meg føre opp en lysrakett (til loggen).
  Men jeg hørte "Fyr opp en lysrakett"

  Så jeg gikk rett utenfor OPen, og fyrte den av.

  Kom fornøyd tilbake til LF, som først bare sto og måpte, før han skjelte meg ut etter noter. Og jeg ble plutselig avløst fra vakt, ettersom resten av laget hadde bråvåknet av raketten. Var rimelig spak resten av øvelsen.

  Den dag idag får jeg fortsatt høre dette med jevne mellomrom, og tror nok hele Bjørn West har fått høre denne historien snart... Merkelig nok får jeg ikke komme i nærheten av lysraketter vi får utlevert i forkant av øvelser :P

  Moralen her er: Få bekreftet ordren før du utfører...
  Ler så jeg griner

  Sent from my GT-I9305 using Tapatalk 2

 24. Post ID# 1140033 #129
  Svart belte
  Ble medlem
  May 2004
  Bosted
  Bunker på Kvarven
  Innlegg
  4.145
  Ja, får fortsatt høre det... Ble kalt 'Rocket Man' sist øvelse :-P


  Sent from my LT25i using Tapatalk 2
  Odd objects attract fire. You are odd.

 25. Post ID# 1140042 #130
  Sitat Opprinnelig skrevet av Znuddel Vis post
  Ja, får fortsatt høre det... Ble kalt 'Rocket Man' sist øvelse :-P


  Sent from my LT25i using Tapatalk 2
  Tihi, hadde ikke hørt den før nå, men slapp av skal spre ordet, vi har jo tross alt fått en del nye i troppene

  "Burnin out a fuse out here alone...."
  Dette er en irriterende signatur

 26. Post ID# 1140174 #131
  Sitat Opprinnelig skrevet av Skog Vis post
  Fant da ett gammelt F5 Phantom? litt borti skogholtet som ventet på å bli satt opp som ett monument. Cockpiten var nesten inntakt, men glassbobla fungerte helt fint. Det ble min kosekrok på kveldene. Spesiell følelse å se opp mot stjernene under lokket ..
  Been there.


  Har ryddet skog med RFK. På mitt første skudd fant jeg ut viktigheten av å ikke stresse og velge riktig skala.
  Sist endret av Forsvarte; 02-10-13 kl 20:55

 27. Post ID# 1140178 #132
  Global moderator
  Ble medlem
  Sep 2006
  Innlegg
  12.031
  Uansett hva den er brukt til, F-5 het ikke Phantom, den het Freedom Fighter. Det var F-4 som het Phantom (egentlig Phantom II da det hadde vært et fly som hadde hett Phantom tidligere). F-4 Phantom II har aldri vært i bruk i Norge, men det var det mest brukte amerikanske jager/jagerbomber-flyet på 60- og 70-tallet og ut på 80-tallet, og i bruk i flere land ennå.
  At sauene vedtar at alle skal leve av gress hjelper dem lite hvis ikke ulvene er enige.

 28. Post ID# 1140304 #133
  Senior medlem
  Ble medlem
  Aug 2011
  Bosted
  Lillehammer
  Innlegg
  221
  Min største brøler er vel at jeg sendte en mail til hele kompaniet mitt, type mulitnasjonalt, hvor jeg spurte om hvem som hadde stukket av med et skrivebord jeg skulle overta fra en av de andre. Dette var i en leir under IntOps, og både de lokale og "egne" fra andre land hadde det med å stikke av med alt som befant seg ubevoktet utenfor rom i mer enn 2 sek (jeg ble ved et tilfelle faktisk frastjålet den godt brukte tannbørsten min mens jeg pisset! Flere som også oppdaget at de sure joggeskoene som stod til lufting utenfor var borte dagen etter.). Så da bordet som skulle stå på en bestemt plass ikke var å finne, rant begeret over og det ble en rant på mail. Det viste seg så at bordet stod i gangen ved siden av. Ikke videre høy i hatten etterpå da nei...

 29. Post ID# 1140564 #134
  Veteran
  Ble medlem
  May 2011
  Bosted
  I gassbua
  Innlegg
  1.429
  Sitat Opprinnelig skrevet av Bving1981 Vis post
  Tihi, hadde ikke hørt den før nå, men slapp av skal spre ordet, vi har jo tross alt fått en del nye i troppene
  Frykt intet, Znuddel, vi skal selvsagt ikke spre det til så mange. På oppstillingsplass "Følg med nå skal Znuddel demonstrere meldingsgang og korrekt bruk av lysrakett"
  For konge og fedreland

 30. Post ID# 1140578 #135
  Ler jammen meg like godt hver gang jeg kommer tilbake til tråden, ser for meg stakkars znuddel komme tilbake fra vel utført oppdrag med kroppspråket til en labrador retriever som bærer på en grein, og så bare bang er alt feil.

  Sent from my GT-I9305 using Tapatalk 2

 31. Post ID# 1140582 #136
  Svart belte
  Ble medlem
  May 2004
  Bosted
  Bunker på Kvarven
  Innlegg
  4.145
  Var litt spak etterpå gitt :-P

  Sent from my LT25i using Tapatalk now Free
  Odd objects attract fire. You are odd.

 32. Post ID# 1140590 #137
  Senior medlem
  Ble medlem
  Oct 2006
  Bosted
  Bærgen
  Innlegg
  391
  Har aldri våknet så fort som når den heliosen gikk av 2 meter fra der jeg lå og sov:-)
  Back-katalogen til Znuddel er faktisk fult på høyde med det verste fra utlandet.
  When in doubt,empty your magazine.

 33. Post ID# 1140602 #138
  Sitat Opprinnelig skrevet av Znuddel Vis post
  Var litt spak etterpå gitt :-P

  Sent from my LT25i using Tapatalk now Free
  I konteksten av denne tråden så gjelder parolen sharing is caring, det viktigste er at vi faktisk lærer av feil!

  Sent from my GT-I9305 using Tapatalk 2

Side 4 av 4 FørsteFørste ... 234

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere innleggene dine
 •