Viser resultatene 1 til 3 av 3

Tråd: for sent ute til fallskjermjeger trening 2012?

 1. Post ID# 1050879 #1
  Junior Member
  Ble medlem
  Nov 2011
  Innlegg
  3

  for sent ute til fallskjermjeger trening 2012?

  Hei, lurer på om noen vet om det er for sent å begynne treningen til FJ så sent som nå? (fsk, for å ha litt å gå på) http://fallskjermjeger.no/treningsprogram_SJ.pdf Står det hvilken fysisk form man skal innfri før man starter programmet. jeg innfrir disse kravene( sånn ca akkurat), og tenkte da at siden programmet er lagt opp slik må det fortsatt være tid. det går jo tross alt over 7 måneder fram til opptaket.

  Det eneste som satt meg i tvil er at det virker som alle andre på det store internett begynner å trene seriøst fra 1.5-2 år i forvegen.

 2. Post ID# 1050892 #2
  Global moderator
  Ble medlem
  Mar 2005
  Bosted
  Stavanger
  Innlegg
  18.469
  Det går fint hvis du har formen og viljen på opptaket. Det er personlig vilje, evnt skader og din kropp som avgjør om det lykkes. Det er store personlige variasjoner på hvor "lettrent" en er.

  Det er ikke nødvendigvis de som har gått lengst på treningsstudio eller kjørt på vitenskapelige dietter i 2 år som går gjennom opptaket. Det er de som er i god form, har viljen og som kjenner seg selv.
  "Gjør Ret, Frygt Intet"

 3. Post ID# 1051562 #3
  Junior Member
  Ble medlem
  Nov 2011
  Innlegg
  3

  Viljen er det ingenting å si på Var bare mer på det om det var mulig å komme seg i fysisk bra nok form til å -kunne- fullføre opptaket på 7 måneder.

Trådinformasjon

Users Browsing this Thread

1 stk leser denne tråden nå (0 er registrert og 1 er gjester)

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere innleggene dine
 •