Viser resultatene 1 til 2 av 2
 1. #1
  Menig
  Ble medlem
  Feb 2011
  Innlegg
  10
  Liker (gitt)
  0
  Liker (mottatt)
  0
  Nevnt
  0 innlegg
  Sitert
  0 innlegg
  PONDUS
  Basert på brukerens evne til å gi ris/ros (stjerna), mottatte likes, antall innlegg og fartstid
  0

  Gi avslag på befalskole? Karakterer for å komme på BS?

  Hei.

  Jeg har søkt meg til FOS i sommer med førstevalg som 'Alle befalskoler' i Hæren. Men jeg vil kanskje vente til neste sommer istedenfor pga skole. Dersom jeg får innkalling til FOS, hva gjør jeg for å si nei? Sender jeg brev/mail til noen eller bare er det å ikke komme?


  Jeg har 3,8 i snitt fra vgs. Jeg mener å huske at vgs ikke var et krav for befalskole men jeg har lest en tråd hvor en person ikke kom inn pga skolesnittet og fraværet. Er Vgs plutselig et krav? (Tenkte meg på BS for panserbataljonen, ikke teknisk bs e.l)

 2. «Militært Bokkilden Haugenbok

  Trond Bolle - marinejeger e-14 Tommy Fjeldheim Tenk som en kriger Bertrand-Larssen Mental Trening bli tøff Chris Ryan Bravo Two Zero Spionbasen The real Bravo Two Zero
 3. #2
  Korporal
  Ble medlem
  Apr 2011
  Innlegg
  960
  Liker (gitt)
  201
  Liker (mottatt)
  52
  Nevnt
  8 innlegg
  Sitert
  50 innlegg
  PONDUS
  Basert på brukerens evne til å gi ris/ros (stjerna), mottatte likes, antall innlegg og fartstid
  4
  Generell studiekompetanse er et krav for å gå befalsskole. Dog kan sjef for Hærens befalsskole på særskilt grunnlag gi unntak fra denne regelen, men da skal det ligge et særskilt grunnlag bak avgjørelsen. Noe sånt kan være at du innehar nøkkelkompetanse eller at de har et prekært behov de ikke kan fylle uten å ta deg inn. Jeg tviler på at det er noe du blir vurdert for. Du sier du har 3,8 i snitt fra vgs, da bør jo ikke generell studiekompetanse bekymre deg? Har du yrkesfaglig utdanning?

  Forøvrig: Jeg anbefaler deg virkelig å gå befalsskolen. Mang en kar har angret på at de ikke har gjort det, og de som har gjort det, angrer ikke. Om du utsetter det et år, så gi Vernepliktsverket beskjed om at du ikke stiller til opptak, slik at de kan kalle inn en annen som ikke fikk din plass.
  Sist endret av 9echo; 27-03-12 kl 00:35

Milforum nettbutikk t-skjorterTrådinformasjon

Users Browsing this Thread

1 stk leser denne tråden nå (0 er registrert og 1 er gjester)

Om Milforum
Milforum ® er det militære debattforumet. Siden 2004 har vi holdt deg oppdatert på det som er skjer innen Forsvaret, Heimevernet (HV), NATO, det geopolitiske spenningsforholdet mellom ulike religioner og utviklingen geopolitisk mellom øst og vest i tillegg til å motivere sunn og oppegående ungdom som ønsker å forberede seg til en militær karriere, til opptak og tjeneste i Forsvaret.
Nyttige linker
Marinejeger.net - temaside om MJK
Fallskjermjeger.net - temaside FSK/HJK
Milforums Nettbutikk
Milrab.no - utstyr til Politiet og Forsvaret
Haugen Bok

Wickr: @milforumwickr - for innsending av tips og meldinger på en trygg måte.
Sosiale Medier