Milrab
Viser resultatene 1 til 2 av 2
 1. #1
  Visekorporal klasse 1
  Ble medlem
  Jul 2008
  Innlegg
  383
  Liker (gitt)
  71
  Liker (mottatt)
  21
  Nevnt
  2 innlegg
  Sitert
  23 innlegg
  PONDUS
  Basert på brukerens evne til å gi ris/ros (stjerna), mottatte likes, antall innlegg og fartstid
  4

  Har "ledig Oppdrag"-databasen på NROF-siden vandre

  Erik Bertrand Larssen er omtalt som Norges Tommy Fjeldheim er tidligere elitesoldat i Forsvarets spesialkommando og en erfaren mentaltrener. Eirik Isdahl har vært marinejeger i 14 år og er i aktiv tjeneste i dag.
  Boken Secret Service-agent i krigens Tromsø er helt ny, og kan være en ypperlig julegave for dem som er interessert i krigen. In the secret world of spies and covert operations. Fallskjermjeger - arven fra kompani Linge
  Osama bin Laden er død, men hans etterfølger forbereder et comeback for al-Qaida January 1991. IRAQ. Sommeren 2014 blir verden kjent med terrorgruppen IS.
  Jeg er en av de som jevnlig sjekker bl.a NROF's "aktiv reserve"-database etter interesante utlysninger etc. Er nå lenge siden jeg har sett noen oppdatering der.
  Noen som vet om databasen er nedlagt, om det ikke er oppdrag tilgjenglig, om den ikke er oppdatert eller om VPN bare ble lei av å ha en konkurrent?

  Greit å vite, så vet man hvor mye "krutt" man skal bruke på å holde profiler oppdatert.


  Er noen fra sekreteriatet aktive her for å kunne avklare? Vil aller helst ha et offisielt svar, ikke bare spekulasjoner.
  Akter å ta kontakt med dem og spørre dersom jeg ikke får svar her innen rimelig tid.
  “If you find yourself in a fair fight, your tactics suck.”
  ― John Steinbeck

 2. Trond Bolle - marinejeger e-14 Tommy Fjeldheim Tenk som en kriger Bertrand-Larssen Mental Trening bli tøff Chris Ryan Bravo Two Zero Satellittkrigen Spionbasen The real Bravo Two Zero
 3. #2
  Menig
  Ble medlem
  Oct 2008
  Innlegg
  13
  Liker (gitt)
  0
  Liker (mottatt)
  0
  Nevnt
  0 innlegg
  Sitert
  1 innlegg
  PONDUS
  Basert på brukerens evne til å gi ris/ros (stjerna), mottatte likes, antall innlegg og fartstid
  0

  "Aktiv Reserve" er svært aktiv!

  Joda, kompetansedatabasen er aktiv. Nylig ble vi spurt av TRADOK om å hjelpe til med å finne en G1 til Terningmoen. Det gjorde vi selvfølgelig. Nå ligger det inne ledig stilling som generalsekretær i CIOR (Natos paraplyorganisasjon for reserveoffiserer). VPV er en utfordring, det er riktig observert, men vi mener vi har kommet for å bli. Sørg for å være registrert som "Aktiv Reserve", det er ikke alle stillinger som blir lyst ut eksternt. Personer blir også headhuntet direkte. Vi har stadige prosesser på gang, så sørg for å ha en oppdatert profil liggende inne på "Aktiv Reserve".

  Hilsen NROF sekretariatet
  Hilsen NROFs sekretariat

MilrabOm Milforum
Milforum ® er Norges største militære debattforum. Siden 2004 har vi holdt deg oppdatert på det som er skjer innen Forsvaret, Heimevernet (HV), NATO, geopolitikk i tillegg til å motivere ungdom til fremtidig tjeneste. En hovedregel gjelder: Tenk - Trykk - Tal. Gradert informasjon skal ikke ut på Milforum.

Kontakt oss trygt på Wickr med vårt brukernavn @milforumwickr eller e-post admin @ milforum.net. Marinejeger.net - temaside om MJK, Fallskjermjeger.net - temaside FSK/HJK. Se også Milforums nettbutikk.

Proteinfabrikken
Sosiale Medier