Kjøp bøkene dine hos
Viser resultatene 1 til 5 av 5

Tråd: Marinejeger 2014

 1. Post ID# 1065734 #1
  Junior Member
  Ble medlem
  Jan 2012
  Innlegg
  11

  Marinejeger 2014

  Heisann!

  Tenkte å opprette denne linken for dem som skal på opptak i 2014. Jeg skal vente til det tidspunktet på grunnlag av at jeg skal fullføre VGS.
  (går 1. år allmenn nå)

  Ønsker diskusjon om trening (fysisk og psykisk) og opptakskrav men ikke mer.
  Har en følelse av at det ikke er lurt å vite noe særlig konkret om opptak, fordi du da bare går å venter på at det skal skje, noe som fører til unødvendig slit psykisk.

  MVH Lars95.

 2. Post ID# 1075646 #2
  Junior Member
  Ble medlem
  Nov 2010
  Bosted
  '';
  Innlegg
  9
  hey lars.
  eg skal sjølv inn på mjk kurs enten i 2013 eller 2014, men skal først et år med påbygg på allmenn og lurte på kordan det vil påvirke treningen min. går åpå mekanisk linje no, og har god tid til trening, pga. lite skulearbeid, men hørt at allmenn skal vere ganske hardt med lekse. kordan påvirker det din trening med og gå allmenn?

 3. Post ID# 1080117 #3
  Junior Member
  Ble medlem
  Jan 2012
  Innlegg
  11
  Heisann.
  Leksene påvirker ikke treningen, men treningen påvirker heller leksene. Å få hver trening gjort, samtidig som alle leksene skal gjøres er ikke akkurat lett (kan fort bli litt lat i små perioder)
  Dette tror jeg du tilpasser litt som du selv vil. Jeg gir gass på treninger og prøver mitt beste innenfor skolen, så får det gå som det går. Viktigste er å avslutte det som jeg bestemmer meg for. God psykisk trening.
  Et godt eksempel er at jeg har falt ned en del i karakter i matte, men allikevel valgte R1 matematikk. Jeg bestemte meg for realfag, og vil ikke endre på det. Tar det som en utfordring.

 4. Post ID# 1100470 #4
  Medlem
  Ble medlem
  Oct 2012
  Bosted
  Oslo
  Innlegg
  39
  Skal nok på MJK i 2014.. Hvordan ligger dere an fysisk?

 5. Post ID# 1100474 #5
  Veteran
  Ble medlem
  Jun 2012
  Bosted
  Godt gjemt under kamo-nettet
  Innlegg
  580

  Liten ting ang. trening og skule/lekse:
  Dersom dere går vanlig almenn, og ikke har tenkt å ta realfag 2. og 3. året, er det mulig å velge breddeidrett eller noe i den dur som pogramfag, til tross for at dere ikke går idrettslinje. Det er en fin mulighet til å flette inn sport/idrett/trening i skolen, og gjør at dere får mer tid til akkurat det.

  Men; Det er viktig å huske på at det ikke kun er den fysiske delen som teller. Tren helst ute, og gå MASSE med sekk, og tren i all slags vær. Dette herder dere bedre mentalt, og gjør dere bedre istand til opptaket

Trådinformasjon

Users Browsing this Thread

1 stk leser denne tråden nå (0 er registrert og 1 er gjester)

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere innleggene dine
 •