Milrab julebutikk nettbutikk julehandel jul
Viser resultatene 1 til 6 av 6
 1. #1
  Junior medlem
  Ble medlem
  Mar 2012
  Innlegg
  2

  Fått piping i øret

  Hei

  For noen uker siden satt jeg på huk og holdt på med noe greier og ved siden av meg stod en palle på høykant, denne pallen veltet rett attmed meg med et stort smell. jeg fikk veldig vondt i øret og det verket noen timer, men tenkte ikke så mye over det resten. Nå nylig var vi og skøt med 12-7. Jeg skulle klargjøre ammo bak. Det blåste ganske mye og jeg hørte ikke at skytelederen sa hørselsvern på osv. Jeg styrte med mitt også begynte de og skyte. De ble vel en sikkert 10-20 skudd tilsammen før jeg rakk å ta på hørselsvernet. Nå merker jeg at jeg har fått en pipelyd i øret som er konstant.

  Hva vil skje viss jeg går til legen med det og finner ut at jeg har fått nedsatt hørsel? Hørt rykter om at jeg vil bli dimmitert eller nektet mer skyting. Er dette virkelig tilfellet?

 2. Battle for Peace The Direction of War Contemporary Strategy in Historical Perspective Counterinsurgency Exposing the Myths of the New Way of War «Bravo The Secret War in Afghanistan The Soviet Union, China and Anglo-American Intelligence in the Afghan War It Doesn't Take a Hero H.Norman Schwarzkopf

  Fallskjermjeger arven fra Kompani Linge Krigshelten historien om marinejegeren og etterretningsagenten Trond Bolle Strengt hemmelig norsk etterretningsteneste 1945-1970 Brandon Webb Navy Seals

  The Savior Generals How Five Great Commanders Saved Wars That Were Lost - from Ancient Greece to Iraq Seal Of Honor Operation Red Wings and the Life of Lt Michael P Murphy Level Zero Heroes «The The Twilight War The Secret History of America's Thirty-Year Conflict with Iran Cyber War The Next Threat to National Security and What to Do About it
 3. #2
  Veteran Forumist
  Ble medlem
  Feb 2009
  Innlegg
  6.732
  Du kan ha Tinitus, snakk med legen. Tro meg, du vil ikke ha Tinitus resten av livet om du kan forhindre det.
  - Don't confuse enthusiasm with capability

 4. #3
  Battle Captain
  Ble medlem
  Mar 2005
  Bosted
  Stavanger
  Innlegg
  19.089
  Tinnitus kan være for livet og er ikke kurerbart. Av og til går det over. Ja, du kan bli dimmitert på dette, men uavhengig av det vil svekkelse av hørsel medføre ikke godkjent helseprofil. Gå til legen, husk at livet er lenger enn førstegangstjenesten.
  "Gjør Ret, Frygt Intet"

 5. #4
  Junior medlem
  Ble medlem
  Mar 2012
  Innlegg
  2
  Hm ok, skjønner. Skal til lege på tirsdag.

 6. #5
  Senior medlem
  Ble medlem
  Sep 2007
  Innlegg
  520
  Ikke glem å få det dokumentert som yrkesskade hvis det blir permanent.

 7. #6
  Moderator
  Ble medlem
  Jan 2010
  Bosted
  Rogaland
  Innlegg
  3.058
  Dette kan godt bare være noe så enkelt som en hangover (kortvarig øresus). Glemte hørselvern ved sprenging, og fikk piping i venstreøret for alle penga.Denne pipingen vedvarte i godt over en måned, men avtok. Jeg fikk 9 ved dimisjon, og hadde ingen permanente hørselsskader.
  MEN, gå til legen, få henvisning til øre-nese-hals spesialist og for alt i verden, IKKE utsett ørene for mer støy enn absolutt nødvendig. Ikke kjør full pupp på headset,plugger osv. Vil du virkelig overdrive, så har du ørepropp i øret bare for å minimere risikoen for andre smell osv.

  For alt i verden, få det registrert som yrkesskade om det ikke avtar.

  Jeg forstår du frykter å bli dimitert pga dette, men hva er viktigst? Risikere kronisk øresus for resten av ditt liv, eller redde hørselen`? Gå til spesialist, få evt hvitlapp som fritar deg fra skyting/tyngre kjøretøy/sprengning, og følg rådene fra legen slavisk !
  ...Daeshbags


Motebutikken for den moteriktige soldat
Om Milforum
Milforum ® består av en rekke nettsider basert på tematikk rundt militæret, Forsvaret og Politiet. Milforum.net ble etablert i april 2004. Se

Kontakt oss trygt på Wickr med vårt brukernavn @milforumwickr eller e-post admin @ milforum.net
Andre nettsteder
Heimevernet.net - Temaside
Marinejeger.net - temaside om MJK
MilNett.no - Nyhetsside
Marinejeger.net - temaside om MJK
Fallskjermjeger.net - temaside FSK/HJK
Spesialstyrker.no - temaside om Spesialstyrker
Romfart.net - temaside om Romfart
Luftmakt.no - Luftmakt
Nettbutikk - Klær i egnet tema
Sosiale Medier